Slovensko OT – Slovinsko 5:3 (kon.)
koniec
Slovenský olympijský tím
5:3 (3:1, 1:2, 1:0)
Slovinsko
Sobota 13.02.2016, 12:30Euro Ice Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je koniec, zverenci trénera Petra Oremusa sa s rakúskym turnajom rozlúčili víťazstvom 5:3. (14:43:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:02
    Začala sa posledná minúta tohto zápasu. Slovensko vyhráva o dva góly.
     
    57:01
    Pred nami sú záverečné tri minúty riadnej hracej doby tohto zápasu. Všetko nasvedčuje tomu, že Olympijský tím Slovenska sa s turnajom rozlúči víťazne.
     
    54:58
    Slovenský olympijský tím dáva gól! Zvyšujeme svoj náskok na rozdiel dvoch presných zásahov! Postaral sa o to ANDREJ KUDRNA. Asistencia: Radoslav Macík.
     
    50:08
    ÚvÚodná desaťminútovka tretej tretiny je minulosťou. Naši chlapci stále vyhrávajú najtesnejším jednogólovým rozdielom.
     
    45:22
    Stupka už korčuľuje späť na hraciu plochu, Slovensko sa dokázalo ubrániť a Slovincom vyrovnať nedovolilo.
     
    44:22
    Prvá polovica nášho oslabenia je minulosťou, ale Baroš zatiaľ neinkasoval. Pred nami je ešte jedna minúta v početnej nevýhode.
     
    43:22
    Slovensko sa bude v úvode tretej tretiny brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Václav Stupka.
     
    40:01
    V druhej tretine boli strelecky aktívnejší naši hokejisti, Slovensko túto štatistiku vyhralo 15:9. Celkový pomer striel je zatiaľ 22:22.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina je minulosťou. Slovensko v nej najskôr zvýšilo svoj náskok na 4:1, ale v samom závere dvadsaťminútovky sme dvakrát inkasovali a strata Slovincov je už iba jednogólová.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:00
    Záver tretiny teda patrí slovinským reprezentantom. Slovensko urobí všetko pre to, aby už neinkasovalo. Pred nami je posledná minúta pred prestávkou.
     
    38:37
    Slovinsko dalo gól!
    Slovnci skórujú opäť a náš náskok je už iba jednogólový! Do štatistík sa ako úspenšý strelec zapísal aj NIK PEM. Asistencia: Gregor Koblar.
     
    36:54
    Slovinsko dalo gól!
    Slovincom sa napokon predsa len podarilo znížiť na rozdiel dvoch presných zásahov. Postaral sa o to KEN OGRAJENSEK. Asistencia: Robert Sabolič.
     
    33:35
    V Rakúsku sa skóre stále nemení, ale nám to vadiť rozhodne nemusí. Trojgólový náskok je veľmi sľubný, Slovincom sa ho zmazať podarí pravdepodobne iba veľmi ťažko.
     
    30:00
    Prvá polovica strednej tretiny je minulosťou. Zápas sa pre zverencov trénera Petra Oremusa vyvíja veľmi dobre, naši reprezentanti majú na sovjom konte už trojgólové vedenie.
    Slovenský tím pred začiatkom zápasu

    Ideme na to! Držte nám palce!

    Posted by Slovak Ice Hockey Federation on Saturday, 13 February 2016
     
    25:05
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Naši chlapci presilovku nevyužili, ale skórujú tesne po jej skončení! Svojím druhým gólom v tomto zápase sa o to postaral VÁCLAV STUPKA. Asistencie: Jozef Tibenský, Denis Rehák.
     
    24:43
    Slovinci Logarove vylúčenie zvládli a neinkasovali počas neho. Naši súperi tak stále budú musieť doháňať dvojgólovú stratu.
     
    23:43
    Polovica presilovky Slovenska je minulosťou, ale naši chlapci zatiaľ túto početnú výhodu využiť nedokázali. Iba pripomeňme, že dve z troch gólov sme dnes vsietili práve počas vylúčenia súpera.
     
    22:43
    Budeme hrať ďalšiu presilovku! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty Slovinec Miha Logar, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    21:06
    Slováci sa však takisto dokázali ubrániť a Branislav Rapáč je už späť na ľadovej ploche. Pokračujeme v plnom počte hráčov na oboch stranách.
     
    20:19
    Vylúčenie Slovinca Pretnara je minulosťou, naši súperi si zahrajú skrátenú presilovku.
     
    20:01
    Druhá perióda sa začala. Tú prvú gólovo vyhralo Slovensko, ale z pohľadu streleckých pokusov boli aktívnejší Slovinci a v tejto štatistike vyhrali 13:7.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Slovenský tréner Peter Oremus môže byť zatiaľ s výsledkom spokojný, naši chlapci totiž po dvoch presilovkových góloch a jednom presnom zásahu proti plnému počtu hráčov súpera vyhrávajú 3:1. O naše góly sa postupne postarali Macík, Paukovček a Stupka, na opačnej strane sa v presilovke presadil iba Verlič.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:06
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyovná! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou aj Branislav Rapáč.
     
    18:19
    Slovensko si zahrá ďalšiu presilovku! Na trestnú lavicu smeruje opäť Klemen Pretnar, tentokrát inkasuje dvojminútový trest za držanie.
     
