Jihlava – Č. Budějovice 3:2 (po pr.) | Olomouc – Pardubice 4:1 (kon.) | Zlín – Hradec Králové 1:2 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Třinec – Liberec 5:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:7 (kon.)
Kometa Brno – Sparta Praha 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
koniec po predl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
HC Motor České Budějovice
cz Sobota 22.10.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Před brankou si našel puk po přihrávce Mejzlíka MARTIN HEJNA a střelou pod horní tyčku nekompromisně rozhodnul. Asistence: Tomáš Mejzlík, Vladimír Srnský.
     
    59:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Devatenáct vteřin před koncem využívají hosté přesilovku umocněnou hrou bez gólmana a dnes to tedy na Horáckém zimním stadionu vypadá na prodloužení. Kmecovu střelu od modré tečoval před brankou kapitán hostí JAKUB DOKTOR a započal tak obrovskou radost svého týmu z vyrovnání. Asistence: Dušan Kmec, Jakub Káník.
     
    47:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava během tří minut otáčí nepříznivý stav zápasu. Hejna se ještě zblízka neprosadil a proti Paterovi neuspěl, k odraženému puku se však dostal DAVID ČERMÁK a jihlavský kanonýr dostrčil puk pod ležícím gólmanem do sítě. Asistence: Martin Hejna.
     
    44:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    V Jihlavě máme vyrovnáno a že to byla tedy povedená akce, stejně jako při gólu Motoru. Domácí se dostali do přečíslení tři na dva. Od Rezka si vzal na modré kotouč obránce Pospíchal a znovu ukázal své ofenzívní sklony.. Najel si blíže k brance, neukvapil se, nevystřelil, ale bekhendem přihrál nalevo volnému RENÉ GEIEROVI, který do odkryté klece střílí svůj první gól za červenožluté. Asistence: Ladislav Pospíchal, Václav Rezek.
     
    20:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do jednogólového náskoku a využívají přesilovou hru. Tintěra poslal puk po levé straně na Doktora, který našel mezi kruhy volného JANA BÁRTU, jeho střela se otřela o levou tyč a zapadla do branky. Asistence: Jakub Doktor, Roman Tintěra.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 45. Geier (Pospíchal, Rezek), 48. Čermák (Hejna), 61. Hejna (Mejzlík, Srnský) – 21. Bárta (Doktor, Tintěra), 60. Doktor (Kmec, Káník)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Krtek, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Hejna, Heinrich, Čermák – Maštera, Mejzlík, Peschout – Geier, Rezek, Kraučuk – Hendrych, Berka. Trenér: Patrik Augusta
    HC Motor České Budějovice: Patera (Němec) – Michal, Svoboda, Radoš, Farka, Kmec, Tintěra, Benda – Bláha, Doktor, Káník – Mařík, Bárta, Vochozka – Tejko, Pixa, Kadilák. Trenér: Milan Kupka

    Rozhodca: Doležal – Lučan, Kis