Arsenal – Razgrad 6:0 (kon.) | Paríž – Bazilej 3:0 (kon.) | Neapol – Besiktas 2:3 (kon.)
D.Kyjev – Benfica 0:2 (kon.) | Celtic – Mönchengladbach 0:2 (kon.) | Barcelona – Manchester City 4:0 (kon.)
Rostov – Atlético Madrid 0:1 (kon.) | Bayern – Eindhoven 4:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
4:1 (2:1)
PSV Eindhoven
Streda 19.10.2016, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Bayern Mníchov si po prehre s Atléticom Madrid napravil chuť a holandského majstra PSV Eindhoven zdolal po výsledku 4:1. Na začiatku druhého dejstva mal Luuk de Jong dve veľké šance, ale vyrovnávajúci gól nestrelil. O osude zápasu zrejme definitívne rozhodol presný zásah Roberta Lewandowskeho, ktorý po hodine hry prinavrátil domácim ich dvojgólové vedenie. V záverečných minútach už len kozmeticky upravil skóre zápasu presnou hlavičkou Arjen Robben. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. Dnešným dianím v mníchovskej Allianz Arene vás sprevádzal Miroslav Kováčik. (22:39:46)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Tentokrát dobre zapracoval Jetro Willems, ktorý prerušil akciu domáceho mužstva. Na začiatku poslednej nadstavenej minúty budú hostia vhadzovať.
     
    90+1
    Domáci majú loptu pod absolútnou kontrolou. Hostia už zápas vzdali a takmer už nenapadajú rozohrávku svojho súpera.
     
    90
    Luuk de Jong bol v postavení mimo hru, a tak akcia hostí nemohla pokračovať. Medzitým hlavný arbiter nadstavuje ešte tri minúty.
     
    89
    Domáci kontrolujú vývoj zápasu a už ho dovedú do úspešného konca. Slabšie chvíľky si vybrali len približne od 35.-50. minúty, no okrem toho jasne dominovali.
     
    88
    Po centri z pravej strany sa dostal do zakončenia striedajúci Steven Bergwijn. Jeho pohotová strela ale mierila nad bránu Manuela Neuera.
     
    87
    V rýchlom slede tu máme posledné striedanie celého stretnutia. Pre dnešok má odpracované Arjen Robben, ktorého nahradil Renato Sanches.
     
    86
    Konečne sa dočkal aj Javi Martínez, ktorý čakal pri postrannej čiare približne päť minút. Španiel už vybehol na trávnik, keď nahradil Joshuu Kimmicha.
     
    85
    Hostia budú v dnešnom zápase striedať poslednýkrát. Na záverečné minútky príde Olexandr Zinčenko, ktorý nahradí obrancu Daniela Schwaaba.
    84. Arjen Robben (BAY) - 4:1
     
    84
    Bayern dal gól! Veľmi dlho sa hralo bez prerušenia a to prišlo až po štvrtom góle domáceho tímu. Thiago Alcântara krásnym oblúčikom našiel ARJENA ROBBENA, ktorý bol úspešnejší v osobnom súboji s brankárom Jeroenom Zoetom.
     
    83
    Mníchovčania sa postupne približujú k bráne holandského tímu. Ten ale pozorne bráni a svojho konkurenta zatiaľ k ničomu nepúšťa.
     
    82
    Dlho hráme bez prerušenia, a tak si španielsky futbalista musí počkať na svoje striedanie. Domáci držia loptu pod kontrolou a užívajú si záverečné minúty.
     
    81
    Akciu domáceho tímu sa snažil potiahnuť Douglas Costa, no technické finesy tohto brazílskeho hráča k úspechu neviedli. Domáci budú striedať, príde Javi Martínez.
     
    79
    Hostia dlhší časový úsek majú loptu na svojich kopačkách. Zatiaľ ale kombinujú príliš ďaleko od brány Manuela Neuera, čo nie je pre nich dobré.
     
    78
    David Alaba už loptu na hracej ploche nestihol. Nič by mu to ale nebolo platné, pretože už v momente prihrávky stál v postavení mimo hry.
     
    77
    Druhé striedanie v podaní PSV Eindhoven. Na trávnik prichádza čerstvý Steven Bergwijn, ktorý vymenil dnes dobre hrajúceho Gastóna Pereira.
     
