Paríž – Arsenal 1:1 (kon.) | Bazilej – Razgrad 1:1 (kon.) | D.Kyjev – Neapol 1:2 (kon.)
Benfica – Besiktas 1:1 (kon.) | Barcelona – Celtic 7:0 (kon.) | Bayern – Rostov 5:0 (kon.)
Eindhoven – Atlético Madrid 0:1 (kon.)
koniec
FC Bazilej 1893
1:1 (0:1)
PFC Ludogorets Razgrad
Utorok 13.09.2016, 20:45 • St. Jakob-Park (Basilej) • Liga majstrov • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto on-line textového prenosu! V ňom sa spoločne pozrieme na stretnutie, v ktorom mužstvo FC Bazilej 1893 privíta na svojom štadióne mužstvo PFC Ludogorets Razgrad. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45!

    Fanúšikovia najprestížnejšej futbalovej súťaže, ktorá nesie názov Liga majstrov sa dočkali! Týmto utorkom štartuje jej ďalší ročník a môžme sa tak opäť tešiť na plno zaujímavých zápasov.

    Aktéri tohto zápasu budú pôsobiť v základnej skupine A, kde ešte okrem nich bude pôsobiť aj PSG a Arsenal.

    FC Bazilej 1893:
    Je celok zo Švajčiarska, ktorý je na futbalovej mape určite známy. V minulej sezóne Ligy majstrov však nepôsobil, pretože sa prestavil v Európskej lige. Tam bol súčasťou základnej skupiny I, ktorú napokon aj vyhral. V osemfinále však vypadol s neskorším víťazom tejto súťaže Sevilla.

    PFC Ludogorets Razgrad:
    Tento celok z Bulharska sa v posledných rokoch dostáva u fanúšikov do povedomia. V minulej sezóne však tento klub nepôsobil ani v Lige majstrov a ani v Európskej lige.

    Hostia sa do hlavnej časti tejto súťaže prebojovali víťazstvom v 4. predkole, keď dokázali postúpiť cez Viktóriu Plzeň. Domáci boli do hlavnej fázy nasadení priamo.

    Keďže sa jedná o prvý zápas v skupine, je ťažké jednoznačne určiť favorita. Môžme sa tak tešiť na zaujímavé stretnutie.
    Fotbalisté Basileje se vydali před zápasem LM na projížďku.

     
    Úvodné zostavy:

    FC Bazilej 1893: Vaclík – Lang, Suchý, É. Álvarez, Traoré – B. Bjarnason, Xhaka, Zuffi, Steffen – Delgado (C) – Janko

    Náhradníci: Vailati – Sayed Gaber, Die, Fransson, Høegh, Callà, Doumbia

    PFC Ludogorets Razgrad: V. Stojanov – J. Minev, Moţi, Palomino, Natanel – Abel, Djakov (C) – Misidjan, Marcelinho, Wanderson – J. Cafú

    Náhradníci: Borjan – Sasha, Quixadá, Keșerü, Plastun, Vitinha, Lukoki

    Rozhodca: Alexej Kulbakov – Dmitrij Žuk, Oleg Masljanko (všetci Bielorusko)
    St. Jakob-Park v Basileji je připraven na výkop nové sezóny!

     
    Príjemný večer všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte pozrieť zostavy oboch mužstiev. V bráne domácich sa predstaví český brankár Vaclík a aj jeho krajan Suchý.

    Zápas z pozície rozhodcov povedú páni z Bieloruska a to konkrétne z pozície hlavného rozhodcu to bude Alexej Kulbakov, ktorému na čiarach budú asistovať Dmitrij Žuk a Oleg Masljanko.

    Tesne, pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime.
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcami zápasu sú už prítomné na hracej ploche, zápas sa tak čoskoro začne!

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa nám už naplno rozbehol. Výkop mali hostia, ktorí sa už snažia presadiť sa v útočnej fáze.
     
    2
    K prvej útočnej akcii sa však po zisku lopty dostali domáci futbalisti. V pokutovom území sa dostala lopta ku Bjarnasonovi, avšak ten nedokázal presnou strelou ohroziť bránu hostí.
    2.
     
    3
    Lopta je momentálne na kopačkách domácich, avšak sledujeme ako sa oba tímy snažia zakladať útočné akcie. Zatiaľ však ku ničomu vážnemu nevedú.
     
