Most – Litoměřice 2:4 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:4 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:4 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 1:2 (po pr.) | Přerov – Kladno 4:0 (kon.)
Prostějov – Havířov 7:3 (kon.)
koniec
SK Trhači Kadaň
3:4 (2:2, 0:2, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Pondelok 03.10.2016, 18:00Chance Liga (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Krásný den z Kadaně! Trhači vyzvou v rámci jedenáctého kola na svém ledě Třebíč. Utkání startuje v 18:00 a textovým přenosem vás provede David Panuška.
     


    SK TRHAČI KADAŇ
    10 zápasů, 10 bodů (3-0-1-6)


    Kadaňský celek je na tom zatím špatně. Trhači jsou na předposledním místě WSM ligy s tím, že se jim poslední tři utkání nevydařili a všechny prohráli. Naposledy celek Jaroslava Becka prohrál na půdě sedmé Jihlavy 2:4.

    Poslední ligové utkání
    Jihlava 4:2 Kadaň
    Kadaň 2:3pp. Slavia
    Kladno 3:2 Kadaň
     


    SK HORÁCKÁ SLAVIA TŘEBÍČ
    10 zápasů, 14 bodů (3-1-3-3)


    Třebíč je na tom zatím o něco lépe. Horácká Slavia je po deseti kolech na osmém místě a kdyby neprohráli třikrát v řadě, mohlo být ještě veseleji. Svěřenci Martina Sobotky prohráli stejně jako Kadaň tři utkání v řadě. Naposledy podlehli Mostu po prodloužení.

    Poslední ligové utkání
    Třebíč 2:3pp. Most
    Třebíč 0:1pp. Litoměřice
    Jihlava 5:4 Třebíč
     
    Poslední vzájemné utkání

    30.1.2016, 46.kolo
    SK Horácká Slavia Třebíč 6:1 SK Trhači Kadaň
    6. Podlipnik, 17. Zohorna (Dolníček, Erat), 17. Psota (Malena), 19. Podlipnik (Erat), 29. Podlipnik (Erat, Dolníček), 59. Juráň – 56. Macháček (Trefný, Černý)

    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter – Malena, Podlipnik, Schejbal, Štindl, Šaur, Niko, Bartoň – Erat, Dolníček, Zohorna – Kusko, Polodna, Psota – Švec, Juráň, Přibyl – Čech, Bladwin, Pokorný.

    Sportovní klub Kadaň: Čech (17. Dvořák) – Trefný, Černý, Szathmáry, Novák, Weinhold, Kolařík, Bláha – Sloboda, Kverka, Chlouba – Hlava, Šťovíček, Macháček – Vaněk, Vrána, Huňady – Wágner, Deveri, Lehnert.
     
    Hráčské statistiky

    Nejlepší střelec
    Jakub Chrpa (5 branek) – Matěj Psota (4 branky)
    Nejlepší nahrávač
    Jaroslav Kůs (9 asistencí) – Roman Erat a Tomáš Havránek(oba 6 asistencí)
    Nejproduktivnější hráči
    Jaroslav Kůs (12 bodů, 3+9) – Roman Erat (8 bodů, 2+6)
     
    Úvodní sestavy:

    SK Trhači Kadaň: Tomáš Král (Lukeš) – R. Černý, Trefný (C), D. Šimek, J. Tomeček, Tejnor, R. Havel, Szathmáry – Chrpa, Kůs, Hlava – Vaněk, M. Zadražil, O. Beránek – Šťovíček, L. Vrána, Osmík – Wágner, Berger, Ringler.

    SK Horácká Slavia Třebíč: D. Svoboda (Jekel) – Lojek, J. Zdráhal, Niko, Bartejs, Schejbal, F. Král, Přibyl – Kristl, Dolníček, R. Erat – Psota, T. Havránek, Kusko – Novák, Huňa, Jan Wasserbauer – Paták, Juráň, Dymáček – Všetečka.

    Rozhodčí: Bejček – Štofa, Beneš..
     
    Krásný den z Kadaně. Zimní stadion je již připraven na příchod obou celků, ale ještě to bude nějakou dobu trvat. Přeji příjemnou zábavu.
     
    Oba celky jsou již nastoupeny na modrých čarách, a tak nám nic nebrání v rozehrání první třetiny utkání mezi Trhači a Horáckou Slavii.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní buly vyhráli domácí hokejisté, kteří hned kombinovali a pokoušeli se dostat do útoku. To se jim ovšem nepovedlo.
     
