Buffalo – Washington 0:2 (kon.) | Tampa Bay – Montreal 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – NY Rangers 5:3 (kon.)
Minnesota – Detroit 3:1 (kon.) | Vancouver – LA Kings 0:5 (kon.) | San Jose – Colorado 3:6 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Los Angeles Kings
cz Utorok 29.12.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:56 Tyler TOFFOLI - 0:5
     
    52:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A hattrick je tady! Drew Doughty našel krásným pasem z modré čáry TYLERA TOFFOLYHO, jenž kotouč usměrnil za záda bezmocného Markströma. Už čtvrtou asistenci v utkání si připisuje Anže Kopitar. Asistence: Drew Doughty a Anže Kopitar.
    45:55 Tyler TOFFOLI - 0:4
     
    45:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je asi definitivně rozhodnuto! Nahození Martineze před brankou tečoval Anže Kopitar. Markström ještě stačil betonem puk vyrazit, ale TYLER TOFFOLI už dorážel do prázdné klece. Asistence. Anže Kopitar a Alec Martinez
    31:57 Brayden MCNABB - 0:3
     
    31:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Anže Kopitar vyhrál buly na BRAYDENA MCNABBA a ten od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Kings vedou už o tři branky. Asistence: Anže Kopitar.
    21:57 Derek FORBORT - 0:2
     
    21:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují ze své první střely ve druhé třetině! Hráči Kings vybojovali kotouč důrazným forčekingem, Lewis ho dostal na modrou a pokus DEREKA FORBORTA skončil po nešťastné teči bránícího Edlera za zády bezmocného Markströma – 0:2. Gól byl původně připsán Brownovi, ale nakonec se ze své první trefy v NHL může radovat obránce Forbort. Asistence: Trevor Lewis.
    15:33 Tyler TOFFOLI - 0:1
     
    15:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se zaslouženě ujali vedení! Kopitar zatáhl kotouč do útočného pásma a předložil ho Lucicovi. Ten poslal černou pryž z rohu před branku, kde ji opět Kopitar posunul na TYLERA TOFFOLIHO a ten zamířil z mezikruží k tyčce na stranu, kde Markström lapačku. Asistence: Anže Kopitar a Milan Lucic.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 16. Toffoli (Kopitar, Lucic), 22. Forbort (Lewis), 32. McNabb (Kopitar), 46. Toffoli (Kopitar, Martinez), 53. Toffoly (Doughty, Kopitar)


    Vancouver Canucks: Markström (Cannata) – Edler, Biega, Weber, Hutton, Bartkowski, Pedan – Hansen, H. Sedin, D. Sedin – Vrbata, Horvat, Bärtschi – Burrows, Vey, Prust – Dorsett, McCann, Higgins. Trenér: Willie Desjardins
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Muzzin, Martinez, McBain, Forbort – Toffoli, Kopitar, Lucic – Gáborík, Shore, Pearson – Brown, Andreoff, Lewis – Nolan, Weal, Mersch. Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodca: Kowal, Peel – Miller, Devorski

    Diváci: 18570