Barcelona – Celtic 3:1 (kon.) | Real Madrid – Chelsea 3:2 (kon.) | Inter – Bayern 1:4 (kon.)
koniec
FC Barcelona
3:1 (3:1)
Celtic Glasgow
Sobota 30.07.2016, 19:00 • Aviva Stadium (Dublin, Irsko) • International Champions Cup
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Vážení diváci vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z futbalového turnaja Internation Champions Cup. V írskom Dubline dnes budeme svedkami zaujímavej konfrontácie španielskeho a škótskeho majstra. FC Barcelona si v generálke pred začiatkom novej sezóny zmieria sily so Celticom Glasgow. Zápas sa začína o 19:00 hod.

    FC BARCELONA

    FC Barcelona sa na prípravnom turnaji Internation Champions Cup predstavuje po druhýkrát. Minulý ročník je ale príliš nevyšiel, keď zo štyroch zápasov vyhrala len jeden a v zámorskej skupine skončila až na siedmom mieste. Tento turnaj je akýmsi spestrením letnej prípravy pred novou sezónou, no napriek tomu by Barcelona dnes mala nastúpiť v pomerne kvalitnej zostave. Z hviezdneho tria Messi-Suárez-Neymar by mal chýbať len posledný menovaný hráč, ktorý sa s brazílskou reprezentáciou pripravuje na domáci olympijský futbalový turnaj. Pred novou sezónou nastali v tíme isté zmeny. Rezonoval najmä odchod Daniho Alvésa do Juventusu Turín či Marca Bartru do Borussie Dortmund. Na druhej strane, tím posilnili Lucas Digne, Denis Suárez i mladý francúzsky obranca Samuel Umtiti. Okrem dnešného zápasu na katalánsky veľkoklub čakajú zápasy s Leicesterom City a FC Liverpool.

    CELTIC GLASGOW

    Celtic Glasgow takisto čaká na začiatok ligovej sezóny, no na rozdiel od Barcelony musí bojovať o účasť v Lige majstrov. V druhom predkole si spravil poriadnu hanbu, keď na pôde poloamatérskeho gibraltárskeho klubu Lincoln Red Imps prehral 1:0. Zverenci Brandona Rodgersa ale senzáciu napokon nepripustili a v domácej odvete vyhrali jasne 3:0. Partia okolo kapitána Scotta Browna má nádejne rozohraný aj dvojzápas tretieho predkola, keď v utorok remizovala 1:1 na pôde kazašského majstra FC Astana. Napriek nahustenému programu sa Celtic Glasgow predstavuje aj na International Champions Cupe, kde v úvodnom zápase prehral s Leicesterom City po dramatickom penaltovom rozstrele. Z letných posíl určite treba spomenúť príchod Moussu Dembelého či bývalého liverpoolskeho stopéra Kola Tourého.

    POSLEDNÝCH 5 VZÁJOMNÝCH ZÁPASOV

    11.12.13 Barcelona – Celtic 6:1
    01.10.13 Celtic - Barcelona 0:1
    07.11.12 Celtic – Barcelona 2:1
    23.10.12 Barcelona – Celtic 2:1
    04.03.08 Barcelona – Celtic 1:0
    Brankári škótskeho majstra na predzápasovej rozcvičke.

     
    Úvodné zostavy:

    FC Barcelona: Masip – Mathieu, J. A. Martinéz, Vidal – D. Suárez, Turan, Roberto, Camara – El Haddadi, Messi, L. Suárez.
    Náhradníci: J. Martinéz – Lopéz, Gumbau, Samper, Perdomo, Santos, Aleña, Carbonell, Tello, Mujica, Alfaro.

    Celtic Glasgow: Gordon – Janko, Ambrose, O’Connell, Izaguirre – Brown, Bitton, McGregor – Roberts, Griffiths, Forrest.
    Náhradníci: Fasan – Rogic, Allan, Çiftçi, Ralston, Armstrong, Christie, Ajer, Fisher, McCart, Dembélé.
    Barcelonské hviezdy nechýbajú v základnej zostave.

     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Hneď v úvode zápasu sme boli svedkami veľkej šance Celticu Glasgow. Barcelonskí obrancovia si nerozumeli v rozohrávke a po 12 sekundách sa dostal k strele z hranice šestnástky Patrick Roberts. Jeho strela ale skončila tesne vedľa.
     