    00:43
    Třebíč i Kadaň se dostali do útočných pásem, ale tam ani jeden celek nedokázal vymyslet kloudnou akci, jenž by vedla k otevření skóre.
     
    01:05
    Po pravé straně si najel do zakončení Kusko, kterému se ale jeho tvrdou střelou nepovedlo trefit území domácího brankáře.
     
    01:49
    Následně se Kadaň dostala do útočného pásma, ale tam k žádné větší akci nedošlo. Stále ale vidíme jejich kombinační hru.
     
    02:07
    Třebíč byla zahnána pod tlak, a tak bránící hráč pouze vyhodili puk mimo obranné pásmo. Píská se zakázané uvolnění.
     
    02:12
    Hned po buly to tvrdě od modré čáry zkoušel Radek Havel, kterému se ale nepovedlo překonat bystrého Dominika Svobodu.
     
    02:35
    Další akce domácích hokejistů končí poté, co černožlutí vjeli do ofsajdového postavení. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    03:01
    Hostující Richard Kristl vedl akci hostů. Útočník Třebíče neměl před sebou spoluhráče, a tak touš na branku pouze nahodil.
     
    03:43
    Odražený kotouč se dostal k Tomáši Havránkovi, jenž se pokoušel překvapit Krále střelou z levé strany. Trefil ovšem jen rameno připraveného brankáře.
     
    04:05
    Rychlá akce Lukáše Vrány. Kadaňský hokejista se prodral po pravé straně až do zakončení, ale střelou na zadní tyč se mu povedlo trefit jen vytrčený beton!
     
    05:09
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Po neúspěšné akci Třebíče je tu první branku utkání! ONDŘEJ BERÁNEK zachytil kotouč, projel s ním do útočné třetiny a dostal se i přes posledního obránce. Následnou střelou se mu povedlo překonat Svobodu, jenž puk tristně propustil! Bez asistence.
     
    05:48
    Domácí se dostávali do další velké šance. František Wágner posílal puk z pravé strany do brankoviště, kde se pokoušel prosadit Berger. Ten ale kotouč nedokázal trefit!
     
    06:38
    Po snažení Třebíče, jenž nebylo zakončeno žádnou střelou, následoval útok domácích. Ani ti ale nedokázali založit druhou gólovou akci.
     
    07:29
    Středem hřiště si do útoku najel Martin Šťovíček, jenž zkoušel štěstí takovým nahozením. Kotouč ovšem skončil jen mimo tři tyče.
     
    08:24
    Hostům se nedaří nic vymyslet, a tak nyní jen vyhazuje puky do útočné třetiny. Kadaň hraje v klidu a snaží se kombinovat.
     
    08:49
    František Wágner dostával kotouč do jízdy a mohl se hnát sám na Svobodu. Gumový projektil se mu ovšem nepovedlo zpracovat, a tak jej hostující brankář ukryl v lapačce.
     
    09:18
    Tomáš Havránek se hnal do přečíslení. K puku se dostal na pravé straně, ale z této pozice se mu akci nepovedlo dále rozvinout. Puk ztratil.
     
    10:14
    Domácí se hnali do útoku, ale k tomu se nakonec nedostali. Jeden z hráčů stál na hranici ofsajdu, který mu byl nakonec odpískán.
     
    10:20
    Po vhazování následovalo další ofsajdové postavení. Po uplynutí šesti sekund se tak bude opět vhazovat ve středním pásmu.
     
    10:41
    Jan Tomeček se dostal ke střele z pravého kruhu. Jeho pokus Svoboda dokázal vyrazit jen před sebe, kde dorážel Lukáš Vrána. Jeho dorážka ale skončila jen vedle branky!
     
    11:10
    Je tu první přesilovka utkání. Roman Erat usedá na trestnou lavici poté, co fauloval ve středu ledové plochy. Kadaň má šanci na zvýšení vedení.
     
    11:44
    Domácí zatím pohledně kombinují. První střelecký pokus byl vyslán z levého kruhu, kam se ale Svoboda dokázal přesunout a kotouč se mu tak povedlo vytěsnit.
     
    12:38
    Po jednom vyhození a následné delší kombinaci se ke střele dostal Nicolas Hlava, kterému se ale z levého kruhu nepovedlo překvapit Svobodu.
     
    13:04
    Závěrečná přesilovková kombinace byla ukončena poté, co si domácí přihráli mimo pásmo. Rozhodčí byl nucen písknout ofsajd.
     
    13:10
    Hosté v plném počtu.
     
