Omsk – Čerepovec 4:0 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Togliatti – Vladivostok 1:5 (kon.)
Jaroslavľ – Novokuzneck 3:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:2 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
CSKA Moskva
cz Utorok 29.12.2015, 14:30 • Sport Complex • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Stephane Da COSTA - 4:3
     
    57:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskevskému celku risk v posledních minutách přecijen vyšel, a dvě minuty před koncem přichází snižující branka! Alexander Radulov dostal kotouč mezi kruhy, kde se nacházel STEPHANE DA COSTA, jehož rána mířila přesně k tyči! Asistence: Alexander Radulov.
    Mike LUNDIN - 4:2
     
    44:05
    Astana právě vstřelila branku!
    V samotném závěru přesilové hry pět na tři se však Astana prosazuje, a dostává se do dvoubrankového vedení! Roman Starčenko operoval s kotoučem v pravém kruhu, a následnou křížnou přihrávkou dostal kotouč do prostoru, kam si najel MIKE LUNDIN. Americký bek vyslal přesnou střelu, která zapadla do růžku Fasthovy branky! Asistence: Roman Starčenko, Kevin Dallman.
    Jan MURŠAK - 3:2
     
    39:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Třetí třetina bude ještě hodně dramatická, neboť moskevský celek během minuty snižuje na rozdíl jediné branky! Po levé straně najel do útočného pásma JAN MURŠAK, který to zkusil z hodně ostrého úhlu. Střelu slovinského útočníka si nakonec Poluektov srazil do branky! Velká chyba kazašského brankáře .. Asistence: Alexander Kutuzov.
    Sergej ANDRONOV - 3:1
     
    38:20
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskevský celek se však nevzdává, a po necelé půl minutě snižuje na rozdíl dvoubranek! V pravém rohu krásně zakombinoval Jan Muršak s Dmitrijem Kugryševem. Druhý jmenovaný následně našel přesnou přihrávkou před brankou volného SERGEJE ANDRONOVA, na jehož střelu byl dosud výborný Poluektov krátký! Asistence: Dmitrij Kugryšev, Jan Muršak.
    Martin ST.PIERRE - 3:0
     
    37:52
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak, to je pro CSKA obrovský šok, neboť po celou druhou třetinu svého soupeře tlačí, a nyní inkasuje třetí branku! Parádní práci odvedl Vadim Krasnoslobodcev, který dokázal obrat chybujícího Panina, a dokázal přistrčit kotouč před sebe. Ten se následně odrazil na hokejku MARTINA ST.PIERRA, který jej pohotově dostal do branky! Asistence: Maxim Chudjakov, Vadim Krasnoslobodcev.
    Roman STARČENKO - 2:0
     
    08:34
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí celek však potvrzuje parádní vstup do dnešního utkání, a po necelých devíti minutách vede nad CSKA už dvoubrankovým rozdílem! Brandon Bochenski se dostal ke kotouči ve středním pásmu, a vyslal do úniku ROMANA STARČENKA, který se nacpal před dvojici obránců, a přesným bekhendovým pokusem překonal Fastha! Asistence: Brandon Bochenski, Kevin Dallman.
    Roman SAVČENKO - 1:0
     
    01:21
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak, to je parádní start pro domácí celek, který se hned z prvního útoku v dnešním zápase prosazuje! Na pravou stranu dostal krásnou přihrávku Puškarjov, který přenechal kotouč ROMANU SAVČENKOVI, jehož přízemní ránu pustil Viktor Fasth za svá záda. Tento gól si švédský brankář za rámeček rozhodně nedá ... Asistence: Konstantin Puškarjov, Maxim Chudjakov.

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 2. Savčenko (Puškarjov, Chudjakov), 9. Starčenko (Bochenski, Dallman), 38. St.Pierre (Chudjakov, Krasnoslobodcev), 45. Lundin (Starčenko, Dallman) – 39. Andronov (Kugryšev, Muršak), 40. Muršak (Kutuzov), 58. Da Costa (Radulov)


    Barys Nur-Sultan: Poluetkov (Ivanov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov – Bochenski, Boyd, Starčenko – Krasnoslobodcev, Chudjakov (A), Puškarjov – Panšin, Romanov, St.Pierre – Michajlis, Solarev, Žajlauov – Markelov
    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Zajcev (A), Kiselevič, Kutuzov, Naumenkov, Sergejev, Panin, Ožiganov – Radulov (C), Stoljarov, Da Costa – Kugryšev, Muršak (A), Andronov – Žarkov, Korotkov, Kvartalnov – Telegin, Ljubimov, Pihlström

    Rozhodca: Oskirko, Sergejev – Gorděnko, Tomilov

    Diváci: 6908