    17:03
    Slovinci teda hrajú v plnom počte, zatiaľ neubránili ani jediné oslabenie.
     
    17:03
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Slováci napokon potrestali aj druhé vylpčenie súpera a vedú už o dva góly! Do štatistík sa ako úspešný strelec zapísal VÁCLAV STUPKA. Asistencie: Matúš Holenda, Jozef Tibenský.
     
    16:07
    Polovica našej početnej výhody je minulosťou, ale na druhý presný zásah v slovenskej presilovke stále iba čakáme. Hostia v bránke s Gračnarom sa zatiaľ dobre bránia a tretíkrát neinkasujú.
     
    15:07
    Slovensko si zahrá ďalšiu presilovku! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Klemen Pretnar.
     
    13:05
    Slováci sa druhýkrát v zápase ujali vedenia a sú vo veľkej psychickej výhode. Slovinci musia opäť doháňať tesnú jednogólovú stratu.
     
    12:12
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Opäť sa ujímame vedenia! Tentokrát proti plnému počtu hráčov súpera skóroval LUKÁŠ PAUKOVČEK. Asistencie si pripisujú Branislav Kubka a Mislav Rosandič.
     
    10:01
    Prvá tretina sa preklenula do svojej druhej polovice, stav je po dvoch góloch stále nerozhodný.
     
    06:44
    Na oboch stranách teda máme po jednej využitej početnej výhode a duel sa začína v podstate od začiatku. Pevne veríme, že sa našim reprezentantom opätovne podarí ujať sa vedenia.
     
    04:37
    Slovinsko dalo gól!
    Svoju prvú presilovku v zápase využívajú aj Slovinci. Do štatistík sa ako úspešný strelec zapísal MIHA VERLIČ. Asistencie: Luka Vidmar, Jakob Milovanovič.
     
    03:15
    Brániť sa budú aj naši reprezentanti! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Juraj Majdan.
     
    02:04
    Vážení čitatelia, z tohto zápasu rakúska strana nevyrába priamy video prenos, preto vám prinesieme iba informácie o vylúčeniach a góloch. Ďakujeme za porozumenie.
     
    01:36
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Naši chlapci využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to RADOSLAV MACÍK. Asistencie: Richard Rapáč, Lukáš Paukovček.
     
    00:58
    Slovninsko sa bude hneď v úvodnej minúte stretnutia brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nebezpečnú hru so dvihnutou hokejkou Robert Sabolič.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovenský olympijský tím: Baroš (Rybár) – Štajnoch, Kozák, Kubka, Rosandič, Hatala, Deyl, Rehák, Holenda – Majdan, Zigo, Puliš – Macík, Paukovček, R. Rapáš – B. Rapáč, Kudrna, Gašparovič – Tibenský, Galamboš, Stupka

    Slovinsko: Gračnar (Pintarič) – Tavzelj, Selan, Pretnar, Pešut, Ograjensek, Hebar, Music, Logar, Pance, Koblar, Vidmar, Milovanovič, Sabolič, Kovačevič, Verlič, Pem.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní posledného zápasu Olympijského tímu Slovenska na Euro Ice Hockey Challenge.

    Naši chlapci vstúpili do turnaja v rakúskom Innsbrucku úspešne a po góloch Kudrnu a Galamboša zdolali Francúzov, ktorí v tomto ročníku medzinárodnej previerky dodnes nevyhrali ani jeden duel. V druhom zápase sa už našim chlapcom nedarilo tak dobre a po jedinom góle Gašparoviča prehrali s domácimi 1:3. V zápase proti Francúzsku bol v bránke Baroš, proti Rakúsku chytal Patrik Rybár.

    Doterajšie výsledky Slovenska:
    Olympijský tím SR – Francúzsko 2:1
    Rakúsko – Olympijský tím SR 3:1

    Doterajšie výsledky Slovinska:
    Rakúsko – Slovinsko 2:6
    Slovinsko – Francúzsko 4:3

    Tabuľka pred záverečným dňom:
    1. Slovinsko – 2 zápasy, 6 bodov (10:5)
    2. Olympijský tím SR – 2 zápasy, 3 body (3:4)
    3. Rakúsko – 2 zápasy, 3 body (5:7)
    4. Francúzsko – 2 zápasy, 0 bodov (4:6)
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:30 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 2. Macík (Rapáč, Paukovček), 13. Paukovček (Kubka, Rosandič), 18. Stupka (Holenda, Tibenský), 26. Stupka (Tibenský, Rehák), 55. Kudrna (Macík) – 5. Verlič (Vidmar, Milovanovič), 37. Ograjensek (Sabolič), 39. Pem (Koblar)


    Slovenský olympijský tím: Baroš (Rybár) – Štajnoch, Kozák, Kubka, Rosandič, Hatala, Deyl, Rehák, Holenda – Majdan, Zigo, Puliš – Macík, Paukovček, R. Rapáš – B. Rapáč, Kudrna, Gašparovič – Tibenský, Galamboš, Stupka
    Slovinsko: Gračnar (Pintarič) – Tavzelj, Selan, Pretnar, Pešut, Ograjensek, Hebar, Music, Logar, Pance, Koblar, Vidmar, Milovanovič, Sabolič, Kovačevič, Verlič, Pem