    2
    Po strete s Ardom Turanom ostáva na trávniku ležať Nir Bitton. Izraelský stredopoliar by ale mal byť v poriadku a po krátkom ošetrení bude pokračovať v zápase.
     
    3
    Barcelona má hneď od úvodu územnú prevahu. Do hĺbky ihriska si prišiel pre loptu aj Lionel Messi, no jeho akcia nebola úspešná.
     
    4
    Sledujeme veľmi dobrý začiatok tohto stretnutia. Futbalisti Celticu vysoko napádajú rozohrávku súpera a robia mu poriadne veľké problémy.
     
    5
    Lionel Messi sa prvým dotykom s loptou snažil nájsť nabiehajúceho Munira El Haddadiho. Oblúčik argentínskeho futbalistu bol ale príliš prudký.
     
    6
    Celtic Glasgow je so všetkými hráčmi na vlastnej polovici ihriska. Vidíme tak niekoľko obranných radov, cez ktoré sa bude chcieť Barcelona presadiť.
     
    7
    V postavení mimo hry sa v priebehu 60 sekúnd ocitli hneď dvaja barcelonskí hráči. Najskôr si na svoje postavenie nedal pozor Munir El Haddadi a následne ani Luis Suárez.
     
    8
    Na druhej strane sa k streleckému pokusu dostal opäť Patrick Roberts. Jeho pokus ľavačkou ale skončil opäť tesne vedľa brány Jordiho Masipa.
     
    9
    Mumir El Haddadi je v úvodných minútach veľmi aktívny. Ani teraz ale nezachytil pas svojho spoluhráča na hracej ploche, a tak bude nasledovať odkop od brány Craiga Gordona.
     
    11
    Barcelona dala gól! Krásny futbalový moment. Aleix Vidal si spravil priestor na pravej strane, následne poslal prízemnú prihrávku na ARDU TURANA, ktorý utešenou strelou spoza šestnástky otvára skóre zápasu.
    11. Arda Turan (BAR) - 1:0
     
    12
    Útočná akcia škótskeho mužstva sa končí nedovoleným zákrokom kapitána Scotta Browna. Hlavný arbiter Neil Doyle tak prisudzuje loptu Kataláncom.
     
    13
    Z ľavej strany sa dostal k centru Munir El Haddadi, no jeho center bol zblokovaný. Na druhej strane ale neuspel ani Celtic, pretože v ofsajde bol Leigh Griffiths.
     
    14
    Barcelona drží loptu na svojich kopačkách, no jej útočné snaženie je zatiaľ ďaleko od brány Craiga Gordona. Ten už ale raz inkasoval, keď nemal šancu zasiahnuť proti strele Ardu Turana.
     
    15
    Leigh Griffiths sa zatiaľ nevie dostať do nejakej zaujímavej šance. Teraz si síce pekne spracoval dlhú loptu dopredu, no v čase prihrávky stál opäť v ofsajde.
     
    16
    Pekná rýchla akcia Barcelony. Po prihrávke Lionela Messiho sa dostal k strele z ľavej strany Juan Camara, no trafil len bočnú sieť brány Craiga Gordona.
     
    17
    A ďalšie postavenie mimo hry. Tentokrát bol v ofsajde Luis Suárez, ktorý nie práve najlepšie reagoval na prihrávku svojho menovca Denisa Suáreza.
     
    18
    Patrick Roberts predviedol na hranici súperovej šestnástky pekné kľučky, no k streleckému pokusu sa nedostal. Následne fauluje Nir Bitton.
     
    19
    Obraz hry sa nám absolútne nemení. Barcelončania majú loptu na kopačkách drvivú väčšinu hracieho času a Celtic Glasgow čaká na nejaké rýchle kontry.
     
    20
    Katalánci viac ako minútu kombinovali približne 30 metrov od brány súpera. Napokon sa snažil prekvapiť obranu súpera Lionel Messi, no jeho prihrávka bola zrazená.
     
    21
    Leigh Griffiths sa nepresadil proti obrane Barcelony, ktorej prišiel pomôcť aj útočník Luis Suárez. Ten utŕžil nejaký úder v súboji s Griffitsom, no faul sa nepíska.
     
