Slovensko – Francúzsko sk 6:1 (kon.)
koniec
Slovensko
6:1 (3:0, 3:0, 0:1)
Francúzsko
Sobota 17.12.2016, 16:15Turnaj 4 krajín • O 3. miesto
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovenskí hokejisti ukončujú turnaj vo švajčiarskom Bieli vysokým víťazstvom nad Francúzskom. V tretej tretine síce Denis Godla prišiel o čisté konto, no napriek tomu bol vyhlásený najlepším slovenským hráčom zápasu. Na druhej strane sa tejto cti dostalo Olivierovi Dame-Malkovi. Slováci dnes predviedli oveľa, oveľa lepší výkon ako včera, a tak na turnaji končia na treťom mieste. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. Lúči sa s vami Miroslav Kováčik. (18:34:26)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:29
    Ešte v samotnom závere stretnutia putuje na trestnú lavicu Juraj Mikúš. Ten totiž nešťastne zasiahol Sachu Treilla hokejkou do tváre.
     
    58:45
    Dnešné stretnutie sa už iba dohráva. Francúzi sa nepresnou prihrávkou sami vyhodili z útočného pásma, a tak rozohráva Cristobal Huet.
     
    58:00
    Na druhej strane hýril aktivitou Bruno Mráz. Zakončiť síce nedokázal, no spätnou prihrávkou našiel na modrej čiare Adama Jánošíka. Jeho strelu ale vyráža brankár súpera.
     
    57:27
    Grégory Beron si pekne vykorčuľoval od ľavého mantinelu až na os ihriska. Vystrelil švihom, no trafil len do hrude slovenského brankára.
     
    56:42
    Francúzi pred pár sekundami strelili vôbec svoj prvý gól na tomto turnaji. Očividne majú chuť aj na ďalší, no tentokrát sa k strele nedostali.
     
    55:59
    Francúzsko dalo gól!
    Tak to je škoda. Denis Godla si čisté konto neudrží. JORDAN PERRET sa predral po pravej strane do zakončenia a strelou k pravej žrdi prekonal nášho mladíka. Asistencia: Laurent Meunier a Florian Chakiachvili.
     
    55:12
    Matej Češík šikovne nahadzoval puk pred bránu súpera. Tam sa poodrážal od viacerých hráčov, no napokon nemusel Cristobal Huet zasahovať.
     
    54:37
    Juraj Mikuš sa teraz lepšie zorientoval ako súperov útočník. Pekne ho odtlačil telom a môže rozbehnúť ďalšiu útočnú akciu Slovenska.
     
    53:57
    Francúzski hokejisti sa opäť previnili voči pravidlám pri prechode útočnou modrou čiarou. Zákrok Denisa Godlu tak bol prakticky zbytočný.
     
    53:21
    Tentokrát sa nám už podarilo ohroziť súperovho brankára. Andrej Kudrna si ale na svoj druhý gól v zápase bude musieť ešte počkať. Možno sa ho dočká po reklamnej prestávke.
     
    53:07
    Juraj Mikúš dostal výbornú prihrávku za obranu. V poslednej chvíli mu ale puk ušiel z čepele a vôbec ho netrafil. Následne dobre zapracoval Olivier Dame-Malka.
     
    51:53
    Teraz musel zasahovať aj Denis Godla. Mladý slovenský brankár si ale bez najmenších problémov poradil so streleckým pokusom od modrej čiary.
     
    51:10
    Francúzi často nahadzujú puk do našej obrannej tretiny, no slovenskí obrancovia nemajú s ich agresívnym napádaním žiadne problémy.
     
    50:38
    Marek Ďaloga si teraz splnil svoje obranné povinnosti a nedal žiadnu šancu francúzskemu útočníkovi. Dopredu tak môžeme ísť opäť my.
     
    50:00
    Francúzsky brankár musel opäť zasahovať. Od modrej čiary nahadzoval puk Ivan Švárny, no k siedmemu gólu mu nepomohol ani teč Andreja Kudrnu.
     
    49:36
    Slovenskí hokejisti sa bavia dnešným zápasom. Bruno Mráz pekne nastrelil puk pred bránu, tam ho tečoval Radoslav Macík, no bohužiaľ nemieril presne.
     
    48:28
    Krásna akcia v podaní našich hokejistov. Dalibor Bortňák dostal parádnu krížnu prihrávku, no zoči-voči brankárovi súpera neuspel. Cristobal Huet teraz podržal svoj tím.
     
