Paríž – Arsenal 1:1 (kon.) | Bazilej – Razgrad 1:1 (kon.) | D.Kyjev – Neapol 1:2 (kon.)
Benfica – Besiktas 1:1 (kon.) | Barcelona – Celtic 7:0 (kon.) | Bayern – Rostov 5:0 (kon.)
Eindhoven – Atlético Madrid 0:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
7:0 (2:0)
Celtic Glasgow
Utorok 13.09.2016, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Liga majstrov • Skupina C
Predzápasové kurzy
    88. Luis Suárez (BAR) - 7:0
     
    88
    Barcelona dala gól! Nasledoval Neymarov rohový kop rozohratý nakrátko. Lopta sa vrátila k Brazílčanovi, ktorý si nabehol za obranu súpera, odcentroval na LUISA SUÁREZA a Uruguajčan už nemohol nedať!
    88. Lionel Messi (BAR)
     
    88
    Po ďalšej nádhernej akcii Neymara s Messim a zakončení geniálneho Argentínčana sa fantastickým zákrokom vytiahol Dorus de Vries!
     
    76
    Striedanie v tíme Celtic Glasgow: z ihriska odchádza Nir Bitton, prichádza Callum McGregor.
    75. Luis Suárez (BAR) - 6:0
     
    75
    Barcelona dala gól! Štvrťhodiny pred koncom FC Barcelona dovŕšila poltucet gólov v sieti Celticu. Fantastický oblúčik Neymara našiel LUISA SUÁREZA, ktorý trafil nádherne a nechytateľne!
     
    68
    Striedanie v tíme Celtic Glasgow: z ihriska odchádza Patrick Roberts, prichádza Stuart Armstrong.
    Striedanie v tíme Celtic Glasgow: z ihriska odchádza Erik Sviatchenko, prichádza Eoghan O'Connell.
     
    61
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza Rafinha.
    60. Lionel Messi (BAR) - 5:0
     
    60
    Barcelona dala gól! Debakel je na svete! Tretí raz v tomto zápase sa presadil LIONEL MESSI, ktorý zakončením v sklze dopravil do siete loptu po centri od Luisa Suaréza.
    59. Andrés Iniesta (BAR) - 4:0
     
    59
    Barcelona dala gól! Na Camp Nou sa schyľuje k debaklu! Neymar poslal z ľavej strany na hranicu pokutového územia bezchybný center, na ktorý si nabehol ANDRÉS INIESTA a nechytateľným volejom krásne zakončil!
     
    56
    Kapitán Celticu Scott Brown demonštroval bezradnosť svojho tímu, keď teraz úplne nepochopiteľne mimo hry strčil do Neymara, za čo si vyslúžil žltú kartu.
    50. Neymar (BAR) - 3:0
     
    50
    Barcelona dala gól! K lopte sa postavil NEYMAR a krásnou strelou pavačkou ponad múr zaskočil brankára de Vriesa! FC Barcelona tak vedie už 3:0!
     
    46
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Ivan Rakitić, prichádza Andrés Iniesta.
     
    42
    Sympaticky hrajúci Tierney potiahol loptu po ľavej strane, v pokutovom území našiel Moussu Dembeleho. Francúzsky kanonier síce konečne dostal loptu za ter Stegena, v momente prihrávky však už bol za obranou Barcelony, a tak gól v žiadnom prípade platiť nemohol.
     
    40
    Scott Brown sa snažil v strede poľa vyviesť loptu čo najhlbšie a Ivan Rakitić bol nútený zatiahnuť ručnú brzdu. Rumunský hlavný rozhodca okamžite vyťahuje Chorvátovi žltú kartu.
     
    35
    Hráči Celticu opäť vpredu veľmi rýchlo stroskotali, lopta doputovala až k Neymarovi. Brazílčan si jednoduchou sťahovačkou položil na zem Kola Tourého, avšak trafil len dobre postaveného Dorusa de Vriesa.
     
    34
    Tak teraz vytvorili Barcelončania obrovský tlak v pokutovom území Celticu! Nebezpečné zakončenie Andreho Gomesa zvnútra pokutového územia bolo zrazené na rohový kop, po ktorom zakončoval Ivan Rakitíc. Jeho strelu presne k pravej žrdi vykopával z bránkovej čiary jeden z hráčov hostí.
     
    32
    Technické zakončenie Luisa Suáreza oblúčikom len tesne minulo pravú žrď de Vriesovej brány.
    27. Lionel Messi (BAR) - 2:0
     
    27
    Barcelona dala gól! Opäť sa potvrdilo staré známe: "Nedáš-dostaneš." Po nepremenej penalte Celticu spred pár minút sa opäť k svojim kombináciám dostali hráči Barcelony. Neymar s LIONELOM MESSIM sa rýchlymi prihrávkami dostali až na hranicu "malého vápna", odkiaľ už Argentínčan nemal problém pridať svoj druhý gól dnešného večera.
    24. Moussa Dembele (CEL)
     
    24
    Moussa Dembele sa snažil namieriť loptu k ľavej žrdi, ter Stegen však jeho úmysel prečítal a vytláča loptu na rohový kop!
     
    23
    Žltú kartu dostáva Marc-André ter Stegen (FC Barcelona).
    23. Moussa Dembele (CEL)
     
    23
    Tak si to predstavte! Celtic do týchto chvíľ nič nevymyslel, až prišla rýchla priamočiara akcia po ľavej strane, Moussa Dembele sa dostal do súboja s Marcom-Andrém ter Stegenom a hlavný rozhodca píska pokutový kop pre hostí!
     
    6
    A už to mohlo byť o dva góly! Neymar poslal krásnu loptu za obranu na Lionela Messiho, ktorý sa jednoduchým oblúčikom snažil nájsť Luisa Suáreza. Kolo Touré si pri obrannom zákroku takmer strelil vlastný gól, keď lopta z jeho kopačky opečiatkovala ľavú žrď de Vriesovej brány!
    4. Lionel Messi (BAR) - 1:0
     
    4
    Barcelona dala gól! Domáci sa ujímajú veľmi rýchleho vedenia! Po odvrátenom rohovom kope zostali Barcelončania pred pokutovým územím Celticu, Neymar prestrčil loptu na LIONELA MESSIHO, a ten už zoči-voči brnakárovi de Vriesovi nezaváhal!

    Jakub Kocourek

    Góly: 4. Messi, 27. Messi, 50. Neymar, 59. Iniesta, 60. Messi, 75. L. Suárez, 88. L. Suárez

    Karty:   23. ter Stegen (BAR), 40. Rakitić (BAR) – 56. Brown (CEL)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 3:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 8:3.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitić (46. Iniesta), Busquets (61. Rafinha), A. Gomes – Messi (C), L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: Cillessen – Arda Turan, Iniesta, Rafinha, Mascherano, Alcácer, Digne.

    Celtic Glasgow: de Vries – Lustig, K. Touré, Sviatchenko (68. O'Connell), Tierney – Roberts (68. Armstrong), Gamboa, N. Bitton (76. C. McGregor), Brown (C), Sinclair – Dembele.
    Náhradníci: C. Gordon – Izaguirre, Armstrong, Rogic, O'Connell, C. McGregor, Forrest.

    Rozhodca: Ovidiu Alin Hațegan (Rumunsko)