    13:31
    Po příhře Martina Šťovíčka to z levého kruhu zkoušel dělovou ránou Lukáš Vrána. Domácí útočník ovšem nedokázal trefit branku.
     
    14:10
    Třebíč se pokouší dostat do nějaké akce, ale už několik minut se jim nepovedlo vyslat střelecký pokus. Uvidíme, zdali to napraví.
     
    14:44
    Do útoku se dostala opět Kadaň. František Wágner ujel po pravé straně a důkladně mířil k levé tyčce. Ale i nyní jej Dominik Svoboda vychytal.
     
    15:15
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní je vyrovnáno! Třebíč se dostala po dlouhé době do útoku a hned se jí povedlo skórovat. Po sjezdu před branku se dokázal gólově prosadit SILVESTER KUSKO. Asistence: Tomáš Havránek a Matěj Psota.
     
    15:42
    A Třebíč najednou ožila. Po levé straně si najel do střelecké pozice Filip Král, kterému se ale nepovedlo překvapit pozorného jmenovce v brance.
     
    15:54
    Dominik Tejnor bude pykat dvě minuty na trestné lavici. Třebíč může po vyrovnání přidat také vedoucí branku.
     
    16:07
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tato přesilovka Třebíči začíná opravdu špatně! Domácí se dokázali dostat úniku, jmenovitě to byl LUKÁŠ VRÁNA. Ten si najel až před branku, kde se mu na třetí pokus povedlo skórovat! Bez asistence.
     
    16:40
    Domácí hrají v oslabení naprosto v pohodě. Černožlutí kombinují a hosty do žádného tlaku zatím nepouští.
     
    17:01
    Až nyní se dostával do zajímavé příležitosti jeden z hostů. Ten se ale po nahození od modré nedokázal dostat ke střele.
     
    17:47
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A nakonec v této přesilovce skórují i hosté! Po přihrávce zpoza branky se ke střele dostal RICHARD KRISTL, jenž měl před sebou naprosto odkrytou klec. Tu se mu i o brankáře Krále povedlo trefit! Asistence: Roman Erat a Martin Lojek.
     
    18:38
    Aktivní Lukáš Vrána pláchl po pravé straně do zakončení, ale jeho střelecký pokus byl hokejkou sražen jen nad branku Dominika Svobody.
     
    19:01
    Rozeběhla se poslední minuta divoké první třetiny, ve které jsme viděli již čtyři branky. S pukem hrají domácí Trhači.
     
    19:46
    Domácí následně nahodili kotouč za branku Třebíče, kde se k němu ale nedokázali dostat. Třebíčtí taktéž kotouč poslali za branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi a opravdu bylo na co koukat. Do vedení šli v šesté minutě domácí, kdy se prosadil svou střelou Ondřej Beránek. K vyrovnání došlo v šestnácté minutě z hokejky Silvestra Kuska. Ani ne minutu na to ale vedli Trhači, v oslabení skóroval Lukáš Vrána. Ve stejné početní přesile ale dokázal vyrovnat Richard Kristl.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:50.
     
    Na ledovou plochu se vrací hokejisté obou týmů. Za pár sekund tedy začne druhá třetina dnešního utkání.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Domácí se hned hnali do zajímavého útoku. Nicolas Hlava dostával přihrávku do jízdy, kterou se mu ovšem nepovedlo zachytit.
     
    21:02
    Následovala další akce Lukáše Vrány. Ten se dostal středem hřiště do zakončení, ale svou dělovkou po ledě nedokázal skórovat.
     
    21:42
    Následný rozvíjející se útok domácího celku skončil poté, co se žlutočerní ocitli v ofsajdovém postavení. Následuje vhazování ve středu.
     
    22:00
    Matěj Novák se pokoušel rozjet nahozením akci svého celku. Puk ovšem skončil jen na zakázaném uvolnění, a tak se bude vhazovat před Svobodou.
     
    22:08
    Opět se přerušuje. Puk opustil ledovou plochu, a tak se bude vhazovat před brankou Svobody podruhé za osm sekund.
     
    22:38
    Nahození Radka Havla tečoval před brankou Berger, kterému se ale nepovedlo nasměrovat puk za záda Dominika Svobody.
     
    23:29
    Rychlá akce domácího celku byla zakončena přihrávkou zpoza branky na modrou čáru. Robertu Černému se ovšem z této pozice nepovedlo skórovat.
     