    47:23
    Aj Denis Godla teraz pomohol našim hokejistom v rozohrávke. Tretia tretina sa hrá v pomalšom tempe a nevidíme veľa zaujímavých situácii.
     
    46:46
    Francúzi boli síce dlhšiu dobu v útočnom pásme, no nášho brankára neohrozili. Na druhej strane sa to Slovákom podarilo, keď Huetovu lapačku preveril Jakub Suja.
     
    45:59
    Cristobal Huet musel zasahovať po strele Radoslava Macíka z pravej strany. Po krátkej reklamnej prestávke sa bude vhadzovať v našom útočnom pásme.
     
    45:03
    A ďalší ofsajd na strane nášho súpera. Ten je v tomto smere poriadne nedisciplinovaný a sám sa pripravuje o šancu ohroziť Denisa Godlu.
     
    44:24
    Teraz sa troška trápime s prechodom cez červenú čiaru. Nedarí sa nám založiť súvislú útočnú akciu, a tak má prevahu výber galského kohúta.
     
    43:45
    Juraj Mikuš teraz spravil menšiu chybu v defenzíve. Využiť sa to snažil Sacha Treille, ale jeho prihrávka na nabiehajúceho spoluhráča nebola presná.
     
    42:50
    Vincent Kara sa dostal do našej obrannej tretiny a vystrelil spoza obrancu. Puk ale napokon končí na ochrannej sieti, a tak sa bude vhadzovať po ľavej ruke Denisa Godlu.
     
    42:16
    Francúzski hokejisti v krátkom časovom úseku dvakrát nezvládli prechod do útočného pásma. Pramení z toho len ofsajdový verdikt rozhodcov.
     
    41:43
    Francúzsky brankár mal teraz veľké problémy so strelou Andreja Kudrnu. Tá trafila ľavú žrď brány a následne sa puk odrazil do bránkoviska. Na siedmy gól si ešte musíme počkať.
     
    41:11
    Slovenskí hokejisti veľmi dobre napádali rozohrávku súpera a donútili Francúzov previniť sa zakázaným uvoľnením. Hra sa presťahuje pred Cristobala Hueta.
     
    40:27
    Jakub Suja prešiel do útočného pásma cez ľavú stranu. Už si puk chystal na strelu švihom, no ten mu v poslednej chvíli ušiel z čepele hokejky.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Slovenskí hokejisti včera utrpeli poriadny debakel, no dnes to vyzerá tak, že debakel uštedria svojmu súperovi. Po dvoch tretinách vedú nad Francúzskom jasne 6:0. V prostrednej časti sa gólovo presadili Michal Hlinka, Juraj Mikúš a po krásnej individuálnej akcii aj Lukáš Cingel. Jasná záležitosť v podaní Slovenska tak pokračuje ďalej a verme, že svoju dominanciu potvrdí aj v závere duelu o tretie miesto.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:35
    V samotnom závere druhej tretiny sa strelou z kruhov prezentoval Eduard Šedivý. Brankár súpera bol ale pozorný a jeho pokus vyrazil betónmi.
     
    38:48
    Jordan Perret prechádza do nášho obranného pásma. Napokon ale zvolil spätný pohyb a ušetril cenné sekundy pre svoj tím, ktorý sa musí brániť.
     
    38:00
    Až do konca druhej tretiny budú hrať Slováci v početnej výhode. Dvojminútový trest za nedovolené bránenie dostáva opäť Maxime Lacroix.
     
    37:24
    Marek Ďaloga teraz šikovne nahadzoval puk pred francúzsku bránu. Tentokrát sa ale nikto v modrom drese do zakončenia nepretlačil.
     
    36:47
    K dvom streleckým pokusom sa dostal Lukáš Cingel, no svoj druhý presný zásah zatiaľ nepridal. Následne sa Francúzi dokázali oslobodiť.
     
    36:10
    Našim reprezentantom sa zatiaľ nedarí usadiť sa v útočnom pásme. Napriek veľkému náskoku ich ale treba pochváliť za to, že stále hrajú naplno.
     
    35:35
    Slovenskí reprezentanti si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Jakub Suja dostal hokejkou do tváre, a tak na trestnú lavicu putuje obranca Kevin Dusseau.
     
