Columbus – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Detroit – Chicago 6:3 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:1 (kon.)
Toronto – Montreal 3:2 (po pr.) | Anaheim – LA Kings 0:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (po pr.)
Calgary – Winnipeg 0:4 (kon.) | Edmonton – LA Kings 3:2 (kon.)
koniec
Calgary Flames
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Winnipeg Jets
cz Pondelok 03.10.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    30:49 POSTMA - 0:4
     
    30:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A Jets jsou v přesilovkách na rozdíl od svého soupeře efektivní! PAUL POSTMA dostal přihrávku do druhé vlny a nekompromisně posílá první navštívenku Jonu Gilliesovi, který se sotva v brankovišti rozkoukal! Asistence: Alexander Burmistrov, Ben Chiarot.
    28:54 STUART - 0:3
     
    28:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Dvě přesilovky domácí promarnili a teď za to pykají! MARK STUART dostal přihrávku od Chase De Lea a nekompromisně vymetl pavučinky v brance Chada Johnsona! Asistence: Chase De Leo, Scott Kosmachuk.
    18:41 CHIAROT - 0:2
     
    18:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A Frolíkova zbytečná nedisciplinovanost teď přišla Calgary draho, tak už to někdy bývá. BEN CHIAROT využil závaru před brankou Johnsona, když se puk ocitl najednou volný před brankovištěm a bleskově jej útočník Jets zametl do odkryté branky. Asistence: Alexander Burmistrov, Scott Kosmachuk.
    04:48 KOSMACHUK - 0:1
     
    04:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nádherná akce od Chase De Lea, který po pravém křídle prosvištěl až před branku a ve chvíli, kdy zajížděl za Johnsonovu klec, tak zadovkou poslal napříč brankovištěm rychlý kotouč na SCOTTA KOSMACHUKA, který bez přípravy zatloukl puk do branky Flames! Asistence: Chase De Leo, Brian Strait.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 5. Kosmachuk (Leo, Strait), 19. Chiarot (Burmistrov, Kosmachuk), 29. Stuart (Leo, Kosmachuk), 31. Postma (Burmistrov, Chiarot)


    Calgary Flames: Johnson (31. Gillies) – Brodie, Wideman, Jokipakka, Kulak, Grossmann, Grigorjev – Korpikoski, Backlund, Frolík – Bouma, Stajan, Hathaway – Tkachuk, Bennett, Chiasson – Bollig, F. Hamilton, Poirier.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Comrie) – Chiarot, Morrissey, Stuart, Postma, Strait, Melchiori – Laine, Little, Armia – Tanev, Lowry, Burmistrov – Daňo, Copp, Thorburn – Lipon, De Leo, Kosmachuk.

    Rozhodca: Lambert, Lee – Barton, Wheler

    Diváci: 18158