Arsenal – Southampton 0:2 (kon.) | Manchester United – West Ham 4:1 (kon.)
koniec
Manchester United
4:1 (1:1)
West Ham United
Streda 30.11.2016, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Anglický Ligový pohár • Štvrťfinále
     
    Vážení diváci, vitajte pri priamom prenose zo štvrťfinále Anglického ligového pohára. V dnešnom dueli sa stretnú Manchester United a West Ham United. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Manchester United

    Červení diabli postupne zlepšujú svoju hru, avšak stále nedokážu premieňať gólové šance. Svoj posledný zápas odohrali práve proti West Hamu v Premier League. V nedeľu si tímy body podelili po remíze 1:1. V EFL (skratka pre Anglický ligový pohár v ročníku 2016/2017) bol Manchester nasadený až do tretieho kola, v dvoch úvodných mali The Red Devils voľný los. V treťom kole Manchester United porazil Northampton na jeho ihrisku 3:1. V poslednom kole mohli diváci sledovať veľké derby v Manchestri. United si poradili so City vďaka jedinému gólu Juana Matu. V dnešnom stretnutí nemôže José Mourinho počítať s dlhodobo zraneným Smallingom a Bailleym. Svoju piatu žltú kartu v ročníku videli v poslednom zápase aj Paul Pogba a defenzívny záložník Fellaini. Do tréningového procesu sa ale vrátil Michael Carrick, nad jeho štartom visí otáznik. Futbalisti Manchestru sú miernymi favoritmi tohto zápasu, ale nedeľňajší súboj naznačil, že West Ham svoju kožu ľahko nepredá.
     
    West Ham United

    Aj hostia dnešného zápasu začali svoju púť ligovým pohárom až v treťom kole. V ňom si vďaka gólu Payeta z 96. minúty zaistili postup po víťazstve nad Accringtonom. Vo štvrtom kole už ale West Ham dostal súpera iného rangu. Súboj dvoch tímov z Londýna vyšiel v prospech The Hammers, ktorí porazili Chelsea. Výhra 2:1 nebola jednoduchou, ale West Ham sa vďaka gólom z úvodov polčasov dostal výrazne na koňa a náskok už nepustil. West Ham sa dnes bude musieť zaobísť bez zraneného Töreho, Byrama či Oxforda. V nedeľňajšom súboji sa zranil aj útočník Diafra Sakho, ktorý vtedy strelil jediný gól hostí. Otázny je štart Andyho Carrolla, ktorý sa po dlhej pauze zapojil späť do tréningu, avšak tréner Slaven Bilić ešte na tlačovke nevedel, či sa tento útočník dostane do zostavy už v dnešnom dueli. West Ham odohrá už svoj druhý zápas na Old Trafford v priebehu posledných 76 hodín. Podarí sa futbalistom z hlavného mesta Anglicka zopakovať svoj výkon z nedele a poraziť hráčov Manchestru United?
    Pred zápasom si tímy uctia pamiatku obetí, ktoré zomreli pri ceste na finále Juhoamerického pohára, minútou ticha. Celý svet zasiahla správa o havárii lietadla, v ktorom sa prepravovali futbalisti brazílskeho tímu Chapecoense.

     
    José Mourinho dostal po nedeľňajšom zápase stopku na jeden zápas, čo sa manažovania svojich hráčov z lavičky týka. Hráčov Manchestru tak bude usmerňovať Rui Faria.
    Manchester rozhodne nepodceňuje tento zápas.

     
    Úvodné zostavy:

    Manchester United: De Gea – Valencia, Rojo, Jones, Shaw – Carrick, Herrera – Mchitarjan, Rooney (C), Martial – Ibrahimović
    Náhradníci: Romero – Blind, Schneiderlin, Schweinsteiger, Lingard, Mata, Rashford

    West Ham United: Adrián – Ogbonna, Reid (C), Kouyate, Cresswell – Feghouli, Obiang, Fernandes, Payet – Antonio, Fletcher
    Náhradníci: Randolph – Nordtveit, Lanzini, Zaza, Noble, Collins, Masuaku

    Rozhodca: Jones – West, Holmes.
     
    -1
    Hráči už sú na trávniku, nasleduje minúta ticha za obete leteckej havárie, pri ktorej zahynulo 75 ľudí.
     
