Arsenal – Razgrad 6:0 (kon.) | Paríž – Bazilej 3:0 (kon.) | Neapol – Besiktas 2:3 (kon.)
D.Kyjev – Benfica 0:2 (kon.) | Celtic – Mönchengladbach 0:2 (kon.) | Barcelona – Manchester City 4:0 (kon.)
Rostov – Atlético Madrid 0:1 (kon.) | Bayern – Eindhoven 4:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
4:1 (2:1)
PSV Eindhoven
Streda 19.10.2016, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    87
    V rýchlom slede tu máme posledné striedanie celého stretnutia. Pre dnešok má odpracované Arjen Robben, ktorého nahradil Renato Sanches.
     
    86
    Konečne sa dočkal aj Javi Martínez, ktorý čakal pri postrannej čiare približne päť minút. Španiel už vybehol na trávnik, keď nahradil Joshuu Kimmicha.
     
    85
    Hostia budú v dnešnom zápase striedať poslednýkrát. Na záverečné minútky príde Olexandr Zinčenko, ktorý nahradí obrancu Daniela Schwaaba.
    84. Arjen Robben (BAY) - 4:1
     
    84
    Bayern dal gól! Veľmi dlho sa hralo bez prerušenia a to prišlo až po štvrtom góle domáceho tímu. Thiago Alcântara krásnym oblúčikom našiel ARJENA ROBBENA, ktorý bol úspešnejší v osobnom súboji s brankárom Jeroenom Zoetom.
     
    77
    Druhé striedanie v podaní PSV Eindhoven. Na trávnik prichádza čerstvý Steven Bergwijn, ktorý vymenil dnes dobre hrajúceho Gastóna Pereira.
     
    76
    Philipp Lahm rozbehol útočnú akciu po pravej strane. Robert Lewandowski dobre sklepol loptu, ale Joshua Kimmich v čistej šanci trafil len padajúceho obrancu.
     
    72
    Prvýkrát v zápase strieda aj Carlo Ancelotti. Na trávnik posiela uzdraveného Douglasa Costu, ktorý vymenil strelca úvodného gólu – Thomasa Müllera.
     
    61
    Prvé striedanie v podaní holandského klubu. V dnešnom zápase skončil nie príliš výrazný Andrés Guardado a na jeho miesto prichádza Nicolas Isimat-Mirin.
    59. Robert Lewandowski (BAY) - 3:1
     
    59
    Bayern dal gól! Domáci futbalisti sa opäť dostávajú do dvojgólového vedenia. Arjen Robben predviedol jeho typickú individuálnu akciu. Technickú strelu ešte hosťujúci brankár vyrazil, ale na následnú dorážku ROBERTA LEWANDOWSKEHO nemal šancu reagovať.
     
    57
    Philipp Lahm si teraz počínal nedovolene a unikajúceho Luciana Narsingha zastavil len za cenu žltej karty. Hostia budú navyše rozohrávať priamy kop.
     
    52
    Manuel Neuer predviedol fantastický zákrok! Domáca obrana po centri zľava zazmätkovala a Luuk de Jong mal ďalšiu šancu vyrovnať. Nemecký gólman sa ale teraz vyznamenal.
     
    48
    Mohlo byť vyrovnané! Jetro Willems poslal z ľavej strany krásny center presne na hlavu Luuka de Jonga. Hosťujúci kapitán ale z piatich metrov hlavičkoval nad domácu bránu.
    47. Robert Lewandowski (BAY)
     
    47
    Robert Lewandowski mal obrovskú šancu pridať tretí gól domáceho tímu. Thiago Alcântara ho našiel krásnou kolmou prihrávkou, ale poľský kanonier poslal loptu tesne vedľa brány.
    41. Luciano Narsingh (PSV) - 2:1
     
    41
    PSV Eindhoven dal gól! Tak si to predstavte, hostia prekonali obranu súpera jedinou kolmou prihrávkou a strieľajú kontaktný gól. LUCIANO NARSINGH to trafil skutočne parádne a s prispením bránkovej konštrukcie prekonal Manuela Neuera.
     
    39
    Tak akoby som to zakríkol. Hostia teraz boli ukrátení o kontaktný gól! Gastón Pereiro prekonal technickou strelou Manuela Neuera a musíme povedať, že o ofsajd sa určite nejednalo.
     
    31
    Jeroen Zoet predviedol ďalší skvelý zákrok! Arjen Robben potiahol rýchly brejk domáceho tímu, loptu si posunul do strany a vystrelil. Jeho pokus ale hosťujúci brankár vyrazil na roh.
    21. Joshua Kimmich (BAY) - 2:0
     
    21
    Bayern dal gól! Rakúsky obranca David Alaba korunuje svoj dnešný skvelý výkon gólovou prihrávkou. Po ľavej strane prenikol do šestnástky, jeho center aj so šťastím prepadol na JOSHUU KIMMICHA, ktorý pohodlne dopravil loptu do siete.
     
    17
    David Alaba robí vietor na svojej ľavej strane Tentokrát adresoval do nebezpečného priestoru prízemný center, ktorý so šťastím odvrátil do pravej žrde obranca Héctor Moreno.
    13. Thomas Müller (BAY) - 1:0
     
    13
    Bayern dal gól! Domáci futbalisti sa pomerne rýchlo dostávajú do vedenia. Po dobrom zákroku brankára Jeroena Zoeta mali Bavori výhodu rohového kopu. Ten rýchlo zahral Arjen Robben, presnou prihrávkou našiel THOMASA MÜLLERA, ktorý z tesnej blízkosti nemal problém skórovať.
     
    11
    Druhá šanca domáceho tímu v zápase! Arjen Robben krásne vysunul kolmou prihrávkou Thomasa Müllera. Na jeho spätnú prihrávku si nabehol David Alaba, ale Rakúšan mieril vedľa.
     
    3
    Prvá šanca zápasu! Thiago Alcântara krásnym oblúčikom našiel nabiehajúceho Davida Alabu. Ten adresoval prihrávku pod seba na Thomasa Müllera, ale nemecký kanonier minul bránu.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 13. T. Müller, 21. Kimmich, 59. Lewandowski, 84. Robben – 41. L. Narsingh

    Karty:   57. Lahm (BAY)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 9:2. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 7:5.
    Bayern Mníchov: Neuer – Lahm (C), J. Boateng, Hummels, Alaba – Kimmich (86. Javi Martínez), Alonso, Th. Alcântara – Robben (87. Sanches), Lewandowski, T. Müller (72. Costa).
    Náhradníci: Ulreich – Costa, Javi Martínez, Bernat, Rafinha, Coman, Sanches.

    PSV Eindhoven: Zoet – Brenet, Schwaab (85. Zinčenko), H. Moreno, Willems – D. Pröpper, S. de Jong, Pereiro (77. Bergwijn), Guardado (61. Isimat-Mirin) – L. Narsingh, L. de Jong.
    Náhradníci: Pasveer – Arias, Ramselaar, Isimat-Mirin, Bergwijn, Zinčenko, De Wijs.

    Rozhodca: William Collum