    76
    Philipp Lahm rozbehol útočnú akciu po pravej strane. Robert Lewandowski dobre sklepol loptu, ale Joshua Kimmich v čistej šanci trafil len padajúceho obrancu.
     
    75
    Do konca zápasu ostáva približne štvrťhodina. Domáci futbalisti jasne kontrolujú vývoj duelu a zrejme si do tabuľky pripíšu ďalšie tri cenné body.
     
    74
    Peknú individuálnu akciu predviedol Jetro Willems. Jeho strieľaný center smeroval do miest, kde stál Luuk de Jong, no pri lopte bol ako prvý Manuel Neuer.
     
    73
    Douglas Costa sa po svojom príchode na trávnik dostal do akcie, no pri snahe zakončiť ho odzbrojili hosťujúci obrancovia.
     
    72
    Prvýkrát v zápase strieda aj Carlo Ancelotti. Na trávnik posiela uzdraveného Douglasa Costu, ktorý vymenil strelca úvodného gólu – Thomasa Müllera.
     
    71
    Akcia holandského majstra nemôže pokračovať. V postavení mimo hry sa totiž ocitol strelec gólu hosťujúceho mužstva – Luciano Narsingh.
     
    70
    Obraz hry sa nám v druhom polčase takmer nezmenil. Domáci majú stále jasnú územnú prevahu a snažia sa svojho súpera prekvapiť kolmými prihrávkami.
     
    69
    Hráči PSV Eindhoven sa teraz dožadovali pokutového kopu. Luuk de Jong spadol v pokutovom území po kontakte s Matsom Hummelsom, ale hlavný arbiter William Collum ostáva pokojný.
     
    68
    Jeroen Zoet musel opäť zasahovať. Arjen Robben si to namieril stredom obrany hostí a dokázal vystreliť. Holanďanovej strele ale chýbala väčšia razancia.
     
    67
    Po faule Xabiho Alonsa mali hostia výhodu priameho kopu. Strelou na bránu skúšal svoje šťastie Siem de Jong, ale trafil len dobre postavený múr.
     
    66
    Bavori mohli pridať ďalší gól, no Thomas Müller vo veľkej šanci zaváhal. Nemec dostal dobrý pas od Roberta Lewandowskeho, ale trafil priamo do rúk súperovho brankára.
     
    65
    Po centri z pravej strany lopta prepadla až k Davidovi Alabovi. Rakúšan prudko vystrelil, no jeho strela z hranice pokutového územia mierila nad bránu.
     
    64
    Hostia neúnavne behajú za loptou, no toto určite nie je scenár hry, aký si v druhom polčase predstavovali. Za nevyužité šance pykali a už to budú mať veľmi ťažké.
     
    63
    Thomas Müller sa predral do pokutového územia a prízemným pasom hľadal Arjena Robbena. Pred holandským útočníkom ale dobre zasiahol brankár Jeroen Zoet.
     
    62
    Domáci svojou tradičnou siahodlhou kombináciou kontrolujú priebeh zápasu. Už približne minútu majú loptu na svojich kopačkách.
     
    61
    Prvé striedanie v podaní holandského klubu. V dnešnom zápase skončil nie príliš výrazný Andrés Guardado a na jeho miesto prichádza Nicolas Isimat-Mirin.
     
    60
    Bavorský veľkoklub zakončil hodinu hru vo veľkom štýle. Strieľa mimoriadne dôležitý gól, ktorým sa opäť odpútal od svojho dotieravého súpera.
    59. Robert Lewandowski (BAY) - 3:1
     
    59
    Bayern dal gól! Domáci futbalisti sa opäť dostávajú do dvojgólového vedenia. Arjen Robben predviedol jeho typickú individuálnu akciu. Technickú strelu ešte hosťujúci brankár vyrazil, ale na následnú dorážku ROBERTA LEWANDOWSKEHO nemal šancu reagovať.
     
    58
    Hostia nezahrali priamy kop práve najlepšie, keďže Manuel Neuer chytá loptu do svojich rukavíc. Následne mali šancu aj domáci, ale Joshua Kimmich neskóroval.
     
    57
    Philipp Lahm si teraz počínal nedovolene a unikajúceho Luciana Narsingha zastavil len za cenu žltej karty. Hostia budú navyše rozohrávať priamy kop.
     