    24:20
    Domácí pokračují v nátlakové hře v útočném pásmu. Nedaří se jim ovšem dávat branky. Uvidíme, zda se jim to podaří v následných snažení.
     
    24:44
    Hosté se osvobodili jen částečně. Vyhození jednoho z hráčů končí zakázaným uvolněním, a tak se bude vhazovat v útočném pásmu Trhačů.
     
    25:16
    Ani nyní hosté nerozjeli útočnou akci. Jeden z hráčů poslal puk k brance Krále, ale touš skončil jen vedle ní. Následovat tak bude opět vhazování před hostujícím brankářem.
     
    26:05
    Protiútok domácích byl zakončován přihrávkou z pravé strany před branku, kam si najížděl František Wágner. Tomu se ale puk ze vzduchu nepovedlo poslat do branky.
    26:05 Zatím Kadaň hraje s Třebíčem vyrovnanou bitvu.
     
    27:04
    Domácí to zkoušejí z každé pozice. Z pravé strany nyní pálil Robert Černý, který ale svým pokusem na zadní tyčku netrefil ani branku.
     
    27:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A z následné akce, která byla snad prvním nebezpečím hostů v této třetině, je tu obrat ve skóre! Střelu od modré čáry tečoval RICHARD KRISTL přímo mezi betony Tomáše Krále. Svou druhou brankou zařizuje vedení Třebíče. Asistence: Jan Zdráhal a David Dolníček.
     
    28:38
    Tato branka může hosty značně nakopnout. Uvidíme, jestli se tak stane, anebo Kadaň bude hrát i nadále mnohem aktivněji.
     
    29:13
    Po levé straně si najel až do brankoviště Martin Šťovíček, jenž udělal kličku brankáři a bekhendem zasouval do poloprázdné branky. Trefil ale jen padajícího brankáře!
     
    29:28
    Nyní se domácím nepovedlo ideálně zakombinovat. Píská se zakázané uvolnění, což znamená vhazování před brankářem Králem.
     
    29:39
    Následně se ale Kadani povedlo dostat se do útočného pásma, kde vybojovali vhazování, a to po levé ruce Dominika Svobody.
     
    29:51
    Snažení Richarda Kristla po pravé straně zastavoval Jakub Trefný, který hostujícího střelce podrazil. Uvidíme tedy přesilovku hostů.
     
    29:59
    Hned se do šance dostal Tomáš Havránek, který si najel mezi kruhy. Svým pokusem ale nepřekonal pozorného brankáře.
     
    30:46
    Po neúspěšné akci sebral puk Jaroslav Kůs a po levé straně se hnal do pásma. Svým pokusem ovšem nepřekonal brankáře.
     
    31:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A i tato přesilovka Třebíče je využita! Po levé straně se dostal před branku RICHARD KRISTL, jemuž se povedenou střelou povedlo zkompletovat hattrick! Asistence: Roman Erat.
     
    31:33
    Po vyhození na zakázané uvolnění se bude vhazovat opět před brankářem Svobodou. Třebíč je v laufu a nikam nespěchá.
     
    32:12
    Richard Kristl se hnal po levé straně do zakončení, které mu ale překazili bránící hráči. Ti jej do zakončení nepustili.
     
    32:51
    Diskutovalo se o trestu pro hosty, který se ale nakonec neuloží. Vyhození kotouče přes mantinel bylo nejspíše ještě tečováno.
     
    33:08
    Nyní se trestat bude. Jakub Chrpa byl před brankou seknut Filipem Králem, jenž míří na lavici hanby. Přesilovka pro Trhače.
     
    33:39
    Domácí se ještě nedostali ke kloudné kombinaci a Třebíči se dokonce povedlo vyhodit až za branku dnes již čtyřikrát překonaného brankáře.
     
    34:18
    Kadani kombinace hapruje a stále se tento celek nemůže dostat do útočné kombinace. Třebíč opět vyhazuje.
     
    34:34
    Domácí jdou do tří! Jozef Huňa se provinil sekáním před brankou, za což inkasuje dvě minuty. Domácí mají půlminuty přesilovku pěti proti třem.
     
    34:58
    Tvrdě to zkoušel od modré čáry Jakub Trefný, kterému se ale svojí dělovkou do levé šibenice nepovedlo nakonec skórovat!
     
    35:27
    Domácí i nadále kombinují, ale zatím to nevypadá, že by se měli dočkat nějaké branky. Třebíč brání vysoko a Kadani to dělá problémy.
     