    35:07
    Sacha Treille bol teraz v útočnom pásme veľmi aktívny. V jednom striedaní sa dostal k dvom streleckým pokusom, no ani raz nemieril presne.
     
    34:41
    Francúzsky obranca Teddy Trabichet sa dostal po peknej akcii do streleckého zakončenia. Mieril však len do stredu brány, kde stál pozorný Denis Godla.
     
    33:15
    Slovensko dalo gól! Tak toto bola veľká hokejová paráda v podaní LUKÁŠA CINGELA. Ten si hodil puk medzi dvojicu staticky brániacich obrancov Francúzska, prehodil si puk na bekhend a strelou od žŕdky strieľa šiesty slovenský gól v zápase. Bez asistencie.
     
    32:38
    Slovensko dalo gól! Krásna akcia v podaní slovenských reprezentantov. JURAJ MIKÚŠ si podobne ako v predošlej situácii vymenil puk s Vladimírom Draveckým a strelou z prvej prekonáva bezmocného Cristobala Hueta. Asistencie: Vladimír Dravecký a Ivan Švárny.
     
    32:00
    Vladimír Dravecký peknou krížnou prihrávkou našiel Juraja Mikúša. Ten vystrelil z prvej, no bránu súpera bohužiaľ netrafil.
     
    31:22
    Slovenský tím si zahrá presilovú hru v atraktívnom formáte štyroch proti trom. Za podrazenie totiž putuje na lavicu hanby Maxime Lacroix.
     
    30:39
    Teraz bude na ľade o niečo viac priestoru, keďže sa bude vylučovať na oboch stranách. Dvojminútové tresty dostávajú Matthias Terrier a Lukáš Cingel.
     
    29:48
    Prvú polovicu stretnutia nám ukončilo zakončenie Juraja Mikúša. Ten strelou švihom preveril pozornosť skúseného brankára Cristobala Hueta.
     
    29:27
    Jordan Perret to vyskúšal strelou takmer z nulového uhla. Slovenský brankár bol ale pripravený a betónom vyrazil puk do bezpečia.
     
    28:50
    Teraz sme svedkami pomerne vydareného úseku hry a brankári sa rozhodne nenudia. Teraz musel prikryť puk pod svoju lapačku Denis Godla.
     
    28:02
    Na druhej strane sa dostal do koncovky Dalibor Bortňák. Po pravej strane prenikol do útočného pásma, ale mieril len do Huetovej lapačky.
     
    27:42
    Kévin Hecquefeuille sa dostal do nádejnej pozície. Nakorčuľoval si pred modrú čiaru a tvrdo vystrelil. Denis Godla ale jeho strelu vyráža.
     
    27:00
    Tak toto je nepríjemný moment! Peter Trška dostal úder kolenom od francúzskeho súpera a chvíľu ležal na ľade. Následne sa ale postavil a po vlastných odišiel na striedačku.
     
    26:23
    Radoslav Macík už skočil na hraciu plochu, no Francúzi sa dostali do zakončenia. Teddy Trabichet preveril pozornosť Denisa Godlu, ktorý však chytá puk do lapačky.
     
    25:46
    Slovenskí hokejisti sa dostali do šance aj vo vlastnom oslabení. Matej Češík potiahol akciu po pravej strane, v strede našiel voľného Eduarda Šedivého, no ten mieril len do hrude Cristobala Hueta.
     
    25:04
    Obranca Grégory Beron sa dostal k strele od modrej čiary. Jeho pokus ale včas zblokoval jeden zo slovenských obrancov na ochrannú sieť.
     
    24:44
    Francúzi dlho bojovali o puk mimo nebezpečných priestorov. Napokon sa usadili v útočnom pásme, no zatiaľ chýba z ich strany väčšia početnosť streľby.
     
    24:17
    Francúzi v druhej tretine zvýšili aktivitu a vybojovali si aj výhodu presilovej hry. Dve minúty za hákovanie dostáva nitriansky útočník Radoslav Macík.
     
    23:35
    Slovensko si vybojovalo výhodu útočného pásma. Tentokrát bol Cristobal Huet na mieste a puk efektne schoval do svojej lapačky.
     
    22:49
    Ďalší výborný zákrok predviedol Denis Godla. Yorick Treille našiel krížnou prihrávkou svojho brata Sachu Treillea, ale jeho zakončenie vyrazil náš brankár.
     