    55
    Hostia teraz držia loptu na svojich kopačkách a snažia sa troška dostať do hry. V druhom polčase ale mali už dve veľmi dobré gólové šance.
     
    54
    Manuel Neuer mal teraz menšie problémy v rozohrávke. Napokon zabránil aspoň rohovému kopu, a tak budú hostia len vhadzovať.
     
    53
    Z ľavej strany centroval David Alaba. Jeho pas ale nemieril na Roberta Lewandowskeho, ale len na obrancu Jetra Willemsa, ktorý loptu odvrátil.
    52. Manuel Neuer (BAY)
     
    52
    Manuel Neuer predviedol fantastický zákrok! Domáca obrana po centri zľava zazmätkovala a Luuk de Jong mal ďalšiu šancu vyrovnať. Nemecký gólman sa ale teraz vyznamenal.
     
    51
    Bavori pokračujú vo svojej taktike a snažia sa aspoň trochu vytiahnuť súperovu obranu. Thomas Müller si to chystal na center, ale napokon zvolil spätný pohyb.
     
    50
    Druhý polčas sa nám poriadne rozbehol a som si istý, že sa máme na čo tešiť. Momentálne majú loptu pod kontrolou domáci, ktorí kombinujú v strede poľa.
     
    49
    Akcia domáceho tímu nemôže pokračovať. Thomas Müller šikovnou prihrávkou našiel Roberta Lewandowskeho, no ten bol v momente prihrávky v ofsajde.
    48. Luuk de Jong (PSV)
     
    48
    Mohlo byť vyrovnané! Jetro Willems poslal z ľavej strany krásny center presne na hlavu Luuka de Jonga. Hosťujúci kapitán ale z piatich metrov hlavičkoval nad domácu bránu.
    47. Robert Lewandowski (BAY)
     
    47
    Robert Lewandowski mal obrovskú šancu pridať tretí gól domáceho tímu. Thiago Alcântara ho našiel krásnou kolmou prihrávkou, ale poľský kanonier poslal loptu tesne vedľa brány.
     
    46
    O prvý strelecký pokus druhého polčasu sa nám Thomas Müller. Nemecký útočník ťažil z pasu Xabiho Alonsa, ale bránu Jeroena Zoeta minul.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvé dejstvo nám prinieslo veľmi zaujímavé futbalové divadlo. Domáci boli väčšinu hracieho času aktívnejší a za to boli odmenení dvoma gólmi. Po rohovom kope sa presadil Thomas Müller a druhý presný zásah zaznamenal Joshua Kimmich. Záver prvého polčasu ale domácim vôbec nevyšiel a po parádnej strele Luciana Narsingha prišli o polovicu svojho náskoku. Každopádne nás čaká ešte zaujímavý druhý polčas, na ktorého sledovanie vás srdečne pozývam.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Bavori úplne vypadli z hry a záver prvého polčasu jednoznačne patrí hosťom. Tí si kontaktný gól zaslúžili a vďaka nemu dali zápasu nový rozmer.
     
    43
    Manuel Neuer musel zasahovať po strele Andrého Guardada. Lopta smerovala len do stredu brány, a tak mal domáci brankár situáciu uľahčenú.
     
    42
    Na druhej strane sa snažil o rýchlu odpoveď Robert Lewandowski. V súboji s Danielom Schwaabom sa dostal k strele, ale bránu súpera netrafil.
    41. Luciano Narsingh (PSV) - 2:1
     
    41
    PSV Eindhoven dal gól! Tak si to predstavte, hostia prekonali obranu súpera jedinou kolmou prihrávkou a strieľajú kontaktný gól. LUCIANO NARSINGH to trafil skutočne parádne a s prispením bránkovej konštrukcie prekonal Manuela Neuera.
     
    40
    Bayern Mníchov mal teraz veľké šťastie. Predošlý moment môže byť pre domácich futbalistov veľkým poučením do ďalšieho priebehu zápasu.
     
    39
    Tak akoby som to zakríkol. Hostia teraz boli ukrátení o kontaktný gól! Gastón Pereiro prekonal technickou strelou Manuela Neuera a musíme povedať, že o ofsajd sa určite nejednalo.
     
    38
    Holandský majster sa teraz dostáva trošku viac do hry. Jeho kombinácie ale pre obranu bavorského veľkoklubu zatiaľ nepredstavujú nebezpečenstvo.
     
