Kuopio – Vienna 3:1 (kon.) | Esbjerg – IFK Helsinky 5:4 (po pr.) | Lørenskog – TPS 0:6 (kon.)
Växjö – Junosť Minsk 4:0 (kon.) | HV71 – Salzburg 1:2 (kon.) | Mníchov – Znojmo 7:0 (kon.)
Frölunda – Wolfsburg 2:3 (kon.)
koniec
Växjö Lakers
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Junosť Minsk
cz Piatok 09.09.2016, 19:00 • Vida Arena • Liga majstrov • Skupina L
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:56 KIISKINEN - 4:0
     
    59:56
    Växjö právě vstřelila branku!
    A tak přeci jen ano! TUOMAS KIISKINEN využil odraženého puku od Trjačnikova betonu po nahození Roséna a vložil celé své tělo do dorážky! Prudký puk, po jehož vystřelení Kiiskinen jen ztěží hledal balanc, skončil v odkryté brance! Asistence: Robert Rosén, Eric Martinsson.
    52:53 BRODECKI - 3:0
     
    52:53
    Växjö právě vstřelila branku!
    Tak se domácí přeci jen dočkali pojišťovací branky! Ve středním pásmu se ujal puku Storm, který si vyměnil nadvakrát puk s ADAMEM BRODECKIM, který propálil bezmocného brankáře Trjaničeva! Asistence: Albin Storm, Oliver Bohm.
    14:12 Pontus NETTERBERG - 2:0
     
    14:12
    Växjö právě vstřelila branku!
    I u druhé branky jsou podepsáni stejní hráči, Rosén sice nedokázal zasunout kotouč do odkryté branky, když kličkou obešel gólmana, kotouč ale doputoval k nejlepšímu střelci domácích v Lize mistrů PONTUSI NETTERBERGOVI, jenž z první zakončoval do odkryté klece. Asistence: Calle Rosén.
     
    11:35
    Växjö právě vstřelila branku!
    Rosén vypálil příklepem z první od modré čáry a jeho pokus usměrnil za záda gólmana těsně před brankovištěm PONTUS NETTEMBERG. Asistence: Calle Rosen a Dennis Everberg.
    11:35 Pontus NETTEMBERG - 1:0

    Adam Joska

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 12. Nettemberg (Rosén, Everberg), 15. Netterberg (Rosén), 53. Brodecki (Storm, Bohn), 60. Kiiskinen (Rosén, Martinsson)


    Växjö Lakers: Andren (Eriksson) – Lundgren, Martinsson, Murphy, Holm, Högberg, C Rosén, Bohm – Kiiskinen, Palola, R Rosén – Everberg, Hillding, Netterberg – Hennessy, Storm, Brodecki – Josefsson, Fröberg, Marklund – Rondbjerg
    Junosť Minsk: Trjaničev (Milčakov) – Usenko, Černook, Šeleg, Pretnar, Vasiljev, Goroško, Rjadinskij, Mickevič – Parejevec, Jefimenko, Turkin – Korso, Kogalev, Karakulko – Niinimäki, Jelisejenko, Michnov – Kaškar, Razvadovskij, Gerasimovič.

    Rozhodca: Suorsa (FIN), Linde – Lundgren, Löfgren (SWE)