Barcelona – Celtic 3:1 (kon.) | Real Madrid – Chelsea 3:2 (kon.) | Inter – Bayern 1:4 (kon.)
koniec
FC Barcelona
3:1 (3:1)
Celtic Glasgow
Sobota 30.07.2016, 19:00 • Aviva Stadium (Dublin, Irsko) • International Champions Cup
     
    87
    Pekná akcia Barcelony. Lopta už smerovala na osamoteného Rafaela Mujicu, ktorý by nemal problém skórovať. Pred ním ale dokázal odkopnúť loptu na rohový kop Kristoffer Ajer.
     
    78
    Ďalšie striedanie v podaní Brandona Rodgersa. Na záverečných desať minút vstupuje na trávnik Darnell Fisher a naopak v zápase konči Emilio Izaguirre.
     
    77
    Na trávniku máme ďalšie kvarteto nových hráčov Barcelony. Do hry zasiahnu Gerard Gumbau, Francisco Pedromo, Borja Lopéz a náhradný brankár Josep Martinéz. Naopak v zápase končia brankár Jordi Masip a trio hráčov – Munir El Haddadi, Juan Camara a José Antonio Martinéz.
     
    75
    Tak sme sa dočkali aj nejakej príležitosti, ktorú mal paradoxne Celtic. Do zakončenia sa dostal striedajúci Stuart Armstrong, no trafil len dobre pripraveného brankára Barcelony.
     
    63
    Teraz je to na ihrisku poriadne chaotické. Trikrát striedal aj Celtic Glasgow. Do hry zasiahnu Anthony Ralston, Jamie McCart a Ryan Christie. Naopak na lavičku náhradníkov si sadli James Forrest, Saidy Janko a Efe Ambrose.
     
    61
    Ďalšie húfne striedanie, tentokrát v podaní Barcelony. V zápase končia Luis Suárez, Arda Turan, Jerémy Mathieu, Denis Suárez a Sergi Roberto. Na ich miesta prišli Alex Carbonell, Jésus Alfaro, Carles Aleña, Marlon a Rafael Mujica.
     
    60
    Po hodine hry sa dostal do veľkej šance Luis Suárez, no po pase Sergiho Sampera nasmeroval svoj volej tesne vedľa brány súpera.
     
    57
    Obrana Celticu Glasgow bola poriadne vysunutá. Denis Suárez bol na hranici šestnástky osamotený, a tak sa dostal k nebezpečnej strele. Jeho pokus ale vyrazil Led Fasan.
     
    54
    Pekná akcia Barcelony. Luis Suárez si dobre narazil loptu so svojim menovcom Denisom Suárezom, no napokon mu chýbal krok k tomu, aby dokázal nebezpečne vystreliť.
     
    46
    Húfne striedal aj Brandon Rodgers, ktorý na ihrisko poslal ž sedem nových mužov. V dnešnom zápase skončili Roberts, kapitán Brown, Britton, brankár Gordon, O’Connell, McGregor a Griffiths. Na ihrisko vybehli náhradný brankár Fasan, Rogic, Allan, Çiftçi, Armstrong, Ajer a Dembélé.
     
    46
    Do druhého polčasu nenastupuje už argentínsky futbalový klenot Lionel Messi. Držiteľ zlatej lopty tak v dnešnom zápase gól nestrelí. Nahradil ho mladý Sergi Samper.
    40. Munir (BAR) - 3:1
     
    40
    Barcelona dala gól! Parádna akcia v podaní katalánskeho veľkoklubu. Lionel Messi vysunul Luisa Suáreza, ten však bol v náročnej pozícii a radšej nezakončil. Namiesto toho našiel osamoteného MUNIRA EL HADDADIHO, ktorý z tesnej blízkosti nemal problém upratať loptu do siete.
    31. Ambrose (BAR) - 2:1
     
    31
    Barcelona dala gól! Tak to je neuveriteľné! Celtic sa z vyrovnania radoval necelé dve minúty. Z ľavej strany posielal center do súperovej šestnástky Juan Camara a nigérijský obranca EFE AMBROSE si nešťastne zrazil loptu do vlastnej siete.
     
    29
    Celtic Glasgow dal gól! Tak toto je obrovská chyba barcelonskej obrany. Jordi Masip bol mimo brány a posielal loptu na Josého Antonia Martinéza. Tomu však lopta odskočila, a tak kanonier LEIGH GRIFFITHS nemal problém skórovať.
     
    22
    Po chybe Jérémyho Mathieua sa dostal do šance kapitán škótskeho majstra Scott Brown. Ten vystrelil z hranice šestnástky, no jeho prízemnú strelu kryje Jordi Masip.
    11. Arda Turan (BAR) - 1:0
     
    11
    Barcelona dala gól! Krásny futbalový moment. Aleix Vidal si spravil priestor na pravej strane, následne poslal prízemnú prihrávku na ARDU TURANA, ktorý utešenou strelou spoza šestnástky otvára skóre zápasu.
     
    1
    Hneď v úvode zápasu sme boli svedkami veľkej šance Celticu Glasgow. Barcelonskí obrancovia si nerozumeli v rozohrávke a po 12 sekundách sa dostal k strele z hranice šestnástky Patrick Roberts. Jeho strela ale skončila tesne vedľa.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 11. Turan (Vidal), 31. Ambrose (vla.), 40. Haddadi (Suárez) – 29. Griffiths


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 11:9.
    FC Barcelona: Masip – Mathieu, J. A. Martinéz, Vidal – D. Suárez, Turan, Roberto, Camara – El Haddadi, Messi, L. Suárez.
    Náhradníci: J. Suaréz Garcia, J. Martinéz – Lopéz, Gumbau, Samper, Perdomo, Santos, Aleña, Carbonell, Tello, Mujica, Alfaro.

    Celtic Glasgow: Gordon – Janko, Ambrose, O’Connell, Izaguirre – Brown, Bitton, McGregor – Roberts, Griffiths, Forrest.
    Náhradníci: Fasan – Rogic, Allan, Çiftçi, Ralston, Armstrong, Christie, Ajer, Fisher, McCart, Dembélé.