    Každý fanúšik na štadióne sa postavil, celý Old Trafford sa ponoril do absolútneho ticha. Zápas sa začína.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Rozohrávku mali domáci, Rooney okamžite mierne zastrašil Adriána, ktorý si úplne nerozumel so svojimi spoluhráčmi. Brankár hostí nakoniec loptu chytá.
     
    2
    Manchester United dal gól!
    Gól strelil ZLATAN IBRAHIMOVIĆ. Zlý odkop Adriána, lopta sa dostala k Rooneymu, ktorý priestorovou prihrávkou našiel Mchitarjana. Ten loptu potiahol a o moment neskôr nahrával Ibrahimovićovi, ktorý sa aj napriek osekávaniu protihráča dostal k strele a prekonáva Adriána zvnútra šestnástky!
    Asistencia: Henkrich Mchitarjan
    2. Ibrahimovič (MAN) - 1:0
     
    3
    Ibrahimović sa po góle zvalil na zem, v súboji s Adriánom ho brankár hostí trafil do oblasti predkolenia.
     
    4
    Ďalšia šanca domácich, center Martiala ale Ibrahimovića zastihol nepripraveného, o pár sekúnd neskôr sa pískal ofenzívny faul Valenciu.
     
    5
    Skvelý vstup Manchestru do zápasu, domáci na svojho súpera vyleteli ako víchor.
     
    7
    Šancu na zvýšenie náskoku teraz Manchester nevyužil! Trojica Ibrahimović – Martial – Mchitarjan sa dostávala do útoku, prvý menovaný mal pred sebou otvorený priestor a rozhodol sa, že akciu potiahne sám. Švédovi sa otvorila možnosť na strelu, ale Adrián bol pozorný. Ani dorážka sa Ibrahimovića a následne aj Martiala sa do brány West Hamu už nezmestila.
    7. Ibrahimovič (MAN)
     
    8
    Prvýkrát v zápase majú hostia loptu na kopačkách dlhšie ako pár sekúnd. Uvidíme, čo nám West Ham ukáže.
     
    9
    Skvelý dribling Martiala, ktorý si najskôr poradil s Kouyatem, následne bol ale faulovaný Obiangom. Hlavný rozhodca Jones zatiaľ žltú kartu neukázal.
     
    10
    Nevydarený odkop jedného zo stopérov hostí nakoniec Adrián zachránil, prvý rohový kop zápasu sa odkladá. Na druhej strane bol pred Fletcherom dôrazný Phil Jones.
     
    11
    Táto snaha sa ohrozením brány Adriána neskončí, West Ham je aj po jedenástich minútach mierne v šoku.
     
    12
    Akcia po pravom krídle prináša Manchestru prvý roh zápasu. Mchitarjanov dribling vytvoril priestor pre Valenciu, ten loptu potiahol, aby nakoniec prihral Ibrahimovićovi, ktorého center bol zblokovaný na roh.
     
    13
    Roh sa domácim nepodaril, do protiútoku zavelili hostia. Alžírčan Feghouli bol ale dostihnutý vracajúcim sa obrancom domáceho celku. Ľahká lopta pre de Geu
     
    14
    Roh aj na druhej strane, West Ham ale nebol o nič úspešnejší ako Manchester.
     
    15
    Žltú kartu dostáva Obiang (West Ham United).
     
    15
    Obiang si už za tento zákrok žltú kartu vypýtal, keď Martiala fauloval druhýkrát v tomto zápase. Tentokrát to už ale bolo na hranici veľkého vápna!
     
    16
    Priameho kopu sa ujal Wayne Rooney, Adrián jeho pokus vytesnil na roh, hoci lopta do brány pravdepodobne nesmerovala!
     
    17
    Faul aj na domácej strane, West Ham s voľným kopom, ktorý bude zahrávať Payet. Previnil sa Valencia.
     
    18
    Vo vápne Manchestru panoval mierny chaos, avšak domáci to zvládli a vyrazili do brejku. Mchitarjan opäť raz preukázal prehľad o hre a prihral ďalej na Valenciu, ktorý našiel Martiala. Francúzova strela teraz mierila vysoko nad bránu hostí.
     
    19
    Ofsajdové postavenie Feghouliho zastavilo ofenzívnu snahu hostí.
     
    20
    Center Rooneyho na Ibrahimovića neúspešný, skvelú prácu odviedol Cresswell, ktorý si útočníka Manchestru dokonale postrážil.
     