    4
    Teraz sme mali možnosť sledovať útočné ťaženie hostí, po individuálnej akcii sa rozhodol ku strele Cafú, avšak nemieril presne a tak Vaclík zasahovať nemusel.
     
    5
    Na druhej strane sa o protiútok snažil domáci celok, avšak loptu napokon stráca a tak to už smerom dopredu skúšajú hostia. Domáci sa tak rýchlo vracajú späť.
     
    6
    Ani hostia sa však v útoku nijak výnimočne nepresadili a loptu tiež strácajú. V úvode zápasu sa tak útoky striedajú zo strany na stranu, vážnejšiu situáciu sme však nevideli.
     
    7
    Avšak teraz sme vážnejšiu situáciu mali možnosť sledovať! Domáci celok sa dostal až do pokutového územia hostí, tam napokon smerovala aj nebezpečná lopta a hostia mali čo robiť, aby ju upratali do bezpečia!
     
    8
    Lopta sa už presunula na kopačky hostí z Bulharska, domáci celok tak zatiaľ vyčkáva, čo ich dnešný súper vymyslí. Tempo hry sa však naďalej stupňuje.
     
    9
    Razgradu napokon nevyšla rýchla akcia po kraji ihriska a loptu stráca. Domáci celok však zvolil pokojnejšiu rozohrávku smerom dopredu. Hostia sa však musia stiahnuť späť na svoje územie.
     
    10
    Domáci celok po faule zahrával priamy kop, avšak nič vážne z toho nevyťažil. Hostia upratali loptu do bezpečia, domáci si ju však vzali naspäť na svoje kopačky.
     
    11
    Bazilej však následne na svojej útočnej polovičke nič nevymyslel a loptu už získavajú hostia. Razgrad sa však nikam neponáhľa a zakladá pomalšie akcie.
     
    12
    Hostia však loptu stratili a do rýchleho brejku vyrazili domáci futbalisti. Ku strele sa dostal Steffen, ale mieril veľmi nepresne. Razgrad tak získava loptu naspäť na svoje kopačky.
     
    13
    Ludogorets Razgrad založil akciu a pri prechode na útočnú polovičku bol jeden z futbalistov hostí faulovaní. Domáci celok sa tak bude musieť ešte brániť.
     
    14
    Avšak domáci celok si rýchlo vybojoval loptu a mali sme tak možnosť sledovať jeho útočné ťaženie. Avšak útočná aktivita Delgada a Janka napokon ku ohrozeniu brány hostí neviedla.
     
    15
    Zanedlho sa však domáci Janko opäť dostal do útočnej akcie, hostia však na poslednú chvíľu upratali loptu do bezpečia. Domáci tak začínajú byť smerom dopredu čoraz viac nebezpeční.
     
    16
    Pri ďalšom útočnom ťažení sa však domáci previnili faulom a tak rozhodca toto ich ťaženie zastavil a loptu prisudzuje hosťom.
     
    17
    Hra je teraz na chvíľu prerušená a tak si oba tímy môžu na chvíľu oddýchnuť a občerstviť sa. Lekári momentálne ošetrujú Djakova.
     
    18
    V hre sa však už pokračuje, Djakov odišiel za postrannú čiaru a v hre tak bude môcť pokračovať aj on.
     
    19
    Ďalší útok domáceho tímu je prerušený kvôli útočnému faulu. Razgrad tak opäť získava loptu a môže skúsiť založiť nejakú tú útočnú akciu.
     
    20
    Hostia sa napokon dostali až na dostrel domácej brány, avšak ku strele už vďaka dobrej obrannej práci obrancov Bazileja nedošlo. Domáci tím tak získava loptu na svoje kopačky.
     
    21
    Netrvalo však dlho a hostia opäť pohrozili. Pri tejto útočnej akcii už musel zasahovať aj brankár Vaclík, avšak so svojim zákrokom nemal žiadne problémy.
     
    22
    Bazilej sa opäť skúšal prebojovať na útočnú polovičku, avšak opäť to prehnal so svojou aktivitou a fauloval. Janko tak v útočnom ťažení domácich pokračovať nemohol.
    22. Marc Janko (BAS), Světoslav Djakov (LUD)
     
    23
    Pomaly sa blížime ku prvej polovici prvého polčasu, zatiaľ sledujeme vyrovnaný futbal a útoky sa striedajú zo strany na stranu. Mierne favorizovaný Bazilej to tak bude mať zrejme dnes veľmi ťažké, aby svojho protivníka zdolal.
     
