Tatran Prešov – Elverum sk 25:27 (kon.)
koniec
Tatran Prešov
25:27 (16:17)
Elverum
Sobota 15.10.2016, 16:00Liga majstrov • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Obrovská škoda, snáď tak sa dá najlepšie zhodnotiť dnešné stretnutie. Prešovskí hádzanári zohrali s nórskym Elverumom vyrovnanú partiu, no napokon prehrali tesne 25:27. Bohužiaľ, svoj posledný gól strelil v 51. minúte a najmä kvôli zbabranému záveru zápasu stratili všetky body. V tabuľke C-skupiny tak majú na svojom konte stále len dva body. Naopak, nórsky tím sa dostáva na druhú priečku tabuľky, tesne za vedúcu La Rioju. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný deň. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Kováčik. (17:38:54)
     
    Koniec zápasu. (25:27)
     
    60
    Bohužiaľ, ani tento prešovský útok nebol úspešný a už to nevyzerá ružovo. Elverum je v držaní lopty a dnešný duel už s istotou vyhrá. (25:27)
     
    59
    Tak toto je neuveriteľné! Jakub Hrstka nepremenil sedemmetrový hod. Český hádzanár trafil len do žrde, no ani od brankára Mortena Nergaarda sa lopta neodrazila do brány. (25:27)
    58
    Tine Poklar strieľa gól a výrazne približuje svoj tím k cennému víťazstvu. Prešovčania už dlho neskórovali a šanca na body sa im pomaly stráca. (25:27)
    58
    Tak toto je veľmi nepríjemné. Hostia sa po dlhšom čase dostávajú do vedenia, keďže sedmičku premenil André Lindboe. Následne Prešovčania stratili loptu. (25:26)
     
    57
    Tak toto je obrovská škoda. V presilovej hre zobral zodpovednosť na svoje plecia Dominik Krok, no jeho strela skončila len nad bránou hostí. (25:25)
     
    56
    Prešovčania sa dostali do časovej tiesne, no Lukáš Urban to spravil veľmi dobre. Tine Poklar sa previnil faulom a dostáva dvojminútový trest. (25:25)
    55
    Prešovskí hádzanári sa v útoku nepresadili. Následne si tréner Elverumu zobral oddychový čas a jeho zverenci sa dokázali presadiť. So šťastím skóruje Tine Poklar. (25:25)
    54
    Bohužiaľ, nórsky klub sa opäť dostáva na kontakt. Ukrajinskému brankárovi v prešovských farbách nedal žiadnu šancu slovinský hráč Tine Poklar. (25:24)
     
    53
    Dominik Krok to teraz nespravil dobre. Snažil sa dostať až na úroveň bránkoviska, no pri svojom pohybe si pomohol nedovoleným spôsobom. (25:23)
     
    52
    Vadym Brazhnyk predviedol ďalší skvelý zákrok, keď vychytal Tamása Iváncsika. Šarišania tak môžu ísť dopredu a zvýšiť svoje vedenie na hranicu troch gólov. (25:23)
    51
    Vjačeslav Sadovyi je pri streleckej chuti a dostáva slovenský tím opäť do dvojgólového vedenia. Ukrajinsky hádzanár namieril presne pod brvno. (25:23)
    50
    Prešovčania opäť skvelé bránili, no napriek tomu inkasujú dôležitý gól. Nórskemu majstrovi vlial víťaznú nádej Španiel Josef Pujol. (24:23)
     
    49
    Elverum sa dostal do časovej tiesni. Napokon vystrelil z pozície spojky Nikolaj Vestergaard Mehl, no brankár Vadym Brazhnyk predvádza skvelý výkon. (24:22)
    48
    Dominik Krok vybojoval pre Prešov presilovú hru, keď si na lavicu hanbu išiel sadnúť Tine Poklar. Početnú výhodu následne zužitkoval Vjačeslav Sadovyi. (24:22)
     
    47
    Vadym Brazhnyk predvádza v druhom polčase skvelý výkon. Tentokrát si na ňom vylámal zuby slovinský hádzanár Tine Poklar. (23:22)
     
    46
    Prešovčania opäť predviedli dobrú obranu a získali loptu. Jakub Hrstka mohol strieľať aj na prázdnu bránu, no radšej zvolil postupný útok. (23:22)
    45
    Tak toto je paráda! Ukrajinský brankár Vadym Brazhnyk si všimol prázdnu bránu nórskeho majstra a strelou cez celé ihrisko dostáva Prešov do vedenia. (23:22)

    Miroslav Kováčik

    Tatran Prešov: Chupryna, Brazhnyk – Rábek, Šarpataky, Humeňanský, Hrstka, Krok, Sadovyi, Urban, Pekár, Číp, Peskov, Vučko, Jankovič, Páleš, Tsarapkin.
    Elverum: Oeien, Nergaard – Linderud, Fredriksen Eide, Wattström, Borresen, Iváncsik, Mehl, Jansrud, Lindboe, Toft, Burud, Ekren, Poklar, Pujol.

    Rozhodca: Miklos Andorka a Robert Hucker (obaja Maďarsko)