    37
    Robert Lewandowski to teraz prehnal so svojim dôrazom. V súboji s Héctorom Morenom si počínal nedovolene, čo neuniklo pozornému oku Williama Colluma.
     
    36
    Jérôme Boateng si splnil svoje obranné povinnosti, keď zastavil center z pravej strany. Následne loptu stihol zachytiť Manuel Neuer, a tak z toho nebude ani roh.
     
    35
    Bayern Mníchov po strelenom góle opäť trošku spomalil tempo hry a vytváral si kontrolu nad zápasom. Následne chcel hostí prekvapiť Thiago Alcântara, no jeho pas na Davida Alabu smeroval do ofsajdu.
     
    34
    Televízne kamery nám ponúkli záber aj na Franka Ribéryho, ktorý pre zranenie nemohol nastúpiť. Zatiaľ ale môže byť spokojný, keďže jeho spoluhráči smerujú za očakávaným triumfom.
     
    33
    Domáci obrancovia zatiaľ nemajú s centrami hráčov hostí žiadne problémy. Aj tentokrát loptu bez najmenších problémov odvrátil Mats Hummels.
     
    31
    Jeroen Zoet predviedol ďalší skvelý zákrok! Arjen Robben potiahol rýchly brejk domáceho tímu, loptu si posunul do strany a vystrelil. Jeho pokus ale hosťujúci brankár vyrazil na roh.
     
    30
    Prvú tretinu hracieho času ukončil center Roberta Lewandowskeho z ľavej strany. Thomas Müller sa do zakončenia nedostal, pretože dobre zasiahol Jeroen Zoet.
     
    29
    Jeroen Zoet musel zasahovať aj v tomto prípade, keď ho prudkou strelou zamestnal Joshua Kimmich. Nasledoval rohový kop a nepresná hlavička Matsa Hummelsa.
     
    28
    Jérôme Boateng sa dostal k odrazenej lopte a prudko ju poslal smerom na súperovu bránu. Jeho pokus bol ale niekoľkokrát zblokovaný, a tak Jeroen Zoet nemal problém zasiahnuť.
     
    27
    Menšie zdravotné problémy má domáci stopér Mats Hummels. Zatiaľ ale nepotrebuje ošetrenie a vyzerá to tak, že v zápase bude pokračovať.
     
    26
    Robert Lewandowski si chcel naraziť loptu s Joshuom Kimmichom. Poľský kanonier ale neudržal stabilitu, a tak z tejto akcie nebolo nič nebezpečné.
     
    25
    Thomas Müller šikovnou prihrávkou poslal do šance Arjena Robbena. Holanďan bol ale v poslednej chvíli odzbrojený, a tak bude nasledovať len rohový kop.
     
    24
    Joshua Brenet posielal z pravej strany nebezpečný center do domácej šestnástky. Luuk de Jong sa ale nepresadil, keďže bol dobre bránený.
     
    23
    Bayern Mníchov má naďalej jasnú územnú prevahu. PSV Eindhoven sa nevie dostať prakticky k ničomu. Manuel Neuer ešte nemusel vážnejšie zasahovať.
     
    22
    Joshua Kimmich hrá momentálne v skvelej forme. Darí sa mu nielen v Bundeslige, ale aj na európskej scéne. V tejto edícii Ligy majstrov zaznamenal svoj tretí gól.
    21. Joshua Kimmich (BAY) - 2:0
     
    21
    Bayern dal gól! Rakúsky obranca David Alaba korunuje svoj dnešný skvelý výkon gólovou prihrávkou. Po ľavej strane prenikol do šestnástky, jeho center aj so šťastím prepadol na JOSHUU KIMMICHA, ktorý pohodlne dopravil loptu do siete.
     
    20
    Mníchovčania po strelenom góle akoby stiahli nohu z plynového pedála. V predošlých zápasoch sa im to vypomstilo, a tak by mali pokračovať vo svojom výkone ďalej.
     
    18
    Rakúsky obranca v mníchovskom drese pokračuje vo svojom skvelom výkone. Aj teraz si vytvoril priestor na zakončenia a Jeroen Zoet môže byť rád, že netrafil bránu.
     
    17
    David Alaba robí vietor na svojej ľavej strane Tentokrát adresoval do nebezpečného priestoru prízemný center, ktorý so šťastím odvrátil do pravej žrde obranca Héctor Moreno.
     