    21
    Feghouli sa dostával do ďalšej šance, akcia stredom ale úspech neslávila, hráč hostí dostal dlhú prihrávku.
     
    22
    Rooney s Mchitarjanom teraz zakombinovali ako z veľkej knihy, ich myšlienku ale Martial nepochopil. Vhadzovanie pre West Ham.
     
    23
    Práca Ibrahimovića pri odzbrojení obrancu West Hamu vybojovala loptu pre Martiala, ten prihrával na Mchitarjana, ten si ale loptu nedokázal spracovať a tak sa k slovu dostal Herrera, ktorý z hranice veľkého vápna triafa iba pred sebou stojaceho hráča! Škoda, ďalšia dobrá akcia domáceho mužstva.
     
    24
    Antonio sa márne rozčuľuje, obranný ťah Shawa bol v súlade s pravidlami.
     
    25
    De Gea odkopával od svojej brány a v strede ihriska našiel svojho spoluhráča. Dominancia Manchestru United pokračuje
     
    26
    Valencia si poradil s Cresswellom, následne loptu poslal do vápna, kde sa už pohyboval Mchitarjan, ten preposielal ďalej na Carricka. Skúsený Angličan si loptu potiahol do strany a následne opäť prihrával. Loptu zastihol jeden z obrancov a do súboja sa tak dostal Payet s Ibrahimovićom. Švéd čisto získal loptu, avšak pri strete zasiahol špílmachra West Hamu. Ibrahimović zakopáva loptu do autu.
     
    27
    Payet je ošetrovaný a nehraje sa už vyše minúty.
     
    28
    Hostia loptu odovzdali späť a v hre môžeme pokračovať.
     
    29
    Rooney dnes vysiela presné centre do vápna, teraz jeho center našiel hlavu Martiala. Francúz sa v hlavičkovom súboji ocitol s Kouyatém a obranca West Hamu ho dokázal eliminovať.
     
    30
    Manchester United sa zahráva s osudom! Darovaná lopta od Antonia, prečíslenie štyria na troch a Ibrahimović sa zase raz ulakomil na loptu a vystrelil sám. Následná zblokovaná lopta sa dostala k Martialovi, ten už ale Adriána prekonať nedokázal...
     
    31
    Domáci pokračujú v zahadzovaní šancí, toto sa im môže kruto vypomstiť.
     
    32
    Payet rozohral nepresne, loptu vystihol Shaw, ktorý loptu posunul dopredu. Ibrahimović ukázal aj svoju nahrávaciu schopnosť, keď efektnou pätičkou našiel Rooneyho. Dlhoročný kapitán Manchestru ale gól nevstrelil, jeho strela bola zblokovaná.
     
    33
    Blokovanie striel, to hosťom z Londýna naozaj ide. Čo sa týka streleckých pokusov, tam West Ham nemá ani jednu čiarku.
     
    34
    Shaw vybojoval loptu od Antonia, Rooney sa činil aj v tomto okamihu, keď prihrával na Ibrahimovića. Ten si už ale loptu nepostrážil. Ľahká práca pre Adriána.
     
    35
    West Ham United dal gól!
    Na 1:1 vyrovnáva ASHLEY FLETCHER! Manchester sa tak dlho zahrával s osudom zápasu, až inkasoval. De Gea Payetovu strelu iba vyrazil pred seba. Tam sa už nachádzal bývalý hráč Manchestru United Ashley Fletcher, ktorý loptu za chrbát de Geu pohotovo dorazil.
    35. Fletcher (WHU) - 1:1
     
    37
    Dokonalá odplata hostí, ktorí sú maximálne efektívni v dnešnom zápase. Adrián teraz vyšiel z brány, aby zabránil Martialovi v rozvíjaní ofenzívnej akcie. Nasleduje rohový kop.
     
    38
    Rooneyho centre z rohu nie sú až tak ideálne ako tie z plynúcej hry. West Ham sa ubránil.
     
    39
    Žltú kartu dostáva Valencia (Manchester United).
     
    40
    Neskorý faul Valenciu znamená žltú kartu aj na domácej strane. Payet ale loptu nedokázal dostatočne presne nacentrovať, domáci sa ubránili. Loptu z vlastnej polovice už vyvádza Martial.
     
