Slovensko OT – Slovinsko 5:3 (kon.)
koniec
Slovenský olympijský tím
5:3 (3:1, 1:2, 1:0)
Slovinsko
Sobota 13.02.2016, 12:30Euro Ice Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:58
    Slovenský olympijský tím dáva gól! Zvyšujeme svoj náskok na rozdiel dvoch presných zásahov! Postaral sa o to ANDREJ KUDRNA. Asistencia: Radoslav Macík.
     
    43:22
    Slovensko sa bude v úvode tretej tretiny brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Václav Stupka.
     
    38:37
    Slovinsko dalo gól!
    Slovnci skórujú opäť a náš náskok je už iba jednogólový! Do štatistík sa ako úspenšý strelec zapísal aj NIK PEM. Asistencia: Gregor Koblar.
     
    36:54
    Slovinsko dalo gól!
    Slovincom sa napokon predsa len podarilo znížiť na rozdiel dvoch presných zásahov. Postaral sa o to KEN OGRAJENSEK. Asistencia: Robert Sabolič.
     
    25:05
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Naši chlapci presilovku nevyužili, ale skórujú tesne po jej skončení! Svojím druhým gólom v tomto zápase sa o to postaral VÁCLAV STUPKA. Asistencie: Jozef Tibenský, Denis Rehák.
     
    22:43
    Budeme hrať ďalšiu presilovku! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty Slovinec Miha Logar, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    19:06
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyovná! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou aj Branislav Rapáč.
     
    18:19
    Slovensko si zahrá ďalšiu presilovku! Na trestnú lavicu smeruje opäť Klemen Pretnar, tentokrát inkasuje dvojminútový trest za držanie.
     
    17:03
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Slováci napokon potrestali aj druhé vylpčenie súpera a vedú už o dva góly! Do štatistík sa ako úspešný strelec zapísal VÁCLAV STUPKA. Asistencie: Matúš Holenda, Jozef Tibenský.
     
    15:07
    Slovensko si zahrá ďalšiu presilovku! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Klemen Pretnar.
     
    12:12
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Opäť sa ujímame vedenia! Tentokrát proti plnému počtu hráčov súpera skóroval LUKÁŠ PAUKOVČEK. Asistencie si pripisujú Branislav Kubka a Mislav Rosandič.
     
    04:37
    Slovinsko dalo gól!
    Svoju prvú presilovku v zápase využívajú aj Slovinci. Do štatistík sa ako úspešný strelec zapísal MIHA VERLIČ. Asistencie: Luka Vidmar, Jakob Milovanovič.
     
    03:15
    Brániť sa budú aj naši reprezentanti! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Juraj Majdan.
     
    02:04
    Vážení čitatelia, z tohto zápasu rakúska strana nevyrába priamy video prenos, preto vám prinesieme iba informácie o vylúčeniach a góloch. Ďakujeme za porozumenie.
     
    01:36
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Naši chlapci využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to RADOSLAV MACÍK. Asistencie: Richard Rapáč, Lukáš Paukovček.
     
    00:58
    Slovninsko sa bude hneď v úvodnej minúte stretnutia brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nebezpečnú hru so dvihnutou hokejkou Robert Sabolič.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 2. Macík (Rapáč, Paukovček), 13. Paukovček (Kubka, Rosandič), 18. Stupka (Holenda, Tibenský), 26. Stupka (Tibenský, Rehák), 55. Kudrna (Macík) – 5. Verlič (Vidmar, Milovanovič), 37. Ograjensek (Sabolič), 39. Pem (Koblar)


    Slovenský olympijský tím: Baroš (Rybár) – Štajnoch, Kozák, Kubka, Rosandič, Hatala, Deyl, Rehák, Holenda – Majdan, Zigo, Puliš – Macík, Paukovček, R. Rapáš – B. Rapáč, Kudrna, Gašparovič – Tibenský, Galamboš, Stupka
    Slovinsko: Gračnar (Pintarič) – Tavzelj, Selan, Pretnar, Pešut, Ograjensek, Hebar, Music, Logar, Pance, Koblar, Vidmar, Milovanovič, Sabolič, Kovačevič, Verlič, Pem