    24
    Avšak momentálne sledujeme opäť kapitána hostí Djakova, ktorý má nejaké problémy. Tréner hostí už poslal rozcvičovať sa potencionálneho náhradníka na jeho post.
     
    25
    Razgrad získal loptu a ihneď sa snažil založiť útočnú akciu. Domáci však prerušili faulom túto akciu ešte v jej zárodku a tak hostia nestihli nijak pohroziť.
     
    26
    Avšak následne Razhrad zle rozohral ďalšiu svoju akciu a loptu tak už získavajú domáci futbalisti. Ani im sa však v tejto chvíli v prechode do útoku nedarí.
     
    27
    Teraz to však už domácim futbalistom vyšlo a brankár hostí Stojanov zasahovať musel. Janko sa dostal ku lopte a centroval do pokutového územia hostí, brankár Stojanov však loptu vyrazil do bezpečia.
     
    28
    Na druhej strane sa črtal rýchly brejk hostí, avšak domáci ho prerušili aj za cenu faulu. Hostia však zakladajú ďalšiu útočnú akciu.
     
    29
    Razgrad sa dostal až pred pokutové územie domácich, ale napokon po chybnej prihrávke o loptu prišiel. Domáci sa tak ihneď presúvajú na útočnú polovičku.
     
    31
    Domáci sa na trošku dlhší čas usadili na útočnej polovičke a napokon sa dostali aj do zaujímavého zakončenia! Na center si najlepšie vyskočil Janko, ale jeho pokus len tesne minul bránu hostí!
    31. Marc Janko (BAS)
     
    32
    Loptu napokon niekto z hostí tečoval a tak domáci celok zahrával rohový kop. Ten však už žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol a tak hostí získavajú loptu na svoje kopačky.
     
    33
    Avšak aj naďalej sa nám útoky striedajú na oboch stranách, hostia sa však nikam neponáhľajú a s rozohrávkou svojich akcií si dávajú na čas. Domáci práveže zakladajú svoje útoky veľmi rýchlo.
     
    34
    Presne tak tomu bolo aj teraz, domáci zachytili loptu a okamžite sa snažili zaútočiť, loptu do behu dostal Janko, avšak obranca hostí bol pri nej skorej a celú túto akciu pokryl.
     
    35
    Útok hostí po pravej strane sa končí len ofsajdom. Domáci to tak budú môcť teraz skúsiť smerom dopredu. Razgrad sa už stiahol na svoju polovičku.
     
    36
    Domáci sa napokon presunuli pred bránu hosti, Janko sa dostal aj do zakončenia, avšak ocitol sa v jasnom ofsajde a tak sa hra prerušila. Hostia tak zakladajú ďalší pomalší útok na bránu domácich.
     
    37
    Momentálne sledujeme, ako lopta lieta z jednej strany na druhú. Pomaly sa už blíži aj záver prvého polčasu, zatiaľ sme teda veľa futbalovej krásny nevideli.
     
    38
    Domáci futbalista Janko bol chvíľu sa postrannou čiarou, kde došlo ku jeho menšiemu ošetreniu. Je však už v poriadku a zapája sa do útočnej akcie svojho tímu.
     
    39
    Nuž, Janko napokon predsa len bude musieť striedať. Domáci tréner už dáva pokyny jeho náhradníkovi. Pri ďalšom prerušení hry tak dôjde ku výmene v domácom tábore.
     
    40
    Striedanie v tíme FC Bazilej 1893: z ihriska odchádza Marc Janko, prichádza Seydou Doumbia.
     
    41
    Ku avizovanému striedaniu už došlo a v hre sa tak pokračuje. Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, avšak nedarí sa im prekonať dobrú defenzívu hostí z Bulharska.
     
    42
    Hostia zachytili prihrávku domáceho tímu, ihneď vyrazili do rýchleho brejku, loptu na pravú stranu dostal Cafú, avšak kým stihol niečo vymyslieť už mu loptu obrana domácich vzala.
     
    43
    Loptu má však už opäť Razgrad, ktorý sa v závere prvého polčasu nikam neponáhľa a kombinuje na svojej polovičke. Uvidíme, či ešte niečo zaujímavé do konca prvého polčasu príde.
     
    44
    Čakáme už na údaj o nastavenom čase, nejaká ta minútka sa zrejme nastavovať bude. Lopta je aj naďalej na kopačkách hostí, avšak Razgrad sa už presunul na svoju útočnú polovičku.
     