    41
    Mchitarjan nenašiel Ibrahimovića, bude sa kopať od brány Adriána. Na trávniku teraz leží Cresswell a nevyzerá to tak, že by v zápase mal pokračovať.
     
    42
    Obranca West Hamu sa po necelých dvoch minútach dvíha z trávnika a v dueli pokračuje aj v 42. minúte.
     
    43
    V kádri hostí sa ale chystá striedanie, na ihrisko príde Masuaku. Wayne Rooney fauloval na ľavej strane Kouyatého, voľný kop pre West Ham.
     
    44
    West Ham už výraznejšiu drámu v závere prvého polčasu nedopustí, obrana hostí sa z chýb zrejme poučila a v posledných desiatich minútach až tak často nechybuje.
     
    45
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Cresswell, prichádza Masuaku.
     
    45+1
    Nadstavujú sa dve minúty.
     
    45+1
    Rooneyho snaha o nájdenie Martiala neúspešná, na druhej strane si Feghouliho postrážil Shaw. Cresswell je dôležitým hráčom West Hamu, preto sa nemôžeme čudovať, že ho manažér hostí z ihriska stiahol aj napriek tomu, že Aaron Cresswell bol pripravený pokračovať v dnešnom štvrťfinále.
     
    45+2
    Faul Herreru na záver prvého polčasu, krívať začína aj Luke Shaw.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Manchester sa s osudom zápasu zahrával tak dlho, až nakoniec inkasoval gól z kopačky svojho bývalého hráča. Poďme ale poporiadku. Skóre zápasu otvoril Zlatan Ibrahimović, ktorý zoči-voči prekonal Adriána z minimálnej vzdialenosti. The Red Devils inkasovali v 35. minúte, keď neistého de Geu prekonal Ashley Fletcher. Videli sme už aj jedno striedanie, Cresswell bol nahradený Masuakom.

    Druhý polčas sa začne približne o 22:04.
     
    Držanie lopty – 64% : 36%.
    Strely na bránu – 4:2.
    Strely mimo bránu – 2:0.
    Rohové kopy – 3:1.
    Ashley Fletcher strelil svoj prvý gól za West Ham proti svojmu bývalému klubu.

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Shaw, prichádza Blind.
     
    46
    Hostia po siedmich sekundách druhého polčasu vytvorili hrúbku, keď "malá domov" od Kouyatého bola až príliš pomalá. Zlatan Ibrahimović vyštartoval po lopte, brankár Adrián ale stihol odkopnúť loptu do autu.
     
    47
    Hra sa aktuálne odohráva predovšetkým v strede ihriska.
     
    48
    Manchester United dal gól!
    Gól strelil ANTHONY MARTIAL. Skvelá práca Valenciu, ktorý vybojoval loptu pre Mchitarjan, reprezentant Arménska dvihol hlavu a uvidel voľného Martiala, ktorý v približne desiatich metrov prekonáva bezbranného Adriána!
    Asistencia: Henrich Mchitarjan.
    48. Martial (MAN) - 2:1
     
    49
    Okamžite po góle sa dostával do ďalšej šance Ibrahimović, postranný rozhodca ale píska ofsajd Švéda.
     
    50
    A bývalý švédsky reprezentant opäť stredobodom pozornosti, tentokrát vďaka faulu na Kouyateho.
     
    51
    Dobrá akcia domácich, Valencia ale podcenil finálnu fázu, keď jeho center zneškodnili naraz až dvaja hráči West Hamu.
     
    52
    Akcia pokračovala ďalej, hostia faulovali Herreru. Wayne Rooney žiadneho zo spoluhráčov nenašiel, West Ham sa ubránil.
     
    53
    Faul Rooneyho dostal za zbytočné reči žltú kartu a nútene vynechá ďalší zápas Premier League proti Evertonu.
     
    54
    Masuaku poslal center do vápna, avšak Jones ho odkopnúť nedokázal! Lopta sa dostala až k Feghoulimu, ten sa ale v rozhodujúcom okamihu pošmykol. Nasleduje odkop od domácej brány.
    55. Mchitarjan zatiaľ s dvomi asistenciami za dnešný večer.

