CSKA Moskva – Monaco 1:1 (kon.) | Leverkusen – Tottenham 0:0 (kon.) | Lisabon – Dortmund 1:2 (kon.)
Real Madrid – Légia Varšava 5:1 (kon.) | Leicester – Kodaň 1:0 (kon.) | Brugge – Porto 1:2 (kon.)
D. Záhreb – Sevilla 0:1 (kon.) | Lyon – Juventus 0:1 (kon.)
koniec
Dinamo Záhreb
0:1 (0:1)
FC Sevilla
Utorok 18.10.2016, 20:45Liga majstrov • Skupina H
Predzápasové kurzy
     
    V zápase medzi Dinamom Záhreb a FC Sevilla sme sa žiadnej futbalovej parády nedočkali. Aktivita bola poväčšinu priebehu na kopačkách hostí, ktorí si napokon do Andalúzie odvážajú tri body. Tie im ešte v prvom polčase zabezpečil presný zásah Samira Nasriho. Odo mňa je to pre dnešok všetko, prajem vám dobrú noc! (22:43:41)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Dinamo to ešte skúša poslednou kombináciou na polovici súpera, avšak hostia si už tri body s najväčšou pravdepodobnosťou ustrážia.
     
    90+2
    Mariano potiahol loptu po pravej strane, na hranici pokutového územia ju však neprestrčil na Samira Nasriho. Aktivita Sevilly pokračovala, Steven N'Zonzi však napokon loptu pustil mimo ihriska a bude sa odkopávať od brány Dinama.
     
    90+1
    Filip Benkovič použil v súboji so Samirom Nasrim ruky, a tak sa nemôže diviť, že hlavný rozhodca loptu prisúdil hosťom.
     
    90
    Nadstavovať sa budú ešte tri minúty.
     
    89
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Franco Vázquez, prichádza Vicente Iborra.
     
    88
    Do konca riadneho hracieho času zostávajú už len dve minúty. Loptu majú na svojich kopačkách Sevillčania, a tak to vyzerá tak, že sa im podarí pripísať si do tabuľky tri body.
     
    87
    Striedanie v tíme Dinamo Záhreb: z ihriska odchádza Bojan Kneževič, prichádza Ángelo Henríquez.
     
    86
    Jonas, ktorý už dnes videl žltú kartu, išiel v tejto chvíli do zbytočného rizika v súboji s Vitolom a daruje hosťom štandardnú situáciu.
     
    85
    Na druhej strane sa na zemi ocitol Junior Fernándes, po jeho súboji so Sergiom Escuderom však pokračujeme bez prerušenia.
     
    84
    Tentoraz Nasri dobre prenikol po ľavom krídle, jeho prudký center do "malého vápna" si však postrážil Dominik Livakovič.
     
    83
    Samir Nasri prestrkával loptu do šance na Vitola, dobre však zasiahol Gordon Schildenfeld. Skúsený domáci obranca dnes takmer nerobí chyby.
     
    82
    Leonardo Sigali napriek nevôli domácich priaznivcov nedovolene atakoval Franca Vázqueza a pri lopte tak zostáva Sevilla.
     
    81
    Momentálne sledujeme mimoriadne zaujímavú pasáž zápasu. Sevilla vyrazila do protiútoku, Franco Vázquez poslal do čistej šance Vitola, avšak Dominik Livakovič podržal svoj tím skvelým zákrokom.
     
    80
    Petar Stojanović si doslova koleduje o vylúčenie. Teraz to opäť so svojou aktivitou proti Gabrielovi Mercadovi prehnal a píska sa proti domácim.
    78. Borna Sosa (ZAG)
     
    78
    A opäť Borna Sosa! Mladučký obranca Záhrebu by si dnes za svoj výkon gól rozhodne zaslúžil. Teraz ale jeho krásna strela z hranice šestnástky mierila len tesne nad bránu Sergia Rica!

    Jakub Kocourek

    Góly: 38. Nasri

    Karty:   31. Stojanović (ZAG), 66. Jonas (ZAG) – 28. Vitolo (SEV), 64. Pareja (SEV)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:13.
    Dinamo Záhreb: Livaković – Stojanović (C), Sigali, Schildenfeld, Sosa – Benković, Pavičić (53. Jonas), Kneževič (87. Henríquez), Antolić (C) (17. Fiolić) – Soudani, Fernándes.
    Náhradníci: Šemper – Jonas, Šitum, Henríquez, Ćorić, Fiolić, Măţel.

    FC Sevilla: S. Rico – Mercado, Rami, Pareja (C), Escudero – Mariano, N'Zonzi, Nasri, Vitolo – Vietto (66. Ben Yedder), F. Vázquez (89. Iborra).
    Náhradníci: Sirigu – Kranevitter, Iborra, Ben Yedder, Kijotake, Sarabia, Ganso.

    Rozhodca: Michael Oliver (Anglicko)