    36:02
    Z levého kruhu zkoušel štěstí Jan Berger, jenž se pokoušel zamířit k pravé tyčce. Jeho pokus byl ovšem zastaven betony brankáře.
     
    36:54
    Po skončení oslabení se hosté dostali do útoku. Z levé strany zkouše pozornost Krále jeden z domácích, ale ten svým pokusem nedokázal uspět.
     
    37:11
    A i po buly letěl na branku Tomáše Krále nebezpečný pokus. Nahozený kotouč ovšem nenadělal brankáři větší problémy.
     
    37:52
    Kadaň se pokoušela projít do útoku, ale to se jí nepovedlo. Ztečovaný kotouč skončil jen mimo ledovou plochu, bude se vhazovat.
     
    38:22
    Střelu Roberta Černého zkoušel před brankou tečovat Jakub Chrpa, ale tomu se nepovedlo ideálně puk zasáhnout. Pokračuje se tedy za brankou.
     
    39:05
    Ani nyní se domácím nedaří nic vymyslet. Třebíč se dobře brání a do útoku se ani moc nežene. Druhá perioda se spíše jen dohrává.
     
    39:43
    Po levé straně unikl Radek Havel, jenž mířil do pravé šibenice. Brankář Svoboda dokázal kotouč lapačkou zbrzdit, a ten tak neskončil v brance.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce. Domácí byli aktivnější a svého soupeře do ničeho nepouštěli. Ze dvou akcí se ale povedlo skórovat Richardu Kristlovi, jenž má nyní na svém kontě hattrick!
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:44.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Kadaň se snaží být hned aktivní. Uvidíme, zda se jim povede za dvacet minut dát dvě branky a poslat utkání minimálně do prodloužení.
     
    41:10
    Přes obránce to zkoušel Silvester Kusko. Střelci první branky se střelou k pravé tyčce ale nepovedlo překvapit Tomáše Krále.
     
    41:44
    Při kombinační hře domácího celku nebylo nic k vidění. Trhači si špatně přihráli, a tak se musí dostat do útoku jen ze středního pásma.
     
    42:46
    Dlouho se domácím nepovedlo nic vymyslet. Jan Berger to zkoušel po pravé straně, odkud se mu ale povedlo pouze puk nahodit.
     
    43:19
    K odraženému puku se v útočném pásmu dostal Kusko, který to vyzkoušel z první. Svým pokusem nakonec trefil jen levou tyčku.
     
    44:02
    Kadani se prostě nedaří. Teď se pokoušeli rozjet akci od své branky, ale přihrávka nebyla zachycena a puk skončil jen u Svobody.
     
    44:49
    Trhači ujeli po levé straně a pokoušeli se dát kontaktní branku. Střela z kruhu ovšem nenadělala potřebné problémy.
     
    45:25
    Domácí bojují s hosty o puk za svojí brankou. Uvidíme, kdo nakonec z tohoto souboje vzejde jako vítěz.
     
    46:07
    Třetí třetina je naprosto bez tempa. Ani jeden celek nehraje tak, jak bychom asi čekali. Je to taková plácaná, Třebíč se snaží udržet toto vedení.
     
    46:54
    Zodpovědnost na své bedra chtěl vzít Nicolas Hlava. Ten svým pokusem z levé strany ovšem nedokázal trefit branku.
     
    47:34
    Dvakrát tvrdě pálil od modré čáry Dominik Tejnor. Domácí obránce ovšem ani jednou nepřekvapil brankáře v brance.
     
    48:23
    Richard Kristl byl za brankou tvrdě dohrán a poté, co se objevil na zemi, byl ještě masírován. Domácí mohou být rádi, že nebyli potrestáni.
     
    48:45
    K puku se na opačné straně kluziště dostal Jakub Chrpa, který zakončoval z levého kruhu. Svou střelou tahem mířil jen nad branku.
     
    49:08
    Dalším, kdo zkoušel štěstí, byl Šimon Szathmáry. Ten si do útoku najel po pravé straně, ale jeho pokus byl jen zablokován.
     
    49:33
    Je za námi polovina třetí třetiny. Hosté stále vedou o dvě branky a k úspěchu jim chybí pouze deset minutek. Uvidíme, zda stav udrží.
     
    50:30
    Střelu Jakuba Chrpy před brankou ještě tečoval Jaroslav Kůs. Puk ovšem skončil jen v držení hostujícího Svobody. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    50:42
    Následně se Třebíči povedlo jen vyhodit na zakázané uvolnění. To je to, co jim nyní stačí. Vhazování před Svobodou.
     
