Most – Litoměřice 2:4 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:4 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:4 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 1:2 (po pr.) | Přerov – Kladno 4:0 (kon.)
Prostějov – Havířov 7:3 (kon.)
koniec
SK Trhači Kadaň
3:4 (2:2, 0:2, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Pondelok 03.10.2016, 18:00Chance Liga (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Trhači to pochopitelně zkoušejí v šesti, a tak Tomáš Král zůstává na střídačce. Kadaň hraje powerplay!
     
    58:02
    Jan Wasserbauer dostával puk před branku, odkud mohl rozhodnout. Svým pokusem se mu ovšem nepovedlo překonat Tomáše Krále!
     
    53:42
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaňský zimák se otřásá v základech poté, co je sníženo! Ondřej Beránek ujel po levé straně, ale jeho pokus skončil jen na betonech brankáře. Kotouč se odrazil k MARTINU ŠŤOVÍČKOVI, jemuž se povedlo trefit odkrytou branku. Asistence: Ondřej Beránek.
     
    52:42
    Hosté docílili branky, která nakonec není uznána pro kopnutí. Třebíčtí se hodně zlobí, protože se puk odrazil nejspíše od kadaňského Martina Osmíka!
     
    51:54
    Puk se dostal přes šíři hřiště k Romanu Eratovi, jenž měl před sebou jen Krále. Z menšího úhlu se mu ale nakonec nepovedlo zamířit přímo do branky!
     
    51:19
    Domácím se komplikuje situace. František Wágner putuje na trestnou lavici za zákrok, který spáchal za brankou. Bránícího hráče atakoval nedovoleně.
     
    34:58
    Tvrdě to zkoušel od modré čáry Jakub Trefný, kterému se ale svojí dělovkou do levé šibenice nepovedlo nakonec skórovat!
     
    34:34
    Domácí jdou do tří! Jozef Huňa se provinil sekáním před brankou, za což inkasuje dvě minuty. Domácí mají půlminuty přesilovku pěti proti třem.
     
    33:08
    Nyní se trestat bude. Jakub Chrpa byl před brankou seknut Filipem Králem, jenž míří na lavici hanby. Přesilovka pro Trhače.
     
    31:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A i tato přesilovka Třebíče je využita! Po levé straně se dostal před branku RICHARD KRISTL, jemuž se povedenou střelou povedlo zkompletovat hattrick! Asistence: Roman Erat.
     
    29:51
    Snažení Richarda Kristla po pravé straně zastavoval Jakub Trefný, který hostujícího střelce podrazil. Uvidíme tedy přesilovku hostů.
     
    29:13
    Po levé straně si najel až do brankoviště Martin Šťovíček, jenž udělal kličku brankáři a bekhendem zasouval do poloprázdné branky. Trefil ale jen padajícího brankáře!
     
    27:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A z následné akce, která byla snad prvním nebezpečím hostů v této třetině, je tu obrat ve skóre! Střelu od modré čáry tečoval RICHARD KRISTL přímo mezi betony Tomáše Krále. Svou druhou brankou zařizuje vedení Třebíče. Asistence: Jan Zdráhal a David Dolníček.
     
    17:47
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A nakonec v této přesilovce skórují i hosté! Po přihrávce zpoza branky se ke střele dostal RICHARD KRISTL, jenž měl před sebou naprosto odkrytou klec. Tu se mu i o brankáře Krále povedlo trefit! Asistence: Roman Erat a Martin Lojek.
     
    16:07
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tato přesilovka Třebíči začíná opravdu špatně! Domácí se dokázali dostat úniku, jmenovitě to byl LUKÁŠ VRÁNA. Ten si najel až před branku, kde se mu na třetí pokus povedlo skórovat! Bez asistence.
     
    15:54
    Dominik Tejnor bude pykat dvě minuty na trestné lavici. Třebíč může po vyrovnání přidat také vedoucí branku.
     
    15:15
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní je vyrovnáno! Třebíč se dostala po dlouhé době do útoku a hned se jí povedlo skórovat. Po sjezdu před branku se dokázal gólově prosadit SILVESTER KUSKO. Asistence: Tomáš Havránek a Matěj Psota.
     
    11:10
    Je tu první přesilovka utkání. Roman Erat usedá na trestnou lavici poté, co fauloval ve středu ledové plochy. Kadaň má šanci na zvýšení vedení.
     
    10:41
    Jan Tomeček se dostal ke střele z pravého kruhu. Jeho pokus Svoboda dokázal vyrazit jen před sebe, kde dorážel Lukáš Vrána. Jeho dorážka ale skončila jen vedle branky!
     
    05:48
    Domácí se dostávali do další velké šance. František Wágner posílal puk z pravé strany do brankoviště, kde se pokoušel prosadit Berger. Ten ale kotouč nedokázal trefit!
     
    05:09
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Po neúspěšné akci Třebíče je tu první branku utkání! ONDŘEJ BERÁNEK zachytil kotouč, projel s ním do útočné třetiny a dostal se i přes posledního obránce. Následnou střelou se mu povedlo překonat Svobodu, jenž puk tristně propustil! Bez asistence.
     
    04:05
    Rychlá akce Lukáše Vrány. Kadaňský hokejista se prodral po pravé straně až do zakončení, ale střelou na zadní tyč se mu povedlo trefit jen vytrčený beton!

    David Panuška

    Góly a asistencie: 6. O. Beránek, 17. L. Vrána, 54. Šťovíček (O. Beránek) – 16. Kusko (T. Havránek, Psota), 18. Kristl (R. Erat, Lojek), 28. Kristl (J. Zdráhal, Dolníček), 32. Kristl (R. Erat)


    SK Trhači Kadaň: Tomáš Král (Lukeš) – R. Černý, Trefný (C), D. Šimek, J. Tomeček, Tejnor, R. Havel, Szathmáry – Chrpa, Kůs, Hlava – Vaněk, M. Zadražil, O. Beránek – Šťovíček, L. Vrána, Osmík – Wágner, Berger, Ringler.
    SK Horácká Slavia Třebíč: D. Svoboda (Jekel) – Lojek, J. Zdráhal, Niko, Bartejs, Schejbal, F. Král, Přibyl – Kristl, Dolníček, R. Erat – Psota, T. Havránek, Kusko – Novák, Huňa, Jan Wasserbauer – Paták, Juráň, Dymáček – Všetečka.

    Rozhodca: Bejček – Štofa, Beneš.