     
    56
    Martial mohol okamžite pridať aj druhý gól! Francúz sa pohyboval na ofsajdovej línii, avšak proti pravidlám sa neprevinil. Dobrý nábeh a ešte lepší zákrok Adriána, ktorý drží svoj tím nad vodou!
    56. Martial (MAN)
     
    57
    Antonio má zdravotné problémy a vyzerá to tak, že bude vystriedaný.
     
    58
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Antonio, prichádza Lanzini.
     
    59
    Lanzini v spolupráci s Payetom nevyviezol loptu, Winston Reid teraz fauloval Rooneyho pred hranicou šestnástky. Faul kapitána West Hamu sa obišiel bez žltej karty.
     
    60
    Pri lopte je Wayne Rooney aj Zlatan Ibrahimović. Kto bude zahrávať túto štandardku?
     
    61
    Nakoniec to bol skúsenejší Švéd. Jeho prízemná strela takmer prekvapila brankára Adriána, ktorý mal plné ruky práce. Lopta sa vynorila spoza múru, West Ham ale zatiaľ znova neinkasuje.
    62. Martial (MAN) - 3:1
     
    62
    Manchester United dal gól!
    Gól strelil ANTHONY MARTIAL. Ibrahimović po góle z druhej minúty rozdáva aj dobré prihrávky! Švéd poslal prienikovú prihrávku za obranu Valenciovi, ten už nemal menší problém poslať loptu do vápna, kam si už nabiehal Anthony Martial. Francúz pridáva svoj druhý gól v zápase.
    Asistencia: Antonio Valencia.
     
    64
    Dobrý zákrok domáceho obrancu, rohový kop pre West Ham.
     
    65
    Hostia prežívajú podobný útlm ako v prvom polčase, West Ham sa z hry jednoducho nevie presadiť.
     
    66
    Mchitarjan bol faulovaný Obiangom a Fernandesom, voľný kop pre domácich.
     
    67
    Obrovský potlesk pri prerušení dostal rozcvičujúci sa Bastian Schweinsteiger. O niekoľko sekúnd neskôr sa faulom v strede ihriska previnil Blind.
     
    68
    Payetov výlet zastavil Jones, ktorý loptu vyviezol až na poliacu čiaru.
     
    69
    Dobrá idea Rooneyho, ktorý chcel nájsť Ibrahimovića. Zlatan sa ale nachádzal mimo hry, avizovaný ofsajd prerástol do výhody pre West Ham.
     
    70
    Daley Blind teraz zblokoval center hostí. Tí si ale pýtajú voľný kop. Zdalo sa totiž, že univerzál Manchestru zahral rukou. Nakoniec sa bude zahrávať iba roh.
     
    71
    Rohový kop veľa potešenia pre West Ham nepriniesol, Manchester zvláda vývoj zápasu a kontroluje hru bez väčších problémov.
     
    72
    Kouyateho dobrý defenzívny zákrok zabránil Martialovi k skompletizovaniu hattricku.
     
    73
    Hostia chystajú aj posledné striedanie, na trávnik príde Simone Zaza.
     
    74
    Domáci futbalisti ovládli stred ihriska. Z toho vznikla nebezpečná situácia. Ibrahimović vracal loptu do malého vápna, tam sa v súboji stretli Wayne Rooney a Winston Reid. Kapitán hostí fauloval toho domáceho, avšak hlavný rozhodca si toho nevšimol a v zápale boja sa pokračovalo ďalej. Rooney dostal kopačkou do oblastí líca a úst, utŕžil tak tržnú ranu, ktorú si bude musieť dať ošetriť.
     
    75
    Rooney sa háda s hlavným rozhodcom a pýta si penaltu za predchádzajúci zákrok. Neúspešne.
     
    76
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Payet, prichádza Zaza.
     
    77
    Rooney je po ošetrení späť v zápase, West Ham odovzdal Manchestru loptu. Fair-play gesto.
     
    78
    Rooneymu chýba k dokonalému zápasu už iba gól. O ten sa teraz kapitán domácich snažil technickou strelou, tá však šla mimo bránu Adriána.
     