    22
    Po chybe Jérémyho Mathieua sa dostal do šance kapitán škótskeho majstra Scott Brown. Ten vystrelil z hranice šestnástky, no jeho prízemnú strelu kryje Jordi Masip.
     
    23
    Postranní rozhodcovia sú dnes skutočne veľmi pozorní. Teraz nachytali v ofsajde Jamesa Forresta, a tak lopta opäť patrí futbalistom Barcelony.
     
    24
    Scott Brown si nabiehal do šestnástky súpera, no loptu pred ním chytil do svojich rúk Jordi Masip. Z nádejnej akcie Celticu tak nič nebolo.
     
    26
    Po peknej narážačke sa dostal do pokutového územia súpera Lionel Messi. Už to vyzeralo na čistú šancu, no v poslednej chvíli dobre zapracovali Saidy Janko i Efe Ambrose.
     
    27
    V týchto chvíľach sa hrá typický medzišestnástkový futbal. Celtic zatiaľ nevie nájsť recept na kvalitne sformovaných zverencov Luisa Enriqueho.
     
    28
    Nádejná akcia škótskeho majstra sa opäť končí postavením mimo hry. Strela Jamesa Forresta tak bola úplne zbytočná.
     
    29
    Celtic Glasgow dal gól! Tak toto je obrovská chyba barcelonskej obrany. Jordi Masip bol mimo brány a posielal loptu na Josého Antonia Martinéza. Tomu však lopta odskočila, a tak kanonier LEIGH GRIFFITHS nemal problém skórovať.
     
    31
    Barcelona dala gól! Tak to je neuveriteľné! Celtic sa z vyrovnania radoval necelé dve minúty. Z ľavej strany posielal center do súperovej šestnástky Juan Camara a nigérijský obranca EFE AMBROSE si nešťastne zrazil loptu do vlastnej siete.
    31. Ambrose (BAR) - 2:1
     
    32
    Na konci prvej tretiny hracieho času sme videli poriadne zaujímavé momenty. Oba tímy si doslova darovali góly, a tak pokračujeme za stavu 2:1 pre favorita zápasu.
     
    33
    Nedovoleným zákrokom si pomohol James Forrest, a tak škótsky majster prichádza o loptu. Barcelona opäť kombinuje svojim typickým spôsobom na polovici ihriska.
     
    34
    K nebezpečnej strele sa dostal obranca Emilio Izaguirre. Jeho pokus ale mieril len do stredu brány, kde bol pripravený jeho krajan Jordi Masip.
     
    35
    Scott Brown si teraz vyšliapol na mladého Juana Camaru. Jeho tvrdý zákrok však hlavný arbiter neocenil žltou kartou. Napriek tomu kapitánovi Celticu výrazne dohovára.
     
    36
    Pre Barcelonu sa črtala dobrá šanca na prečíslenie, no v poslednej chvíli dobre zasiahol, ak sa nemýlil, Eoghan O’Connell.
     
    37
    Turecký stredopoliar Arda Turan si zabehol za obrannú líniu Celticu Glasgow, no v čase prihrávky stál opäť v postavení mimo hry.
     
    38
    Z veľkej diaľky skúšal svoje šťastie Nir Bitton, no jeho strelecký pokus mieril vysoko nad barcelonskú bránu. Odkopávať tak bude Jordi Masip.
     
    39
    Z pravej strany sa dostal k centru Saidy Janko, no pas tohto švajčiarskeho obrancu nikoho v bielo-zelenom drese nenašiel.
     
    40
    Barcelona dala gól! Parádna akcia v podaní katalánskeho veľkoklubu. Lionel Messi vysunul Luisa Suáreza, ten však bol v náročnej pozícii a radšej nezakončil. Namiesto toho našiel osamoteného MUNIRA EL HADDADIHO, ktorý z tesnej blízkosti nemal problém upratať loptu do siete.
    40. Munir (BAR) - 3:1
     
    42
    Na zemi ostáva ležať Sergi Roberto. Toho nedovolene atakoval jeden z hráčov škótskeho majstra, no v zápase bude môcť pokračovať.
     
    43
    Barcelona opäť v defenzíve mierne zaváhala, no v poslednej chvíli odkopol loptu na rohový kop Jérémy Mathieu. Následnú štandardnú situáciu ale zverenci Brandona Rodgersa nevyužili.
     