    21:56
    Prvýkrát si v druhej tretine siahol na puk aj Denis Godla. Strelu od modrej čiary ale kryje bez najmenších problémov. Vhadzovať sa bude v našom obrannom pásme.
     
    21:37
    Slovensko dalo gól! Zverenci Zdena Cígera impozantne začali aj druhé dejstvo. V presilovej hre zatlačili súpera a strieľajú už svoj štvrtý gól. Andrej Kudrna síce ešte pálil nepresne, no odrazený puk od zadného mantinelu upratal do brány MICHAL HLINKA. Asistencie: Andrej Kudrna a Martin Gernát.
     
    20:49
    Francúzi spravili ďalšiu zbytočnú chybu v rozohrávke. Situáciu sa snažil napraviť Maxime Lacroix, no v rohu ihriska si pridržal Juraja Mikúša.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Slovensko odohralo vynikajúcu prvú tretinu, po ktorej vedie nad francúzskym súperom trojgólovým rozdielom. Všetko to odštartoval kapitán Vladimír Dravecký, ktorý využil presilovú hru. Už o pár sekúnd neskôr pridal druhý presný zásah Andrej Kudrna a gólový film prvého dejstva ukončil parádny teč Mateja Češíka. Slováci boli jasne lepší a mohli pridať aj ďalšie góly. Najväčšiu šancu mal Michal Hlinka, no ten samostatný nájazd nepremenil.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:42
    Pekná akcia našich menovcov. Juraj Mikuš posunul puk na Juraja Mikúša, no navrátilec v slovenskej zostave mieril len do francúzskeho brankára.
     
    19:07
    Na začiatku poslednej minúty prvej tretiny hráme opäť v plnom počte. Dokonca sme aj ohrozili súperovu bránu po strele Ivana Švárneho.
     
    18:45
    Na druhej strane sa dostal do zakončenia Grégory Beron. Brankár Denis Godla sa ale výborne presunul a vyrazil jeho nebezpečnú strelu.
     
    18:09
    Obrovská šanca nášho tímu! Michal Hlinka si prebral puk v strednom pásme a postupoval sám na brankára. Svojim bekhendovým zakončením mieril medzi betóny, no skúsený Cristobal Huet výborne zasiahol.
     
    17:35
    Naši reprezentanti sa bez najmenších problémov bránia. Marek Ďaloga dokonca zatiahol puk do útočného pásma a získal cenné sekundy.
     
    16:56
    Slovensko si po prvý raz zahrá aj v oslabení. V útočnom pásme sa zbytočným faulom previnil Matej Češík, ktorý tak dostáva menší trest za podrazenie.
     
    16:24
    Tentokrát už Ivan Švárny pálil lepšie a donútil francúzskeho brankára zasiahnuť. Ten jeho strelu vyrazil a následne sa krajina galského kohúta oslobodila za cenu icingu.
     
    15:58
    Po zakázanom uvoľnení hostí sa presunula hra do francúzskeho obranného pásma. K strele od modrej čiary sa dostal Ivan Švárny, no Cristobal Huet zasahovať nemusel.
     
    15:24
    Francúzi nahodili puk do útočného pásma. Denis Godla ale pomohol svojim obrancom a pripravil puk pre Adama Jánošíka. Ten rozvíja našu ďalšiu akciu.
     
    14:43
    Tento prechod do útočného pásma našim hokejistom nevyšiel. Radoslav Macík spravil zbytočnú kľučku na modrej čiare, z čoho pramení ofsajd.
     
    13:31
    Vincent Kara sa dostal k streleckému pokusu, no Denis Godla jeho strelu v pohode chytá do svojej lapačky. Vhadzovať sa bude v našej obrannej tretine.
     
    13:13
    Radoslav Macík teraz príkladne zabojoval pri mantineli a takmer sa mu podarilo získať puk proti prevahe súperových hráčov. Slovenskí hokejisti sú dnes ako vymenení.
     
    12:46
    Slovenskí hokejisti si robia na ľade čo chcú. Andrej Kudrna sa teraz pohral s dvojicou obrancov súpera, no dobrý zákrok lapačkou predviedol Cristobal Huet.
     
    11:35
    Francúzsky brankár Clément Fouquerel nevydržal v bráne ani dvanásť minút. Po troch inkasovaných góloch odchádza na striedačku a do hry nastupuje skúsený Cristobal Huet.
     
