Pixbo Wallenstam – KAIS Mora UIF 6:5 (kon.) | Storvreta – Linköping 5:4 (kon.)
koniec
Storvreta IBK
5:4 (2:0, 1:3, 2:1)
Linköping Innebandy
cz Sobota 16.04.2016, 15:15 • Tele2 Arena , Johanneshov • Švédská Superligan • Superfinále
Predzápasové kurzy
    50:17 Mattias SAMUELSSON - 5:4
     
    50:17
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Jimmie Pettersson s hodně velkým štěstím propasíroval míček pod florbalkou bránícího hráče na volného MATTIASE SAMUELSSONA, který z první poslal míček do odkryté brány. Storvreta si tak opětovně bere vedení na svoji stranu. Asistence: Jimmie Pettersson.
    47:59 Albin SJÖGREN - 4:4
     
    47:59
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Deset sekund stačilo domácím na vyrovnání. Krásná kombinace a následná střela ALBINA SJÖGRENA z první nedala Linköpingu sebemenší šanci. Brankář Laakso poté jen nevěřícně přikrčil rameny. Asistence: Alexander Rudd.
    43:05 Martin KARLSSON - 3:4
     
    43:05
    Tým Linköping právě vstřelil branku!
    Nádherná střela MARTINA KARLSSONA těsně za polovinou hřiště skončila u bližší tyče Klintsteny brány. Linköping se tak dostává poprvé v utkání do vedení. Asistence: Anton Karlsson.
    37:06 Gustav FRITZELL - 3:3
     
    37:06
    Tým Linköping právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Jen malou chvíli po kontaktní brance přichází i vyrovnání. Martinu Hovlundovi se střela vůbec nepovedla a skončila pouze v zadním mantinelu. Tomu to ale vůbec nevadí, neboť se míček odrazil k volnému GUSTAVU FRITZELLOVI, který jej bekhendem dopravil do brány. Asistence: Martin Hovlund.
    36:38 Martin KARLSSON - 3:2
     
    36:38
    Tým Linköping právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají v závěru druhé třetiny hodně důležitou kontaktní branku. MARTIN KARLSSON dokázal před bránou Klintstena tečovat střelu Christiana Mattssona. Asistence: Christian Mattsson.
    24:35 Jimmie PETTERSSON - 3:1
     
    24:35
    Storvreta právě vstřelila branku!
    IBK ale znovu odskakuje do dvoubrankového vedení. Henrik Stenberg našel přihrávkou zpoza branky úplně volného JIMMIEHO PETTERSSONA, který se prosadil svou střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Henrik Stenberg.
    20:39 Matěj JENDRIŠÁK - 2:1
     
    20:39
    Tým Linköping právě vstřelil branku!
    To je vstup do druhé periody jako blázen! Crusaders přidávají kontaktní branku pouhých 39 sekund po úvodním buly. MATĚJ JENDRIŠÁK dorazil v předbrankovém prostoru míček za záda Klintstena. Asistence: Martin Karlsson.
    16:44 Mattias SAMUELSSON - 2:0
     
    16:44
    Storvreta právě vstřelila branku!
    IBK se dostává do dvoubrankového vedení poté, co se skoro od poloviny hřiště prosadil dělovou ránou kapitán MATTIAS SAMUELSSON. Laakso na jeho střelu pod břevno nedokázal ani náhodou zareagovat. Asistence: Henrik Stenberg.
    07:45 Albin SJÖGREN - 1:0
     
    07:45
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla florbalová akce jako z učebnice! Rasmus Sundstedt potáhl míček po pravé straně, naznačil střelu a poté poslal nádherný kros přes celou šířku hřiště, který nalezl úplně volného ALBINA SJÖGRENA. Ten se do balónku opřel z první a nedal tak Laaksovi sebemenší šanci na chycení. Asistence: Rasmus Sundstedt.

    Štěpán Hladký

    Góly a asistencie: 8. Sjögren (Sundstedt), 17. Samuelsson (Stenberg), 25. Pettersson (Stenberg), 48. Sjögren (Rudd), 51. Samuelsson (Pettersson) – 21. Jendrišák (Martin Karlsson), 37. Martin Karlsson (Mattsson), 38. Fritzell (Hovlund), 44. Martin Karlsson (Anton Karlsson)


    Storvreta IBK: Klintsten (Gustafsson) – Jacobsson, Samuelsson (C), Winroth, Cauwenhed, Berggren, Nilsberth – Andersson, Blad, Rudd, Drews, Pettersson, Lindholm, Stenberg, Olsson, Sjögren, Paulsson, Sundstedt, Klintsten, Gustafsson
    Linköping Innebandy: Laakso (Qvist) – Björk, Karlsson (C), Johansson, Hovlund, Henriksson, Gustafsson – Marcus Karlsson, Jendrišák, Tomašík, Pegler, Pettersson, Martin Karlsson, Alm, Ström, Mikael Karlsson, Lanver, Fritzell, Mattsson