Columbus – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Detroit – Chicago 6:3 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:1 (kon.)
Toronto – Montreal 3:2 (po pr.) | Anaheim – LA Kings 0:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (po pr.)
Calgary – Winnipeg 0:4 (kon.) | Edmonton – LA Kings 3:2 (kon.)
koniec
Calgary Flames
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Winnipeg Jets
cz Pondelok 03.10.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Šance pro domácí a ti dokonce hrají v šesti bez Gilliese poté, co na trestnou lavici zamířil ANDREW COPP za hákování.
     
    52:01
    MATTHEW TKACHUK oslabuje svůj tým poté, co loktem zasáhl Briana Straita.
     
    43:09
    A tak pozor. Laine nešel k ledu sám, ale pomohl mu v tom MIKAEL BACKLUND, který zasáhl mladíka v dresu Jets hokejkou do obličeje.
     
    38:35
    A ještě se vylučuje. Dvě minuty za podražení dostává hostující obránce JULIAN MELCHIORI. V závěru třetiny šance pro Calgary.
     
    34:35
    Takže BRANDON BOLLIG i CHRIS THORBURN dostávají pětiminutové tresty. Pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    32:09
    A znovu se vylučuje, tentokrát je na trestné lavici EMILE POIRIER, který dostává dvě minuty za krosček na Marka Daňa. Na ledě se však v jednu chvíli odehrávalo víc mírně řečeno hraničních střetu, i Thorburn si říkal o dvě minuty. Domácí si zahrají další přesilovku.
     
    31:32
    A na ledě se strhla bitka mezi Hathawayem a Liponem! Oba kohouti si teď u střídačky nic nedarovali, hlavně hráči Flames tak dorazili do souboje s Liponem ve dvou. A budou se rozdávat tresty. GARNET HATHAWAY i JC LIPON pět minut za bitku. A domácí Hathaway ještě navíc deset minut za nesportovní chování.
     
    29:56
    A teď si zase početní výhodu střihnou hosté, když na trestnou lavici míří obránce Flames BRETT KULAK, který si pomohl v souboji s Burmistrovem držením hole.
     
    26:14
    Sotva se na led vrátil jeden vyloučený hráč, tak tam míří JULIAN MELCHIORI po krosčeku na Tkachuka. Další přesilovka pro Calgary Flames.
     
    24:14
    Za zákrok u tyčky Pavelcovy branky dostává dvě minuty JOSH MORRISSEY. Po jeho podražení si Calgary zahraje další přesilovku.
     
    19:52
    A znovu se bude vylučovat a znovu je u toho Frolík, tentokrát ale jako faulovaný hráč. Českého útočníka přidržel BRIAN STRAIT a ten tak dostává v závěru třetiny dvě minuty za držení protihráče.
     
    17:22
    Tak je to český útočník MICHAEL FROLÍK, kdo opouští kluziště a usedá na trestnou lavici. Prohřeškem bylo seknutí Chase De Lea. První přesilovka utkání je zde.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 5. Kosmachuk (Leo, Strait), 19. Chiarot (Burmistrov, Kosmachuk), 29. Stuart (Leo, Kosmachuk), 31. Postma (Burmistrov, Chiarot)


    Calgary Flames: Johnson (31. Gillies) – Brodie, Wideman, Jokipakka, Kulak, Grossmann, Grigorjev – Korpikoski, Backlund, Frolík – Bouma, Stajan, Hathaway – Tkachuk, Bennett, Chiasson – Bollig, F. Hamilton, Poirier.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Comrie) – Chiarot, Morrissey, Stuart, Postma, Strait, Melchiori – Laine, Little, Armia – Tanev, Lowry, Burmistrov – Daňo, Copp, Thorburn – Lipon, De Leo, Kosmachuk.

    Rozhodca: Lambert, Lee – Barton, Wheler

    Diváci: 18158