    16
    David Alaba svojim centrom z ľavej strany hľadal Thomasa Müllera. Strelec gólu sa ale tentokrát nepresadil, pretože dobre zapracoval Daniel Schwaab.
     
    15
    Úvodná štvrťhodina bola jasne v réžii domácich hráčov. Tí zatiaľ nechávajú zabudnúť na sériu nevydarených zápasov, ktorú odštartovala tesná prehra s Atléticom Madrid.
     
    14
    Bavori pokračovali vo svojej aktivite. Tentokrát ale center z pravej strany nebol presný, a tak bude nasledovať len odkop od brány Jeroena Zoeta.
    13. Thomas Müller (BAY) - 1:0
     
    13
    Bayern dal gól! Domáci futbalisti sa pomerne rýchlo dostávajú do vedenia. Po dobrom zákroku brankára Jeroena Zoeta mali Bavori výhodu rohového kopu. Ten rýchlo zahral Arjen Robben, presnou prihrávkou našiel THOMASA MÜLLERA, ktorý z tesnej blízkosti nemal problém skórovať.
     
    12
    Prvýkrát v zápase mal prácu aj Manuel Neuer. Nemecká reprezentačná jednotka si ale poradila s jednoduchým centrom Jetra Willensa z ľavej strany.
    11. David Alaba (BAY)
     
    11
    Druhá šanca domáceho tímu v zápase! Arjen Robben krásne vysunul kolmou prihrávkou Thomasa Müllera. Na jeho spätnú prihrávku si nabehol David Alaba, ale Rakúšan mieril vedľa.
     
    10
    Úvodnú desaťminútovku máme za sebou. PSV Eindhoven od začiatku stretnutia bráni so všetkými hráčmi na vlastnej polovici ihriska a bude sa snažiť čo najdlhšie udržať nerozhodný stav.
     
    9
    Bavori predviedli veľmi rýchlu akciu, ktorá sa skončila strelou Arjena Robbena do bočnej siete. Holanďan sa ale mohol pokúsiť skôr o center, keďže v šestnástke boli obaja mníchovskí kanonieri.
     
    8
    Arjen Robben bol faulovaný v strede ihriska. Nedovoleným zákrokom sa previnil krajný obranca hostí – Jetro Willems. Domáci tak môžu pokračovať v akcii.
     
    7
    Robert Lewandowski rozvinul akciu po pravej strane a dokonca sa dostal aj k centru. Ten bol ale napokon privysoký, a tak Thomas Müller nemohol zakončiť.
     
    6
    Robert Lewandowski si prebral loptu na hranici šestnástky, ale bol otočený chrbtom k bráne. Následne sa snažil aspoň nafilmovať faul, ale William Collum mu na to neskočil.
     
    5
    Tempo hry nie je v úvode stretnutia nejaké úchvatné. Bayern Mníchov predvádza svoju tradičnú pomalú rozohrávku, ktorou sa prezentoval ešte za trénerského pôsobenia Pepa Guardiolu.
     
    4
    Snáď po prvýkrát sa dostali k lopte aj hráči holandského majstra. Žiadnu súvislú akciu ale nepredviedli aj vďaka tomu, že domáci dobre napádajú.
     
    3
    Prvá šanca zápasu! Thiago Alcântara krásnym oblúčikom našiel nabiehajúceho Davida Alabu. Ten adresoval prihrávku pod seba na Thomasa Müllera, ale nemecký kanonier minul bránu.
     
    2
    Od začiatku stretnutia majú Bavori loptu pod kontrolou. Zatiaľ ale kombinujú príliš ďaleko od súperovej brány. Aktívny je v rozohrávke najmä Xabi Alonso.
     
    1
    Úvodný výkop dnešného zápasu mali domáci futbalisti, ktorí dnes budú chcieť prerušiť sériu troch nepodarených zápasov. V prvej akcii zápasu sa v šestnástke hostí nepresadil Robert Lewandowski.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Bayern Mníchov: Neuer – Lahm (C), J. Boateng, Hummels, Alaba – Kimmich, Alonso, Th. Alcântara – Robben, Lewandowski, T. Müller.
    Náhradníci: Ulreich – Costa, Javi Martínez, Bernat, Rafinha, Coman, Sanches.

