Monaco – Leverkusen 1:1 (kon.) | CSKA Moskva – Tottenham 0:1 (kon.) | Dortmund – Real Madrid 2:2 (kon.)
Lisabon – Légia Varšava 2:0 (kon.) | Kodaň – Brugge 4:0 (kon.) | Leicester – Porto 1:0 (kon.)
Sevilla – Lyon 1:0 (kon.) | D. Záhreb – Juventus 0:4 (kon.)
koniec
Borussia Dortmund
2:2 (1:1)
Real Madrid
Utorok 27.09.2016, 20:45 • Signal Iduna Park, Dortmund • Liga majstrov • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Zápas dvoch rovnakých polčasov skončil nerozhodne a s touto deľbou bodov bude určite spokojnejšia Borussia Dortmund. Tá dvakrát prehrávala, no v oboch prípadoch dokázala odpovedať. Hrdinom sa stal striedajúci André Schurrle, ktorý trafil perfektne pod brvno. (22:40:44)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    V závere ešte vzruch v šestnástke Realu, kde o loptu súperil najmä Aubameyang na zemi, pri čom zasiahol nohou Navasa.
     
    90+2
    Veľmi nepríjemný pas priletel aj po rohu, no traja dobre naskakujúci futbalisti v bielom loptu minuli. Pisczczek ju odkopol preč.
     
    90+2
    Prudký center Ronalda zľava domáci takmer podcenili. Lopta preskočila jedného stopéra a pred Baleom ju Schmelzer len jemne tečoval. Nakoniec to na záchranu stačilo.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Real Madrid napáda rozohrávku súpera, ale k úspechu to nevedie. Zdá sa, že domácim bude bod stačiť, hosťom sa zas máliť.
     
    89
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Álvaro Morata.
     
    89
    Pulišič neprešiel do šestnástky Realu Madrid cez Danila, ktorý ho zastavil a následne si aj vypýtal faul. Brazílčan si ešte musí rýchlo poradiť s kŕčmi a hrať ďalej.
    87. André Schürrle (DOR) - 2:2
     
    87
    Dortmund dal gól!
    Po centri sprava sa lopta odrazila až na hranicu šestnástky, kde sa ju dvojici obrancov Realu Madrid nepodarilo odkopnúť. Veľmi smolný moment pre hostí, ale BVB sa teší, nakoľko žolík z lavičky ANDRÉ SCHURRLE trafil perfektne pod brvno.
     
    86
    Po centri sprava, ktorá Aubameyang nedobehol sa zrazil tento gabonský útočník s Navasom. Hlavný arbiter do hry nevystupuje, hrá sa bez prerušenia a iných problémov ďalej.
     
    85
    Morov center sa síce v šestnástke nepríjemne odrazil, avšak nakoniec presne k Ramosovi. Následne všetko ukončil ofenzívny faul stopéra Sokratisa proti Kroosovi.
     
    84
    Castrov prudký nákop pred Navasa sa však neujal, hráči Realu loptu posunuli ďalej. Napriek tomu BVB aj naďalej ostane v nápore, nakoľko na druhej strane ihriska pri postrannej čiare fauloval kapitán Sergio Ramos.
    83. Christian Pulisic (DOR)
     
    83
    Ďalší veľmi dobrý zákrok Navasa, ktorý prišiel po tvrdej strele presne k žrdi od Mora spoza šestnástky. Borussia ožila, navyše získala priamy kop z povedľa veľkého vápna.
     
    82
    Real síce chcel upokojiť hru, avšak Kroos v strede poľa zle prihral, Ramos nezachytil prihrávku za seba na Pulišiča a po jeho strele sa musel vyznamenať Navas. Následne ešte pred dorážkou do prázdnej brány odkopol Carvajal.
     
    81
    Ronaldo bol na hranci šestnástky síce voľný, ale po prihrávke musel páliť z prvej, čo aj urobil. Skackavá lopta mu nesadla a tak namieril veľmi vysoko nad.

    Dávid Švec

    Matej Kubove

    Góly: 43. Aubameyang, 87. Schürrle – 17. Ronaldo, 68. Varane

    Karty:   51. Schmelzer (DOR), 74. Weigl (DOR), 76. Guerreiro (DOR), 90+3. Aubameyang (DOR)


    Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek, Papastathopoulos, Ginter, Schmelzer (C) – Dembèlé (73. Pulisic), M. Götze (58. Schürrle), Weigl, G. Castro, Guerreiro (77. Mor) – Aubameyang.
    Náhradníci: Weidenfeller – Mor, Rode, Ramos, Schürrle, Pulisic, Passlack.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos (C), Danilo – Modrić, Kroos, James Rodríguez (70. Kovačić) – Bale, Benzema (89. Morata), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Pepe, Coentrão, Kovačić, L. Vázquez, Morata, Isco.