    44
    Aj Barcelona zahrávala rohový kop. Lionel Messi ho zahral len nakrátko, ale následne neposlal loptu do šestnástky súpera. Naopak, dopredu išiel Leigh Griffiths, ktorý ale proti presile nemal šancu.
     
    45
    V prvom polčase sa bude nadstavovať ešte jedna minúta.
     
    45+1
    Barcelona sa dostala do nádejného prečíslenia. Luisa Suáreza ale dokázal odzbrojiť Efe Ambrose. Nasledovať mal rohový kop, no hrací čas prvého polčasu vypršal.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas priniesol mimoriadne zaujímave futbalové predstavenie. Videli sme v ňom až štyri góly, z toho tri do siete škótskeho majstra. Skóre zápasu otvoril krásnou strelou Arda Turan, no v 29. minúte dokázal vyrovnať Leigh Griffiths. Celtic sa ale dlho z vyrovnania netešil. Už o necelé dve minúty si loptu zrazil do vlastnej brány Efe Ambrose a päť minút pred polčasovým hvizdom skóroval aj Munir El Haddadi. Barcelona tak napriek niektorým defenzívnym zaváhaniam potvrdzuje úlohu favorita a na Aviva Stadium vedie po prvom polčas dvojgólovým rozdielom.
    Prvý polčas ovládol katalánsky veľkoklub.

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Do druhého polčasu nenastupuje už argentínsky futbalový klenot Lionel Messi. Držiteľ zlatej lopty tak v dnešnom zápase gól nestrelí. Nahradil ho mladý Sergi Samper.
     
    46
    Húfne striedal aj Brandon Rodgers, ktorý na ihrisko poslal ž sedem nových mužov. V dnešnom zápase skončili Roberts, kapitán Brown, Britton, brankár Gordon, O’Connell, McGregor a Griffiths. Na ihrisko vybehli náhradný brankár Fasan, Rogic, Allan, Çiftçi, Armstrong, Ajer a Dembélé.
     
    47
    Po tvrdom zákroku ostáva na trávniku ležať Munir El Haddadi, ktorý je strelcom zatiaľ posledného gólu. Na hracej ploche je medzitým napríklad Mousa Dembélé, Stuart Armostrong či Kristoffer Ajer.
     
    48
    Do druhého polčasu aktívnejšie vstúpili zverenci Brandona Rodgersa, no zatiaľ sa do vážnejšej šance nedostali. Doposiaľ len obliehajú šestnástku súpera.
     
    49
    Od Ardu Turana smeroval dlhý pas na Luisa Suáreza. Pred uruguajským kanonierom ale dobre zasiahol obranca Efe Ambrose.
     
    50
    Z hranice šestnástky sa odhodlal k strele aktívny Munir El Haddadi. Jeho strelecký pokus bol však zrazený, a tak s ním náhradný brankár Led Fasan nemal problémy.
     
    51
    Luis Suárez sa nepresadil proti presile hráčov v bielo-zelených dresoch. Odchod Lionela Messiho mu rozhodne neprospel, no ťah Luisa Enriqueho je pomerne logický.
     
    52
    Nový muž na trávniku Tom Rogic skúšal svoje šťastie, no jeho strelecký pokus skončil tesne vedľa ľavej žrde brány Jordiho Masipa.
     
    53
    Nedovolené zákroky na oboch stranách. Posledným previnilcom bol Saidy Janko, ktorý fauloval Ardu Turana. Lopta je tak v moci Kataláncov.
     
    54
    Pekná akcia Barcelony. Luis Suárez si dobre narazil loptu so svojim menovcom Denisom Suárezom, no napokon mu chýbal krok k tomu, aby dokázal nebezpečne vystreliť.
     
    55
    Nedovolený zákrok v podaní Emilia Izaguirreho. Ten má na ruke kapitánsku pásku, čo znamená, že polčas polčasovej prestávky skončil v zápase aj Scott Brown.
     
    57
    Obrana Celticu Glasgow bola poriadne vysunutá. Denis Suárez bol na hranici šestnástky osamotený, a tak sa dostal k nebezpečnej strele. Jeho pokus ale vyrazil Led Fasan.
     
