Pixbo Wallenstam – KAIS Mora UIF 6:5 (kon.) | Storvreta – Linköping 5:4 (kon.)
koniec
Pixbo Wallenstam IBK
6:5 (3:2, 2:2, 1:1)
KAIS Mora UIF
cz Sobota 16.04.2016, 12:15 • Tele2 Arena • Švédská Superligan • Superfinále
    Oslavy mohou začít!
    Hráčky Wallenstamu přebírají zlaté medaile
    Předávání medailí poraženému týmu
     
    Zatímco hráčky přebírají medaile, já se s vámi loučím. Děkuji za pozornost a u příštího přenosu na shledanou! (14:26:47)
     
    Společně s celým celkem z Wallenstamu se ze zisku triumfu může radovat také česká hráčka ELIŠKA KRUPNOVÁ. Vůbec poprvé v historii hráčka z České republiky získává medaili za vítězství v superfinále švédské nejvyšší florbalové ligy žen, pocit je navíc o to sladší, že Eliška Krupnová v 38. minutě skórovala!
     
    Nutno však podotknout, že za předvedený výkon se KAIS rozhodně stydět nemusí. Oba celky hrály nadoraz. Šťastnější jsou však nakonec hráčky Wallenstamu, které teď oslavují společně se svými fanoušky.
    Je konec, hráčky Pixba se mohou začít radovat z titulu
     
    Je konec! Obrovská radost na straně červeno-bílých! PIXBO WALLENSTAM je mistrem roku 2016, obhájce poháru z Mory zůstává poražen.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Mora v šesti bez brankáře!
     
    59:19
    Rána Andréasonové z rychlého brejku končí opět na připravené Hjortingové!
     
    58:16
    Tvrdá rána Rainestrandové z levé strany končí na výstroji domácí brankáři. Vynikající a velmi důležitý zákrok pro Pixbo.
     
    57:37
    Rychlé přečíslení Hjortingová zneškodnila nejistým, ale nakonec účinným zákrokem.
     
    57:00
    Do konce utkání zbývají pouhé tři minuty, u balónku je Wallenstam!
     
    56:00
    Mora logicky ožila. Svého soupeře v posledních okamžicích jednoznačně přehrává.
    54:39 TSCHÖPOVÁ - 6:5
     
    54:39
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen bude k vidění ještě tuhá bitva! Po jednou z faulů se zhostila rozehrávky kapitánka Wijková, lehce přiťukla míček MOE TSCHÖPOVÉ, která propálila Hjortingovou. Brankářka Pixba kvůli dobré cloně téměř nic neviděla. Asistence: Anna Wijková.
     
    54:07
    Mezery v obraně Mory využila Sara Helinová, která unikala vstříc Hillové. Brankářka UIF si vynikajícím zákrokem s nebezpečně vypadající šancí poradila.

    RR

    Góly a asistencie: 8. Ahlstrandová (Heed-Arvidssonová), 11. Bobergová (Helinová), 12. Larssonová J. (Fylkeová), 32. Ahlstrandová (Krantzová), 38. Krupnová (Helinová), 49. Böckerová – 3. Einstulenová (Erikssonová), 16. karlssonová (Wallová), 21. Andréasonová (Tschöpová), 31. Andréasonová (Wijková), 55. Tschöpová (Wijková)


    Pixbo Wallenstam IBK: Hjortingová (Holtová)– Mellbergová, Bobergová, Manninenová, Sundberová, Krantzová, Heed-Ardvissonová – Ahlbergová, Habib-Westhová, Hermanssonová, Ahlstrandová, Larssonová J. (C), Helinová, Fylkeová, Wålinderová, Böckerová, Landénová, Holtová, Hjortigová – Krupnová, Andebrattová
    KAIS Mora UIF: Hillová (Kubíčková) – Tschöpová, Sundbyeová, Aholová, Hanssonová, Lundqvistová, Einstulenová, Reinestrandová – Karlssonová, Urbánková, Erikssonová, Gustafssonová, Larssonová A., Andréasonová, Hanssonová – Wallová, Wijková (C), Beerlingová, Ornäsová