    79
    Ibrahimović vypálil z dobrých 25 metrov. Adrián zasahovať nemusel, nasleduje štvrtý roh The Red Devils.
     
    80
    Exekúcia rohových kopov dnešného zápasu je vyslovene hanbou pre oba tímy. West Ham sa bez problémov ubránil.
     
    81
    Mchitarjanov center cez celé vápno našiel Ibrahimovića, Švéda si nepostrážil Feghouli. Zlatan sa snažil technickou strelou prekonať Adriána, ten ale vytiahol dôležitý zákrok a West Ham je ešte naďalej v hre o postup do semifinále!
     
    82
    Ani tento roh Manchestru hostí neohrozil...
     
    83
    Ironický potlesk domácich fanúšikov. Simone Zaza a jeho "strelecký" pokus končí v aute.
     
    84
    Po minúte ale Zaza zapracoval lepšie a vybojoval roh pre svoj tím. Lopta prešla celým vápnom, nezasiahol ju ani samotný Zaza, ani Fletcher. David de Gea sa celej situácii iba prizeral!
     
    85
    Fanúšikovia Manchestru United sa musia tešiť, na trávnik príde v nasledujúcich sekundách Bastian Schweinsteiger! Ešte pred tým sa ale s loptou zamotal Ibrahimović a zneškodnil tak šancu Manchestru na definitívne rozhodnutie zápasu.
     
    86
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Martial, prichádza Schweinsteiger.
     
    87
    Hostia sa dostávajú k záverečnému tlaku. Zneškodnená strela Fernadesa znamená rohový kop.
     
    88
    Domáci dobre napádajú a svojho súpera nepúšťajú do tlaku.
     
    89
    Pri každom dotyku Schweinsteigera sa domáci fanúšikovia hlasito pripomínajú, teraz sa Nemec dostal k lopte a skúsil vypáliť. Jeho strela nebola vôbec zlá, avšak Adrián zasahovať nemusel!
     
    90
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Mchitarjan, prichádza Rashford.
     
    90+1
    Nadstavujú sa tri minúty.
     
    90+2
    Schweinsteiger si ale teraz nedobehol po loptu, Fernandes mu ju vypichol a vysunul Feghouliho, ktorý však míňa bránu de Geu.
     
    90+3
    A opäť Feghouli! Tentokrát Alžírčan prepálil bránu zvnútra šestnástky.
     
    90+3
    Manchester United dal gól!
    Gól strelil ZLATAN IBRAHIMOVIĆ. Gól padol po akcii, na ktorej začiatku bolo vhadzovanie Rooneyho, nasledovala prihrávka Schweinsteigera na Herreru, Španielov dribling a delikátna prihrávka na Zlatana! Švéd pridáva svoj druhý gól v dnešnom zápase a zápas sa môže skončiť!
    Asistencia: Ander Herrera.
    90+3. Ibrahimovič (MAN) - 4:1
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Manchester United vyhral v štvrťfinále EFL Cupu nad West Hamom 4:1. Po slabom prvom polčase prišiel druhý, ktorý bol výrazne lepší, aspoň čo sa hľadiska gólov týka. Dva góly si dnes pripísali Martial a Ibrahimović, za hostí sa presadil bývalý hráč The Red Devils Ashley Fletcher. V závere zápasu prišiel na ihrisko aj Bastian Schweinsteiger, ktorý zožal obrovský potlesk domáceho publika. Manchester postupuje do semifinále Anglického ligového pohára, West Ham v ňom po prehre 1:4 definitívne končí.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:7.
     
    To je odo mňa na dnes všetko, teším sa na vás opäť niekedy nabudúce. Dobrú noc! (22:57:08)

    Viktor Kalinács

    Góly: 2. Ibrahimović, 48. Martial, 62. Martial, 90+3. Ibrahimović – 35. Fletcher

    Karty:   39. Valencia (MAN), 53. Rooney (MAN) – 15. Obiang (WHU)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:7.
    Manchester United: De Gea – Valencia, Rojo, Jones, Shaw – Carrick, Herrera – Mchitarjan, Rooney (C), Martial – Ibrahimović
    Náhradníci: Romero – Blind, Schneiderlin, Schweinsteiger, Lingard, Mata, Rashford

    West Ham United: Adrián – Ogbonna, Reid (C), Kouyate, Cresswell – Feghouli, Obiang, Fernandes, Payet – Antonio, Fletcher
    Náhradníci: Randolph – Nordtveit, Lanzini, Zaza, Noble, Collins, Masuaku

    Rozhodca: Jones – West, Holmes