CSKA Moskva – Monaco 1:1 (kon.) | Leverkusen – Tottenham 0:0 (kon.) | Lisabon – Dortmund 1:2 (kon.)
Real Madrid – Légia Varšava 5:1 (kon.) | Leicester – Kodaň 1:0 (kon.) | Brugge – Porto 1:2 (kon.)
D. Záhreb – Sevilla 0:1 (kon.) | Lyon – Juventus 0:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
5:1 (3:1)
Légia Varšava
Utorok 18.10.2016, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu • Liga majstrov • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid v dnešnom zápase potvrdil úlohu favorita. Bez väčších problémov zdolal Légiu Varšava 5:1. Napriek tomu mu v tabuľke stále patrí len druhé miesto, keďže aj Borussia Dortmund dnes bodovala naplno. V druhom polčase ešte prikrášlili výsledok zápasu striedajúci hráči Lucas Vázquez a Álvaro Morata. Poľský majster najmä v prvom polčase sympaticky bojoval, ale na hráčsku kvalitu súpera jednoducho nemal. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (22:41:21)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Álvaro Morata je po svojom príchode na trávnik veľmi aktívny. Aj teraz vybojoval pred domácich rohový kop, ktorý môže znamenať ešte kozmetickú úpravu výsledku.
     
    90+1
    Na konci prvej z troch nadstavených minút sa dostal do šance Karim Benzema. V šestnástke si vytvoril priestor, no jeho hlavička mierila nad bránu.
     
    90
    Lucas Vázquez poslal do pokutového územia nepríjemný center. Poľská defenzíva ale loptu odvracia na rohový kop, ktorý sám zahrá spomínaný hráč.
     
    89
    Cristiano Ronaldo je dnes mimoriadne strelecky aktívny, no zrejme už gól nestrelí. Aj teraz sa dostal do šance, no jeho strela preletela okolo pravej žrde.
    88. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    88
    Tesne pred koncom zápasu budeme vidieť rohový kop aj na druhej strane. Cristiano Ronaldo pohotovo vystrelil z otočky, no Arkadiusz Malarz predviedol veľmi dobrý zákrok.
     
    87
    Michał Kucharczyk rozohral rohový kop svojho mužstva. Obrana jedenásťnásobného šampióna Ligy majstrov si ale bez problémov poradila.
     
    86
    Striedajúci Nemanja Nikolić mohol aspoň trocha zmierniť prehru poľského majstra. Presadil sa v súboji s Pepem, no jeho strelu vyráža Keylor Navas na roh.
     
    85
    Tak už len jeden gól delí madridský Real od toho, aby vyrovnal skóre zo svojho víkendového víťazstva nad Betisom Sevilla. Podarí sa mu to?
    84. Álvaro Morata (REA) - 5:1
     
    84
    Real Madrid dal gól! Domáci tím zvyšuje svoje vedenie. Biely balet predviedol veľmi peknú rýchlu akciu, Cristiano Ronaldo posunul loptu na ÁLVARA MORATU a ten z vnútra šestnástky strieľa piaty gól svojho tímu.
     
    83
    Cristiano Ronaldo si fantasticky narazil loptu s Karimom Benzemom. Francúz ho šikovnou prihrávkou uvoľnil do šance, no Portugalčan opäť minul bránu.
     
    81
    Posledné striedanie zápasu. na lavičku náhradníkov si odchádza sadnúť Thibault Moulin a na posledných desať minút prichádza Michał Kopczyński.
     
    80
    Posledné striedanie v podaní domáceho trénera. Na ihrisko prichádza aj chorvátsky špilmacher Mateo Kovačić, ktorý nahradil Marca Asensia.
     
    79
    Cristiano Ronaldo mohol skórovať. Portugalčan sa dostal k strele z vnútra pokutového územia, ale jeho volej mieril vedľa brány Arkadiusza Malarza.
     
    78
    Akcia Légie Varšava nemôže pokračovať. V postavení mimo hry sa totiž ocitol český krajný obranca Adam Hloušek. Pri lopte sú tak domáci.
     
    77
    Z ľavej strany centroval do pokutového územia Lucas Vázquez. Svojim pasom hľadal Karima Benzemu, no ten sa proti presile obrancov nepresadil.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 16. Bale, 20. Jodłowiec (vla.), 37. Asensio, 68. L. Vázquez, 84. Morata – 22. Radović (pen.)

    Karty:   63. Ronaldo (REA) – 51. Moulin (LEG), 62. Radović (LEG)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 8:7. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:8.
    Real Madrid: Navas – Danilo, Pepe, Varane, Marcelo (C) – Asensio (80. Kovačić), Kroos, James Rodríguez (63. L. Vázquez) – Bale (64. Morata), Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Carvajal, Nacho Fernández, Kovačić, L. Vázquez, Morata, Isco.

    Légia Varšava: Malarz – Bereszyński, J. Czerwiński, Rzeźniczak (C), Hloušek – Jodłowiec, Moulin (81. Kopczyński) – Guilherme (73. Kazajšvili), Odjidja-Ofoe, Kucharczyk – Radović (74. Nikolić).
    Náhradníci: Cierzniak – M. Dąbrowski, Kazajšvili, Nikolić, Kopczyński, Hämäläinen, Broź.

    Rozhodca: Ruddy Buquet (FRA)