Slovensko OT – Slovinsko 5:3 (kon.)
koniec
Slovenský olympijský tím
5:3 (3:1, 1:2, 1:0)
Slovinsko
Sobota 13.02.2016, 12:30Euro Ice Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je koniec, zverenci trénera Petra Oremusa sa s rakúskym turnajom rozlúčili víťazstvom 5:3. (14:43:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:02
    Začala sa posledná minúta tohto zápasu. Slovensko vyhráva o dva góly.
     
    57:01
    Pred nami sú záverečné tri minúty riadnej hracej doby tohto zápasu. Všetko nasvedčuje tomu, že Olympijský tím Slovenska sa s turnajom rozlúči víťazne.
     
    54:58
    Slovenský olympijský tím dáva gól! Zvyšujeme svoj náskok na rozdiel dvoch presných zásahov! Postaral sa o to ANDREJ KUDRNA. Asistencia: Radoslav Macík.
     
    50:08
    ÚvÚodná desaťminútovka tretej tretiny je minulosťou. Naši chlapci stále vyhrávajú najtesnejším jednogólovým rozdielom.
     
    45:22
    Stupka už korčuľuje späť na hraciu plochu, Slovensko sa dokázalo ubrániť a Slovincom vyrovnať nedovolilo.
     
    44:22
    Prvá polovica nášho oslabenia je minulosťou, ale Baroš zatiaľ neinkasoval. Pred nami je ešte jedna minúta v početnej nevýhode.
     
    43:22
    Slovensko sa bude v úvode tretej tretiny brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Václav Stupka.
     
    40:01
    V druhej tretine boli strelecky aktívnejší naši hokejisti, Slovensko túto štatistiku vyhralo 15:9. Celkový pomer striel je zatiaľ 22:22.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina je minulosťou. Slovensko v nej najskôr zvýšilo svoj náskok na 4:1, ale v samom závere dvadsaťminútovky sme dvakrát inkasovali a strata Slovincov je už iba jednogólová.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:00
    Záver tretiny teda patrí slovinským reprezentantom. Slovensko urobí všetko pre to, aby už neinkasovalo. Pred nami je posledná minúta pred prestávkou.
     
    38:37
    Slovinsko dalo gól!
    Slovnci skórujú opäť a náš náskok je už iba jednogólový! Do štatistík sa ako úspenšý strelec zapísal aj NIK PEM. Asistencia: Gregor Koblar.
     
    36:54
    Slovinsko dalo gól!
    Slovincom sa napokon predsa len podarilo znížiť na rozdiel dvoch presných zásahov. Postaral sa o to KEN OGRAJENSEK. Asistencia: Robert Sabolič.
     
    33:35
    V Rakúsku sa skóre stále nemení, ale nám to vadiť rozhodne nemusí. Trojgólový náskok je veľmi sľubný, Slovincom sa ho zmazať podarí pravdepodobne iba veľmi ťažko.
     
    30:00
    Prvá polovica strednej tretiny je minulosťou. Zápas sa pre zverencov trénera Petra Oremusa vyvíja veľmi dobre, naši reprezentanti majú na sovjom konte už trojgólové vedenie.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 2. Macík (Rapáč, Paukovček), 13. Paukovček (Kubka, Rosandič), 18. Stupka (Holenda, Tibenský), 26. Stupka (Tibenský, Rehák), 55. Kudrna (Macík) – 5. Verlič (Vidmar, Milovanovič), 37. Ograjensek (Sabolič), 39. Pem (Koblar)


    Slovenský olympijský tím: Baroš (Rybár) – Štajnoch, Kozák, Kubka, Rosandič, Hatala, Deyl, Rehák, Holenda – Majdan, Zigo, Puliš – Macík, Paukovček, R. Rapáš – B. Rapáč, Kudrna, Gašparovič – Tibenský, Galamboš, Stupka
    Slovinsko: Gračnar (Pintarič) – Tavzelj, Selan, Pretnar, Pešut, Ograjensek, Hebar, Music, Logar, Pance, Koblar, Vidmar, Milovanovič, Sabolič, Kovačevič, Verlič, Pem