    58
    Nepresnosť v kombinácii škótskeho majstra. Lopta opustila ihrisko, a tak bude nasledovať len odkop od brány Jordiho Masipa, ktorého v zápase raz prekonal Leigh Griffiths. Ten ale takisto už nie je na trávniku.
     
    59
    Z ľavej strany sa dostal k centru Nadir Çiftçi, no loptu dokázal odvrátiť do bezpečia jeden zo stopérov Barcelony. Myslím že to bol Jérémy Mathieu.
     
    60
    Po hodine hry sa dostal do veľkej šance Luis Suárez, no po pase Sergiho Sampera nasmeroval svoj volej tesne vedľa brány súpera.
     
    61
    Ďalšie húfne striedanie, tentokrát v podaní Barcelony. V zápase končia Luis Suárez, Arda Turan, Jerémy Mathieu, Denis Suárez a Sergi Roberto. Na ich miesta prišli Alex Carbonell, Jésus Alfaro, Carles Aleña, Marlon a Rafael Mujica.
     
    63
    Teraz je to na ihrisku poriadne chaotické. Trikrát striedal aj Celtic Glasgow. Do hry zasiahnu Anthony Ralston, Jamie McCart a Ryan Christie. Naopak na lavičku náhradníkov si sadli James Forrest, Saidy Janko a Efe Ambrose.
     
    64
    Barcelona jednoznačne kontroluje priebeh zápasu a stále si drží svoje dvojgólové vedenie. Celtic čaká budúci týždeň náročná odveta proti Astane, a tak väčšina hráčov zo základnej zostavy už na ihrisku nie je.
     
    65
    Z veľkej diaľky sa snažil ohroziť Leda Fasana aj striedajúci mladík Rafael Mujica. Jeho strelecký pokus ale bránu škótskeho klubu netrafil.
     
    66
    Emilio Izaguirre zablokoval center z pravej strany, a tak bude nasledovať rohový kop pre Barcelonu. Dokáže katalánsky veľkoklub zahroziť z tejto štandardnej situácie?
     
    67
    Po rohovom kope sa dostal k hlavičke Munir El Haddadi, no jeho pokus netrafil bránu Leda Fasana. Ten bude odkopávať od svojej brány.
     
    68
    V týchto chvíľach sa na trávniku príliš veľa zaujímavého nedeje. Barcelona svojim typickým spôsobom kombinuje a hráči Celticu len behajú za loptou.
     
    69
    K nebezpečnej strele sa dostal zrejme najlepší hráč dnešného zápasu Munir El Haddadi. Jeho pokus ale mieril vysoko nad súperovu bránu.
     
    70
    Mousa Dembélé sa dostal s loptou do barcelonskeho pokutového územia, no v súboji s Aleixom Vidalom spadol na zem a nedokázal zakončiť.
     
    71
    Začala sa nám posledná dvadsaťminútovka zápasu. Hra po odchode najväčších hviezd stratila na kvalite a viac menej sledujeme len siahodlhú rozohrávku Barcelony.
     
    73
    Nedovolený zákrok v podaní Rafaela Mujicu. Lopta sa tak po dlhšom časovom úseku dostane na kopačky hráčov najúspešnejšieho škótskeho klubu.
     
    74
    Územná prevaha je jasne na strane katalánskeho veľkoklubu, no mladí v modro-fialových dresoch si nevedia vypracovať vážnejšiu šancu.
     
    75
    Tak sme sa dočkali aj nejakej príležitosti, ktorú mal paradoxne Celtic. Do zakončenia sa dostal striedajúci Stuart Armstrong, no trafil len dobre pripraveného brankára Barcelony.
     
    76
    Následne pokračuje Barcelona vo svojej rozohrávke a len malý futbalový zázrak by ju mohol pripraviť o víťazstvo v dnešnom zápase.
     
    77
    Na trávniku máme ďalšie kvarteto nových hráčov Barcelony. Do hry zasiahnu Gerard Gumbau, Francisco Pedromo, Borja Lopéz a náhradný brankár Josep Martinéz. Naopak v zápase končia brankár Jordi Masip a trio hráčov – Munir El Haddadi, Juan Camara a José Antonio Martinéz.
     