    PSV Eindhoven: Zoet – Brenet, Schwaab, H. Moreno, Willems – D. Pröpper, S. de Jong, Pereiro, Guardado – L. Narsingh, L. de Jong.
    Náhradníci: Pasveer – Arias, Ramselaar, Isimat-Mirin, Bergwijn, Zinčenko, De Wijs.

    Rozhodca: William Collum.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z futbalovej Ligy majstrov. Dnes zamierime do mníchovskej Allianz Areny, kde sa proti úradujúcemu nemeckému majstrovi predstaví PSV Eindhoven. Zápas sa začína v tradičnom čase o 20:45 hod.

    BAYERN MNÍCHOV

    Bayern Mníchov sa v základnej skupine Ligy majstrov predstavuje po deviatykrát v rade. Vlani to Bavori dotiahli až do semifinále, ale v ňom nestačili na madridské Atlético. Do nového ročníka vstúpil tím Carla Ancelottiho víťazstvom nad FK Rostov, ktorému pri premiére v Lige majstrov nasúkal päť gólov. Po jasnom triumfe ho čakali opäť Los Colchoneros, a tak sa Bayernu naskytla šanca na odvetu. Tú ale opäť nezvládol a druhýkrát v tomto roku prehral na štadióne Vicenteho Calderóna výsledkom 1:0. Táto prehra zrejme Bavorov poznačila, keďže v ďalších dvoch zápasoch v rámci nemeckej Bundesligy nebodovali naplno. Naposledy len remizovali vo Frankfurte 2:2, hoci súper dohrával v početnom oslabení. Zaujímavosťou je, že v posledných piatich súťažných zápasoch sa strelecky nepresadili lídri mníchovskej ofenzívy, teda Thomas Müller a Robert Lewandowski. Talianskeho trénera môže tešiť aspoň návrat Arjena Robbena či skvelá forma Joshuu Kimmicha. Zaujímavosťou je, že proti holandským klubom Bayern v domácom prostredí ešte nikdy neprehral. Dnes mu však budú chýbať zranení Frank Ribéry, Douglas Costa či Arturo Vidal.

    PSV EINDHOVEN

    PSV Eindhoven sa po druhýkrát za sebou priamo kvalifikoval do skupinovej fázy Ligy majstrov. Mal aj pomerne veľké šťastie, keďže domáci titul mu svojim zaváhaním v poslednom kole doslova daroval Ajax Amsterdam. Vo vlaňajšej sezóne si holandský majster počínal veľmi dobre, postúpil zo základnej skupiny a z hry vyradil aj slávny Manchester United. V prvom vyraďovacom kole PSV vypadlo, keď po dvoch bezgólových remízach nestačilo v penaltovom rozstrele na Atlético Madrid. Do nového ročníka vstúpil tím trénera Philipa Cocua prehrou s toľko skloňovaným madridským tímom (0:1). Chuť si čiastočne napravili na pôde Rostova, kde remizoval 1:1. Zaujímavosťou je, že v oboch zápasoch PSV nepremenilo pokutový kop, čím prišlo o cenné body. Momentálne sa tímu príliš nedarí ani v Eredivisie, keďže v ostatných štyroch dueloch vyhral len raz. V dnešnom zápase budú pre zranenie absentovať Jürgen Locadia, Siem De Jong a Jorrit Hendrix.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 13. T. Müller, 21. Kimmich, 59. Lewandowski, 84. Robben – 41. L. Narsingh

    Karty:   57. Lahm (BAY)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 9:2. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 7:5.
    Bayern Mníchov: Neuer – Lahm (C), J. Boateng, Hummels, Alaba – Kimmich (86. Javi Martínez), Alonso, Th. Alcântara – Robben (87. Sanches), Lewandowski, T. Müller (72. Costa).
    Náhradníci: Ulreich – Costa, Javi Martínez, Bernat, Rafinha, Coman, Sanches.

    PSV Eindhoven: Zoet – Brenet, Schwaab (85. Zinčenko), H. Moreno, Willems – D. Pröpper, S. de Jong, Pereiro (77. Bergwijn), Guardado (61. Isimat-Mirin) – L. Narsingh, L. de Jong.
    Náhradníci: Pasveer – Arias, Ramselaar, Isimat-Mirin, Bergwijn, Zinčenko, De Wijs.

    Rozhodca: William Collum