CSKA Moskva – Monaco 1:1 (kon.) | Leverkusen – Tottenham 0:0 (kon.) | Lisabon – Dortmund 1:2 (kon.)
Real Madrid – Légia Varšava 5:1 (kon.) | Leicester – Kodaň 1:0 (kon.) | Brugge – Porto 1:2 (kon.)
D. Záhreb – Sevilla 0:1 (kon.) | Lyon – Juventus 0:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
5:1 (3:1)
Légia Varšava
Utorok 18.10.2016, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu • Liga majstrov • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Na konci prvej z troch nadstavených minút sa dostal do šance Karim Benzema. V šestnástke si vytvoril priestor, no jeho hlavička mierila nad bránu.
    84. Álvaro Morata (REA) - 5:1
     
    84
    Real Madrid dal gól! Domáci tím zvyšuje svoje vedenie. Biely balet predviedol veľmi peknú rýchlu akciu, Cristiano Ronaldo posunul loptu na ÁLVARA MORATU a ten z vnútra šestnástky strieľa piaty gól svojho tímu.
     
    83
    Cristiano Ronaldo si fantasticky narazil loptu s Karimom Benzemom. Francúz ho šikovnou prihrávkou uvoľnil do šance, no Portugalčan opäť minul bránu.
     
    81
    Posledné striedanie zápasu. na lavičku náhradníkov si odchádza sadnúť Thibault Moulin a na posledných desať minút prichádza Michał Kopczyński.
     
    80
    Posledné striedanie v podaní domáceho trénera. Na ihrisko prichádza aj chorvátsky špilmacher Mateo Kovačić, ktorý nahradil Marca Asensia.
     
    79
    Cristiano Ronaldo mohol skórovať. Portugalčan sa dostal k strele z vnútra pokutového územia, ale jeho volej mieril vedľa brány Arkadiusza Malarza.
     
    74
    O pár sekúnd neskor striedajú hostia opäť. Tentokrát z ihriska odchádza strelec jediného gólu Miroslav Radović a a na jeho miesto prichádza Nemanja Nikolić.
     
    73
    Prvýkrát v zápase strieda aj Légia Varšava. Na ihrisko prichádza Valerij Kazajšvili, no a v dnešnom zápase skončil Brazílčan Guilherme.
    68. Lucas Vázquez (REA) - 4:1
     
    68
    Real Madrid dal gól! Biely balet zrejme definitívne rozhoduje o osude dnešného zápasu. Akciu striedajúcich hráčov potiahol po ľavej strane Álvaro Morata, presným centerom našiel LUCASA VÁZQUEZA a ten volejom posiela loptu do siete.
     
    64
    V rýchlom slede nasleduje aj druhé striedanie domáceho tímu. Na trávnik prichádza španielsky útočník Álvaro Morata, ktorý nahradzuje Garetha Balea.
     
    63
    Prvé striedanie v podaní domáceho trénera. Zinedine Zidane posiela na trávnik Lucasa Vázqueza, ktorý nahradil kolumbíjskeho záložníka Jamesa Rodrígueza.
    63. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    63
    Žltú kartu v dnešnom zápase dostáva aj Cristiano Ronaldo. Portugalčan išiel do súboja úplne zbytočne na hrane rizika a takisto je potrestaný.
     
    62
    Miroslav Radović sa teraz prezentoval veľmi škaredým zákrokom na Toniho Kroosa. Hlavný rozhodca nemal inú možnosť a Srbovi udeľuje žltú kartu.
    51. Thibault Moulin (LEG)
     
    51
    James Rodríguez rozvinul rýchly protiútok domáceho tímu. Thibault Moulin ho zastavil len za cenu faulu a od hlavného rozhodcu dostáva žltú kartu.
     
    49
    Toni Kroos vybojoval rohový kop, no brankár Arkadiusz Malarz loptu vyrazil mimo šestnástky. Tá sa ale veľmi rýchlo dostala spať a Karim Benzema mal veľkú šancu skórovať. Jeho strelu ľavačkou ale brankár vyrazil.
    37. Marco Asensio (REA) - 3:1
     
    37
    Real Madrid dal gól! Biely balet odskakuje svojmu súperovi opäť na rozdiel dvoch gólov. Danilo poslal dobrý pas na Cristiana Ronalda, ten posunul loptu na MARCA ASENSIA a ten z hranice nemal problém skórovať.
     
    24
    Karim Benzema sa dostal do šance! Z vnútra šestnástky predviedol parádny half-volej, ale brankár Arkadiusz Malarz jeho strelu vytesnil vedľa brány.
    22. Miroslav Radović (LEG) - 2:1
     
    22
    Légia Varšava dala gól! Hosťom sa podarilo skorigovať vývoj dnešného zápasu a v tohtoročnej edícii Ligy majstrov zaznamenávajú svoj prvý gól. Pokutový kop bez najmenších problémov premenil srbský útočník MIROSLAV RADOVIĆ, ktorý poslal loptu k ľavej žrdi.
     
    21
    Pokutový kop pre hostí! Légia Varšava má obrovskú šancu skorigovať náskok svojho súpera. Nedovoleným zákrokom sa previnil brazílsky obranca Danilo a hlavný rozhodca rezolútne ukazuje na biely bod.
    20. Tomasz Jodłowiec (REA) - 2:0
     
    20
    Real Madrid dal gól! Smolný moment pre poľského majstra. Karim Benzema rozvinul akciu na ľavej strane a spätnou prihrávkou našiel Marcela. Ten vystrelil z prvej, no loptu nešťastne tečoval do vlastnej brány Tomasz Jodłowiec.
    16. Gareth Bale (REA) - 1:0
     
    16
    Real Madrid dal gól! Biely balet síce zatiaľ nepredvádza najlepší výkon, no napriek tomu sa dostáva do vedenia. GARETH BALE dostal loptu na pravej strane, kľučkou sa zbavil českého obrancu Adama Hloušeka a technickou strelou k vzdialenejšej žrdi skóruje.
     
    12
    Légia Varšava mohla otvoriť skóre dnešného zápasu! Vadis Odjidja-Ofoe sa dostal k strele z vnútra pokutového územia, ale trafil len pravú žrď Navasovej brány.
     
    9
    Prvú šancu zápasu mali prekvapujúco hostia. Rýchly brejk poľského majstra podporil Tomasz Jodłowiec a práve on mohol otvoriť skóre zápasu. Jeho strelu ale Keylor Navas reflexívne vyráža.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 16. Bale, 20. Jodłowiec (vla.), 37. Asensio, 68. L. Vázquez, 84. Morata – 22. Radović (pen.)

    Karty:   63. Ronaldo (REA) – 51. Moulin (LEG), 62. Radović (LEG)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 8:7. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:8.
    Real Madrid: Navas – Danilo, Pepe, Varane, Marcelo (C) – Asensio (80. Kovačić), Kroos, James Rodríguez (63. L. Vázquez) – Bale (64. Morata), Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Carvajal, Nacho Fernández, Kovačić, L. Vázquez, Morata, Isco.

    Légia Varšava: Malarz – Bereszyński, J. Czerwiński, Rzeźniczak (C), Hloušek – Jodłowiec, Moulin (81. Kopczyński) – Guilherme (73. Kazajšvili), Odjidja-Ofoe, Kucharczyk – Radović (74. Nikolić).
    Náhradníci: Cierzniak – M. Dąbrowski, Kazajšvili, Nikolić, Kopczyński, Hämäläinen, Broź.

    Rozhodca: Ruddy Buquet (FRA)