    78
    Ďalšie striedanie v podaní Brandona Rodgersa. Na záverečných desať minút vstupuje na trávnik Darnell Fisher a naopak v zápase konči Emilio Izaguirre.
     
    79
    Mousa Dembélé sa dostal na dostrel brány Barcelony, no v dobrej pozícii neprihral svojim spoluhráčom a napokon o loptu prišiel.
     
    80
    Turecký futbalista Nadir Çiftçi zahral priamy kop Celticu Glasgow, no svoj strelecký pokus nasmeroval len nad bránu Josepa Martinéza.
     
    81
    Carles Aleña evidentne zahral rukou, čo nemohlo uniknúť zraku hlavného rozhodcovi dnešného stretnutia. Loptu tak majú v moci hráči Celticu.
     
    82
    Nový kapitán škótskeho klubu Tom Rogic sa dostal k ďalšej strele. Podobne ako pred niekoľkými minútami ale mieril tesne vedľa barcelonskej brány.
     
    83
    Faul v strede poľa v podaní jedného z barcelonských hráčov. Zápas sa prakticky už len dohráva. Barcelonská rezerva si víťazstvo nenechá vziať.
     
    84
    Peknou individuálnou akciou sa zaskvel Rafeal Mijica. Zakončenie mu ale nevyšlo podľa predstáv, keďže jeho strela minula priestor brány súpera.
     
    85
    Striedajúci muž Borja Lopéz uspel v súboji s protihráčom a v blízkosti rohovej zástavky dokonca vybojoval odkop od brány svojho brankára.
     
    86
    Pre Barcelonu sa črtala šanca na rýchly brejk, no lopta sa nedostala na kopačku Carlesa Aleñu. Brankár Led Fasan tak odkopol loptu do bezpečia.
     
    87
    Pekná akcia Barcelony. Lopta už smerovala na osamoteného Rafaela Mujicu, ktorý by nemal problém skórovať. Pred ním ale dokázal odkopnúť loptu na rohový kop Kristoffer Ajer.
     
    88
    Po následnom rohovom kope sa barcelonskí mladíci do zakončenia nedostali. Hráči Celticu prakticky už rezignovali a zmierili sa s dnešnou prehrou.
     
    89
    Celtic Glasgow v prvom polčase zanechal dobrý dojem a mal niekoľko šancí dostať sa do vedenia. Pokiaľ odstráni chyby v obrane, má veľkú šancu postúpiť do play off Ligy majstrov.
     
    90
    Dnešný zápas bude trvať ešte dve minúty. Tak to určil hlavný rozhodca stretnutia Neil Doyle.
     
    90+1
    Po prihrávke od Toma Rogica sa dostával do nebezpečnej pozície Nadir Çiftçi, no jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop. Po ňom ale Celtic Glasgow bránu súpera takisto neohrozil.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Kým prvý polčas bol parádnym futbalovým divadlom, v tom druhom sme sa poriadne nudili. Obaja tréneri vystriedali veľké množstvo hráčov, a tak zápas stratil na kvalite. Barcelonskí mladíci ale zápas bez najmenších problémov dotiahli do úspešného konca. Po víťazstve 3:1 sa katalánsky veľkoklub presťahuje do Švédska, kde ho čaká duel s anglickým majstrom Leicesterom City. Na druhej strane, Celtic sa už musí sústrediť na odvetu tretieho predkola Ligy majstrov, kde ho čaká kazašská Astana. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (21:02:15)

    Miroslav Kováčik

    Góly: 11. Turan (Vidal), 31. Ambrose (vla.), 40. Haddadi (Suárez) – 29. Griffiths


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 11:9.
    FC Barcelona: Masip – Mathieu, J. A. Martinéz, Vidal – D. Suárez, Turan, Roberto, Camara – El Haddadi, Messi, L. Suárez.
    Náhradníci: J. Suaréz Garcia, J. Martinéz – Lopéz, Gumbau, Samper, Perdomo, Santos, Aleña, Carbonell, Tello, Mujica, Alfaro.

    Celtic Glasgow: Gordon – Janko, Ambrose, O’Connell, Izaguirre – Brown, Bitton, McGregor – Roberts, Griffiths, Forrest.
    Náhradníci: Fasan – Rogic, Allan, Çiftçi, Ralston, Armstrong, Christie, Ajer, Fisher, McCart, Dembélé.