Most – Litoměřice 2:4 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:4 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:4 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 1:2 (po pr.) | Přerov – Kladno 4:0 (kon.)
Prostějov – Havířov 7:3 (kon.)
koniec
SK Trhači Kadaň
3:4 (2:2, 0:2, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Pondelok 03.10.2016, 18:00Chance Liga (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u WSM ligy zase někdy nashledanou. (20:26:08)
     
    Kadaň sice kombinovala, ale k žádné střele se nedostala, a tak si tři body díky hattricku Richarda Kristla odvážejí hosté!

    Domácímu celku se sice povedlo snížit na rozdíl jediné branky díky Martinu Šťovíčkovi, ale na vyrovnání se domácí celek již nezmohl. Třebíč tak vítězí 4:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Roman Erat se dostal k puku a jen jej tak lehce bekhendem poslal do středního pásma. Domácí tak musejí začít od začátku.
     
    59:07
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:07
    Silvester Kusko se dostal k puku a s rozehrou byl zbrklý. Puk po mantinelu poslal pouze na zakázané uvolnění.
     
    58:47
    Trhači to pochopitelně zkoušejí v šesti, a tak Tomáš Král zůstává na střídačce. Kadaň hraje powerplay!
     
    58:47
    Domácí vybojovali pásmo a minutu a třináct sekund před koncem třetí třetiny má jistotu pásma. Jaroslav Beck si vyžádal oddechový čas.
     
    58:02
    Jan Wasserbauer dostával puk před branku, odkud mohl rozhodnout. Svým pokusem se mu ovšem nepovedlo překonat Tomáše Krále!
     
    57:09
    Nicolas Hlava se v útočném pásmu zbavil hráče a už se chystal střílet. V ten moment mu byl ovšem kotouč sebrán dalším hráčem.
     
    56:24
    Kadani se pokus o tlak nepovedl, a tak se kotouč dostal až ke Královi. Až od něho domácí rozjíždějí následnou akci.
     
    55:47
    Trhači vybojovali pásmo a čtyři minuty před koncem utkání uvidíme vhazování před Dominikem Svobodou. Dočkají se domácí branky?
     
    55:13
    Hosté se pokoušejí držet puk co nejdéle na svých hokejkách, což se jim aktuálně celkem daří. Uvidíme, jestli se jim povede udržet nynější vedení.
     
    54:22
    Kadaň má ještě nějaký čas na vyrovnání. Nyní se ale puk ocitl za brankou Svobody, což značí zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Králem.
     
    53:42
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaňský zimák se otřásá v základech poté, co je sníženo! Ondřej Beránek ujel po levé straně, ale jeho pokus skončil jen na betonech brankáře. Kotouč se odrazil k MARTINU ŠŤOVÍČKOVI, jemuž se povedlo trefit odkrytou branku. Asistence: Ondřej Beránek.
     
    53:28
    Pohledná kombinace hostujícího celku byla zakončena přihrávkou mezi kruhy, odkud zakončoval Richard Kristl. Jeho pokus byl ovšem ztečován nad.
     
    52:42
    Hosté docílili branky, která nakonec není uznána pro kopnutí. Třebíčtí se hodně zlobí, protože se puk odrazil nejspíše od kadaňského Martina Osmíka!
     
    51:54
    Puk se dostal přes šíři hřiště k Romanu Eratovi, jenž měl před sebou jen Krále. Z menšího úhlu se mu ale nakonec nepovedlo zamířit přímo do branky!
     
    51:19
    Domácím se komplikuje situace. František Wágner putuje na trestnou lavici za zákrok, který spáchal za brankou. Bránícího hráče atakoval nedovoleně.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 6. O. Beránek, 17. L. Vrána, 54. Šťovíček (O. Beránek) – 16. Kusko (T. Havránek, Psota), 18. Kristl (R. Erat, Lojek), 28. Kristl (J. Zdráhal, Dolníček), 32. Kristl (R. Erat)


    SK Trhači Kadaň: Tomáš Král (Lukeš) – R. Černý, Trefný (C), D. Šimek, J. Tomeček, Tejnor, R. Havel, Szathmáry – Chrpa, Kůs, Hlava – Vaněk, M. Zadražil, O. Beránek – Šťovíček, L. Vrána, Osmík – Wágner, Berger, Ringler.
    SK Horácká Slavia Třebíč: D. Svoboda (Jekel) – Lojek, J. Zdráhal, Niko, Bartejs, Schejbal, F. Král, Přibyl – Kristl, Dolníček, R. Erat – Psota, T. Havránek, Kusko – Novák, Huňa, Jan Wasserbauer – Paták, Juráň, Dymáček – Všetečka.

    Rozhodca: Bejček – Štofa, Beneš.