    45
    Ludogorets Razgrad dal gól!
    Tak to je teda poriadny šok! V samom závere prvého polčasu sa hostia dostávajú do vedenia o jeden gól! Do útoku sa najprv dostali domáci futbalisti, avšak pred pokutovým územím o loptu prišli, hostia ihneď poslali dlhú loptu dopredu, pred bránou domácich sa jej zmocnil JONATHAN CAFÚ, ten oklamal obrancov domácich a peknou strelou ku tyčke nedal Vaclíkovi žiadnu šancu na úspešný zákrok – 0:1!
    45. Jonathan Cafú (LUD) - 0:1
     
    45+1
    Napokon sa nastavujú ešte tri minúty!
     
    45+2
    Domáci ostali po inkasovanom góle v šoku a momentálne majú loptu hostia, ktorí sa už snažia udržať si svoj náskok do polčasovej prestávky.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Sledovali sme pomerne vyrovnaný prvý polčas, útoky sa striedali na oboch stranách, šancí však bolo minimum. Prišla však 45 minúta a hostia sa prekvapivo dostali do vedenia o jeden gól zásluhou Cafúho. Domáci tak ostali v šoku a v nastavenom čase sa už na nič nezmohli. Pred druhým polčasom je tak vo výhode Razgrad.

    Uvidíme, čo nám napokon ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 21:49!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas tohto zápasu sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí musia doťahovať jednogólový náskok hostí.
     
    47
    Hostia si však rýchlo získali loptu na svoje kopačky a dokázali aj zaútočiť. Cafú sa však napokon do zaujímavej situácie neprebojoval a tak svoj druhý gól v tomto zápase nepridal.
     
    48
    Lopta je však od úvodu druhého polčasu častejšie na kopačkách domácich, ktorí musia hrať aktívnejšie ak chcú aspoň vyrovnať.
     
    49
    Razgrad sa však nebojí vysoko napádať rozohrávku domáceho mužstva a vytláčať ho tak aj na ich polovičku. Domáci to budú tak mať zrejme ťažké v druhom polčase, aby sa im podarilo streliť gól.
     
    50
    Aj naďalej držia domáci futbalisti loptu na svojich kopačkách, avšak nedarí sa im v prechode do útoku. Hostia cítia šancu na bodový zisk z tohto zápasu a spravia všetko preto, aby domov necestovali naprázdno.
     
    51
    Táto útočná akcia domáceho tímu je však zastavená, pretože je odpískaný faul. Tých dnes už bolo požehnane, ku kartovému trestu však zatiaľ hlavný rozhodca pán Alexej Kulbakov z Bieloruska nesiahol.
     
    52
    Hosťom sa teraz podarilo vytlačiť hostí na ich polovičku a neprestávajú v napádaní ich rozohrávky. To sa domácim divákom vôbec nepáči a dávajú to aj najavo.
     
    53
    Bazilej sa však predsa len dostal na útočnú polovičku, napokon smeroval aj center pred bránu hostí, hlavička Doumbiu však brankárovi hostí problémy nenarobila.
     
    54
    V útoku sa teraz prestavili aj hostia z Bulharska, loptu dostal Marcelinho a snažil sa ju odcentrovať pred bránu domácich, loptu však Bazilej dokázal zachytiť.
     
    55
    Domáci futbalisti následne založili rýchly protiútok, avšak ich snahu zastavil ofsajd. Lopta tak pripadne hosťom.
     
    56
    Prvá vážnejšia situácia v druhom polčase! Hostia teraz nechali domácemu Steffenovi až veľa priestoru, ten sa individuálnou akciu dostal až do pokutového územia, kde sa následne snažil nájsť pred bránou hostí svojho voľného spoluhráča, loptu však na poslednú chvíľu odpratal stopér hostí do bezpečia!
     
    57
    Razgrad sa na chvíľu pozrel s loptou na útočnú polovičku, ale nič prevratného tam nevymyslel a už opäť útočí Bazilej. Domáci už zapínajú na väčšiu obrátky.
     
    58
    Bazilej sa v tomto zápase nebojí hrať aj tvrdo a opäť skončil jeden z futbalistov hostí na zemi. Ani teraz však hlavný rozhodca žltú kartu neudelil.
     
    59
    Táto útočná akcia domácich už neskončila nijak zaujímavo a tak loptu do hry uvedie brankár Stojanov. Ten sa samozrejme nemá kam ponáhľať. Do konca zápasu ešte však ostáva nejaký ten čas a cesta hostí za víťazstvom v tomto zápase tak bude ešte dlhá.
     
