Gruzínsko – Rakúsko 1:2 (kon.) | Srbsko – Írsko 2:2 (kon.) | Wales – Moldavsko 4:0 (kon.)
Izrael – Taliansko 1:3 (kon.) | Španielsko – Lichtenštajnsko 8:0 (kon.) | Chorvátsko – Turecko 1:1 (kon.)
Ukrajina – Island 1:1 (kon.) | Fínsko – Kosovo 1:1 (kon.)
koniec
Gruzínsko
1:2 (0:2)
Rakúsko
cz Pondelok 05.09.2016, 18:00 • Boris Paichadze Dinamo Arena, Tbilisi • Kvalifikácia MS (Európa)
Predzápasové kurzy
    78. Džano ANANIDZE - 1:2
     
    78
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Domácí reprezentace snižuje na rozdíl jediné branky a má ještě dostatek času, aby srovnala! Rakušané chybovali při rozehrávce, a tak se domácí dostali zadarmo k míči. Následně dostal do středu hřiště přihrávku DŽANO ANANIDZE, který natáhl ke střele a jeho povedený pokus dolétl až do rakouské branky!
    42. Marc JANKO - 0:2
     
    42
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané se v závěru prvního poločasu dostávají do důležitého, dvoubrankového vedení! Baumgartlinger ve středu hřiště vyhrál důležitý hlavičkový souboj a dostal míč k Junuzovićovi, který pohotově oslovil Arnautoviće. Jeho následný centr se před brankou dostal na hlavu MARCA JANKA, a ten si umí v podobných situacích poradit!
    16. Martin HINTEREGGER - 0:1
     
    16
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A z této standardní situace se už Rakušané dostávají do zaslouženého vedení! Rozehrávky se zhostil David Alaba, jehož centr dolétl na přední tyč, kde číhal zcela neobsazený MARTIN HINTEREGGER, který pohodově poslal míč do sítě!

    Jan Havlovic

    Góly: 78. Ananidze – 16. Hinteregger (Alaba), 42. Janko (Arnautović)

    Karty:   51. Hinteregger (AUT)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 8:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:18.
    Gruzínsko: G. Loria – Lobžanidze (84. Čanturija), S. Kvěrkvelija, Amisulašvili (C) (76. Okriašvili), Navalovski – Žighauri, Kašia, Daušvili, Kazajšvili – Ananidze – Dvališvili (63. Škirtladze).
    Náhradníci: Kvaschvadze, Makaridze – Okriašvili, Čanturija, Kakabadze, Papunašvili, Chočolava, Kvekveskeri, Škirtladze, A. Kobachidze, Dvali, Ciskaridze.

    Rakúsko: Almer – Klein, Dragović, Hinteregger, Suttner – Harnik (72. Sabitzer), Baumgartlinger (C), Alaba, Arnautović – Junuzović (67. Schöpf) – Janko (76. Gregoritsch).
    Náhradníci: R. Özcan, Lukse – Wimmer, Ilsanker, Prödl, Schöpf, Hinterseer, Sabitzer, Stangl, Lazaro, Schaub, Gregoritsch.

    Rozhodca: Kulbakov – Malytin, Masljanko (vš. Bělorusko)