    51:19
    Domácím se komplikuje situace. František Wágner putuje na trestnou lavici za zákrok, který spáchal za brankou. Bránícího hráče atakoval nedovoleně.
     
    51:54
    Puk se dostal přes šíři hřiště k Romanu Eratovi, jenž měl před sebou jen Krále. Z menšího úhlu se mu ale nakonec nepovedlo zamířit přímo do branky!
     
    52:42
    Hosté docílili branky, která nakonec není uznána pro kopnutí. Třebíčtí se hodně zlobí, protože se puk odrazil nejspíše od kadaňského Martina Osmíka!
     
    53:28
    Pohledná kombinace hostujícího celku byla zakončena přihrávkou mezi kruhy, odkud zakončoval Richard Kristl. Jeho pokus byl ovšem ztečován nad.
     
    53:42
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaňský zimák se otřásá v základech poté, co je sníženo! Ondřej Beránek ujel po levé straně, ale jeho pokus skončil jen na betonech brankáře. Kotouč se odrazil k MARTINU ŠŤOVÍČKOVI, jemuž se povedlo trefit odkrytou branku. Asistence: Ondřej Beránek.
     
    54:22
    Kadaň má ještě nějaký čas na vyrovnání. Nyní se ale puk ocitl za brankou Svobody, což značí zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Králem.
     
    55:13
    Hosté se pokoušejí držet puk co nejdéle na svých hokejkách, což se jim aktuálně celkem daří. Uvidíme, jestli se jim povede udržet nynější vedení.
     
    55:47
    Trhači vybojovali pásmo a čtyři minuty před koncem utkání uvidíme vhazování před Dominikem Svobodou. Dočkají se domácí branky?
     
    56:24
    Kadani se pokus o tlak nepovedl, a tak se kotouč dostal až ke Královi. Až od něho domácí rozjíždějí následnou akci.
     
    57:09
    Nicolas Hlava se v útočném pásmu zbavil hráče a už se chystal střílet. V ten moment mu byl ovšem kotouč sebrán dalším hráčem.
     
    58:02
    Jan Wasserbauer dostával puk před branku, odkud mohl rozhodnout. Svým pokusem se mu ovšem nepovedlo překonat Tomáše Krále!
     
    58:47
    Domácí vybojovali pásmo a minutu a třináct sekund před koncem třetí třetiny má jistotu pásma. Jaroslav Beck si vyžádal oddechový čas.
     
    58:47
    Trhači to pochopitelně zkoušejí v šesti, a tak Tomáš Král zůstává na střídačce. Kadaň hraje powerplay!
     
    59:07
    Silvester Kusko se dostal k puku a s rozehrou byl zbrklý. Puk po mantinelu poslal pouze na zakázané uvolnění.
     
    59:07
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:17
    Roman Erat se dostal k puku a jen jej tak lehce bekhendem poslal do středního pásma. Domácí tak musejí začít od začátku.
     
    Konec zápasu.
     
    Kadaň sice kombinovala, ale k žádné střele se nedostala, a tak si tři body díky hattricku Richarda Kristla odvážejí hosté!

    Domácímu celku se sice povedlo snížit na rozdíl jediné branky díky Martinu Šťovíčkovi, ale na vyrovnání se domácí celek již nezmohl. Třebíč tak vítězí 4:3.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u WSM ligy zase někdy nashledanou. (20:26:08)

    David Panuška

    Góly a asistencie: 6. O. Beránek, 17. L. Vrána, 54. Šťovíček (O. Beránek) – 16. Kusko (T. Havránek, Psota), 18. Kristl (R. Erat, Lojek), 28. Kristl (J. Zdráhal, Dolníček), 32. Kristl (R. Erat)


    SK Trhači Kadaň: Tomáš Král (Lukeš) – R. Černý, Trefný (C), D. Šimek, J. Tomeček, Tejnor, R. Havel, Szathmáry – Chrpa, Kůs, Hlava – Vaněk, M. Zadražil, O. Beránek – Šťovíček, L. Vrána, Osmík – Wágner, Berger, Ringler.
    SK Horácká Slavia Třebíč: D. Svoboda (Jekel) – Lojek, J. Zdráhal, Niko, Bartejs, Schejbal, F. Král, Přibyl – Kristl, Dolníček, R. Erat – Psota, T. Havránek, Kusko – Novák, Huňa, Jan Wasserbauer – Paták, Juráň, Dymáček – Všetečka.

    Rozhodca: Bejček – Štofa, Beneš.