    11:35
    Slovensko dalo gól! Presilová hra nášho tímu sa síce skončila, no napriek tomu sa nám podarilo streliť tretí gól. Adam Jánošík nahodil puk pred bránu, osamotený MATEJ ČEŠÍK ho šikovne tečoval a vyháňa z brány nešťastného Clémenta Fouquerela. Asistencie: Adam Jánošík a Dalibor Bortňák.
     
    11:12
    Francúzi sa opäť oslobodzujú a vyzerá to tak, že tretí gól zatiaľ nedostanú. Do rozohrávky nášho mužstva sa zapája aj brankár Denis Godla.
     
    10:49
    Až v druhej polovici presilovky sme sa dostali do prvého zakončenia. Michal Hlinka zobral zodpovednosť na svoje plecia, ale bránu tesne minul.
     
    10:00
    Slovenským hokejistom sa nepodarilo usadiť sa vo svojom útočnom pásme. Opäť tak musia zakladať akciu spoza vlastnej brány.
     
    09:31
    Slovenskí hokejisti sa dostali do prečíslenia dvoch na jedného. Lukáš Cingel sa do zakončenia nedostal, no aspoň vybojoval presilovú hru. Za držanie putuje na trestnú lavicu Olivier Dame-Malka.
     
    08:21
    A ďalší ofsajd, tentokrát na strane hokejistov Francúzska. Maxime Lacroix bol príliš rýchly, a tak čiarový rozhodca musel fúknuť do píšťalky.
     
    07:54
    Naši chlapci si teraz nerozumeli v rozohrávke, z čoho pramení zbytočné zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude po pravici Denisa Godlu.
     
    07:28
    Eduard Šedivý nemohol pokračovať v útočnej akcií nášho mužstva. Čiarový rozhodca píska ofsajd, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    07:08
    Po dvoch inkasovaných góloch sa snažili o odpoveď aj francúzski hokejisti. Vyskúšali to strelou od modrej čiary, no dobrý zákrok predviedol Denis Godla.
     
    06:13
    Slovensko dalo gól! Výborný vstup nášho mužstva pokračuje. Po chybe Francúzov získal ANDREJ KUDRNA puk v útočnom pásma, z pomerne náročnej pozície vystrelil a strelou švihom trafil presne do ľavého horného kútu brány. Bez asistencie.
     
    05:54
    Slovensko dalo gól! Našim reprezentantom sa veľmi rýchlo podarilo využiť presilovú hru. VLADIMÍR DRAVECKÝ mal dostatok času a strelou z pravého kruhu na vhadzovanie prekonáva francúzskeho brankára. Asistencia: Ivan Švárny.
     
    05:37
    Slovensko bude hrať po prvýkrát presilovú hru. Jakub Suja si robil priestor, no nedovoleným spôsobom ho atakoval Laurent Meunier. Ten dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    04:48
    Clément Fouquerel musel zasahovať po strele od modrej čiary. Svojim pravým betónom ale puk vyráža do rohu ihriska a upokojuje situáciu.
     
    03:50
    Slovenskej ofenzíve sa snažil vypomôcť aj Adam Jánošík. Napriek svojej rýchlosti sa ale nepresadil, a tak obe mužstvá môžu striedať.
     
    03:24
    Prvýkrát musel zasahovať aj Denis Godla. Slovenský mladík si ale poradil so strelou Kevina Dusseaua, ktorý vystrelil z medzi kruhov.
     
    02:55
    Nepresnosť v rozohrávke slovenského tímu. Michal Hlinka čakal na prihrávku v strednom pásme, no do rýchleho brejku sa nedostal.
     
    02:16
    Individuálnou akciou sa snažil presadiť Matthias Terrier. Namieril si to medzi dvoch slovenských obrancov, no do zakončenia sa napokon nepretlačil.
     
    01:38
    Naši hokejisti sa dostali do prečíslenia troch proti dvom. Matej Češík potiahol akciu a z pravej strany vystrelil. Clément Fouquerel ale zasiahol svojimi betónmi.
     
    01:02
    Na druhej strane už musel zasiahnuť brankár Clément Fouquerel. Jeho pozornosť preveril tvrdou strelou od modrej čiary Martin Gernát.
     