    60
    Je za nami už hodina hry, Razgrad aj naďalej drží prekvapiví výsledok. Domáci tím má častejšie loptu na svojich kopačkách, ale to im zatiaľ zdá sa nie je nič platné.
     
    62
    Aj naďalej držia loptu domáci futbalisti, avšak nedarí sa im dnes zatiaľ ani v zakončení a útoky sa im zakladajú veľmi ťažko. Hostia dnes predvádzajú dobrú defenzívu a zatiaľ im to prináša úspech.
    62. Marek Suchý koukal doleva doprava, ale Jonathanovi Cafúovi skórovat nezabránil. Basilej doma po hodině hry prohrává 0:1!
     
    63
    Po dlhšom čase mali diváci možnosť vidieť zaujímavejšiu príležitosť domácich, ale nič vážneho to nebolo a brankár hostí bez problémov loptu prevzal do svojich rukavíc.
     
    64
    Na ihrisko sa čoraz viacej pritvrdzuje, z tribún sa ozýva hlasitý piskot a hukot či už na adresu hráčov alebo rozhodcu. Domáci vôbec nie sú spokojný s vývojom hry na ihrisku.
     
    65
    Žltú kartu dostáva Renato Steffen (FC Bazilej 1893).
     
    66
    Žltú kartu dostáva Wanderson (PFC Ludogorets Razgrad).
     
    67
    Rozhodca v krátkej dobe udelili prvé dve žlté karty v tomto zápase, na ihrisku to začína stále viacej vrieť. Čaká nás tak určite ešte zaujímavý zvyšok tohto zápasu.
     
    68
    Domáci zahrávali priamy kop, avšak ani ten im napokon nič zaujímavého nepriniesol a brankár hostí ani nemusel zasahovať. Razgrad sa samozrejme s uvedením lopty do hry neponáhľa.
     
    69
    Ani ďalšia útočná akcia domácich nič nepriniesla, center z pravej strany bez problémov hostia pokryli a loptu dostali do bezpečia. Domáci tím je však už opäť pri lopte a snaží sa zaútočiť.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Bazilej 1893: z ihriska odchádza Luca Zuffi, prichádza Alexander Fransson.
     
    71
    Do konca zápasu ostáva niečo málo cez 20 minút, domácim to stále v útoku nevychádza a hostia dokážu všetky ich útoky eliminovať. Domáci tréner reagoval striedaním a snaží sa posilniť ofenzívu svojho tímu.
     
    72
    Útok domáceho tímu hostia opäť bez problémov pokryli, lopta skončila u brankára hostí a Razgrad už kombinuje na svojej polovičke. Domáci tak musia ich rozohrávku vysoko napádať.
     
    73
    Bazilej drží svojho dnešného súpera v týchto chvíľach na jeho polovičke a Razgrad tak bráni so všetkými hráčmi. Domácim to však stále nie je nič platné, keďže v útoku sú bezzubí.
     
    74
    Domáci krúžia s loptou okolo brány hostí, celok z Bulharska však všetko zvládla a domácich do šancí aj naďalej nepúšťa. Hosťom to zatiaľ stačí na to, aby si udržali svoje tesné vedenie.
     
    75
    Obliehanie pokutového územia hostí pokračuje aj naďalej, hostia sa však dnes naozaj na obrannú hru pripravili veľmi dobre. Domácim sa čas už na skórovanie kráti.
     
    76
    Hra sa teraz navyše prerušuje, na ihrisku ostáva ležať jeden z futbalistov hostí. Oba tímy sa tak môžu zatiaľ občerstviť, domáci by však najradšej čo najrýchlejšie v hre pokračovali.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Natanel (PFC Ludogorets Razgrad).
     
    78
    Steffen spadol v pokutovom území hostí na zem, avšak Minev dal rozhodcovi jasne najavo, že v tom prsty nemá. Penalta sa napokon správne nepíska.
     
    79
    Lang sa dostal v pokutovom území ku odrazenej lopte a zrejme to chcel skúsiť priamou na brankára hostí, jeho slabá strela však brankárovi hostí problémy nenarobila.
     