    00:24
    V úvode stretnutia sa dostali do útočného pásma Francúzi. Naši reprezentanti si ich ale postrážili a Denis Godla zasahovať nemusel.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Dozneli hymny oboch krajín, a tak sa nám zápas o malú chvíľu môže začať. Pripomíname, že Slovensko nastúpi bez zraneného Tomáša Hrnku a tiež potrestaného Tomáša Matoušeka.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Godla (Laco) – Ďaloga, Švarný, Mikuš, Gernát, Jánošík, Čerešňák, Trška, Šedivý – Hlinka, Suja, Dravecký – Mikúš, Cingel, Kudrna – Bortňák, Češík, Macík – Mráz.

    Francúzsko: Huet (Quemener) – Dusseau, Dorey, Beron, Dame-Malka, Hecquefeuille, Chakiachvili, Moisand, Trabichet – Berthon, Arrossamena, Meunier, Lampérier, Kara , Bouvet, Lacroix, Terrier, Perret, Raux, S. Treille, Y. Treille.

    Košičania @jakubsuja a @eduardsedivy dnes budú reprezentovať #Slovensko v zápase proti #Francúzsko! ????#ccm

    Fotka uverejnená používateľom CCM Hockey Slovakia (@ccmhockeyslovakia),


     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z prípravného hokejového turnaja, ktorý sa v týchto dňoch odohrá vo švajčiarskom Bieli. Slovenská reprezentácia dnes zabojuje o konečné tretie miesto v zápase proti Francúzsku. Zápas sa začína o 16:15 hod.

    SLOVENSKO

    Slovenská hokejová reprezentácia má po prvom zápase rozhodne nad čím premýšľať. Vo včerajšom stretnutí s Bieloruskom totiž prehrala 1:7, čo je historicky najvyššia prehra vo vzájomných zápasoch. Takýto zahanbujúci výsledok zrejme nečakal nikto, hoci predošlý exhibičný zápas proti Výberu Tipsport ligy dopadol podobne. Slováci išli po chybe súperovho brankára do vedenia zásluhou Andreja Kudrnu, no následne sa ich hra rozpadla ako domček z kariet. Bielorusi boli jasne lepší, korčuliarsky zdatnejší a zaslúžene postúpili do dnešného finále. Naši reprezentanti tak s určitosťou nenadviažu na triumf z Nemeckého pohára, kde zdolali Nemecko, Kanadu i Švajčiarsko. Každopádne, dnes nepôjde len o súboj o tretie miesto, ale aj o napravenie si reputácie.

    FRANCÚZSKO

    Francúzski hokejisti sa po neúspešnej olympijskej kvalifikácii trápia. Na prípravnom turnaji v Slovinsku prehrali všetky tri zápasy, pričom strelili len jeden gól. Na streleckú mizériu z novembra nadviazali aj vo včerajšom semifinále, keď Švajčiarsku podľahli tesne 1:0. Jediný gól zápasu strelil už v ôsmej minúte Gaetan Haas. Proti Slovensku dokázalo Francúzsko vyhrať v 26 zápasoch len štyrikrát. V poslednom zápase na MS 2016 prehralo výsledkom 1:5, keď jeho jediný gól strelil Jordan Perret. Ten je v nominácii trénera Dava Hendersona aj na turnaji vo švajčiarskom Bieli. Za zmienku stojí spomenúť aj brankára Cristobala Hueta, ktorý dlhé roky chytával v NHL. Na druhej strane, tímu chýbajú Damien Fleury či Stephane Da Costa.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:15.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 6. Dravecký (Švárny), 7. Kudrna, 12. Češík (Janošík, Bortňák), 22. Hlinka (Kudrna, Gernát), 33. Mikúš (Dravecký, Švárny), 34. Cingel – 56. Perret (Meunier, Chakiachvili)


    Slovensko: Godla (Laco)- Ďaloga, Švarný, Mikuš, Gernát, Jánošík, Čerešňák, Trška, Šedivý – Hlinka, Suja, Dravecký – Mikúš, Cingel, Kudrna – Bortňák, Češík, Macík – Mráz.
    Francúzsko: Fouquerel (Huet) – Dusseau, Dorey, Beron, Dame-Malka, Hecquefeuille, Chakiachvili, Moisand, Trabichet – Berthon, Arrossamena, Meunier, Lampérier, Kara , Bouvet, Lacroix, Terrier, Perret, Raux, S. Treille, Y. Treille.