    80
    FC Bazilej dal gól!
    Obrovská radosť v domácom tábore zo zaslúženého gólu na 1:1! Domácim konečne vyšla ich útočná akcia, z pravej strany poslal center do pokutového územia Lang, brankár hostí Stojanov napokon loptu len vyrazil pred úplne voľného RENATA STEFFENA a ten pohodlne umiestnil loptu do siete. Obrana hostí tak nemá čisté svedomie pri tomto góle, prvý krát vážnejšie pochybila a hneď je z toho inaksovaný gól.
    80. Renato Steffen (BAS) - 1:1
     
    81
    Striedanie v tíme PFC Ludogorets Razgrad: z ihriska odchádza Natanel, prichádza Vitinha.
     
    82
    Striedanie v tíme FC Bazilej 1893: z ihriska odchádza Matías Delgado, prichádza Davide Callà.
     
    83
    Pre hostí je však aj remíza v tomto zápase úspechom, domáci tím však cíti šancu aj na víťazstvo a aj naďalej hrá veľmi aktívne. Razgrad zrejme už len bude brániť remízu.
     
    84
    Zatiaľ je tomu skutočne tak, hostia viac menej len odkopávajú lopty do bezpečia. Domáci tak pokračujú v nátlakovej hre, aj domáci tréner ženie svoj tím do útoku.
     
    85
    Striedanie v tíme PFC Ludogorets Razgrad: z ihriska odchádza Wanderson, prichádza Igor Plastun.
     
    86
    V druhom hranom zápase skupiny A je zatiaľ medzi PSG a Arsenalom tiež remíza 1:1 v rovnakom čase ako v tomto zápase! Uvidíme, či sa napokon podarí Bazileju otočiť vývoj stretnutia, alebo hostia udržia remízu.
    Renato Steffen a jeho radost po pohotovém zakončení a gólu.

     
    87
    Razgradu sa však teraz darí držať hru v strede ihriska a držať loptu na svojich kopačkách. Domáci tím tak musel ubrať zo svojej aktivity, hostia sa snažia čo najdlhšie si udržať loptu na svojich kopačkách.
     
    88
    Pomaly už čakáme aj na údaj o nastavenom čase. Hra sa aj naďalej odohráva v strede ihriska, čo určite viacej vyhovuje hosťom.
     
    89
    Bazilej sa však už presunul s loptou na útočnú polovičku a snaží sa opäť obliehať bránu hostí. Razgrad však domácich do zakončenia nepúšťa.
     
    90
    Hlavný rozhodca zápasu Alexej Kulbakov z Bieloruska nastavuje ešte štyri minúty!
     
    90+1
    Striedanie v tíme PFC Ludogorets Razgrad: z ihriska odchádza Světoslav Djakov, prichádza Sasha.
     
    90+2
    V druhej nastavenej minúte sme sledovali ojedinelý útok hostí, po prihrávke a následnej slabej strele od Bjarnasona zobral loptu do svojich rukavíc brankár domácich Vaclík.
     
    90+3
    Zápas sa už prakticky len dohráva, hostia nejavia snahu útočiť a domácim to smerom dopredu nevychádza. Čaká sa na hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončí tento zápas.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sa napokon zaslúžene podarilo domácim futbalistom vyrovnať na 1:1 zásluhou gólu Steffena. Na viac sa však už domáci nezmohli a hostia ubránili cennú remízu, aj keď cítili šancu na víťazstvo.

    Ja Vám ďakujem za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera a dobrú noc! (22:40:26)

    Miroslav Revaj

    Góly: 80. Steffen – 45. J. Cafú

    Karty:   65. Steffen (BAS) – 66. Wanderson (LUD), 77. Natanel (LUD)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 26:17.
    FC Bazilej 1893: Vaclík – Lang, Suchý, É. Álvarez, Traoré – B. Bjarnason, Xhaka, Zuffi (70. Fransson), Steffen – Delgado (C) (82. Callà) – Janko (40. Doumbia).
    Náhradníci: Vailati – Sayed Gaber, Die, Fransson, Høegh, Callà, Doumbia

    PFC Ludogorets Razgrad: V. Stojanov – J. Minev, Moţi, Palomino, Natanel (81. Vitinha) – Abel, Djakov (C) (90+1. Sasha) – Misidjan, Marcelinho, Wanderson (85. Plastun) – J. Cafú.
    Náhradníci: Borjan – Sasha, Quixadá, Keșerü, Plastun, Vitinha, Lukoki

    Rozhodca: Alexej Kulbakov – Dmitrij Žuk, Oleg Masljanko (všetci Bielorusko)