Omsk – Čerepovec 4:0 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Togliatti – Vladivostok 1:5 (kon.)
Jaroslavľ – Novokuzneck 3:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:2 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
CSKA Moskva
cz Utorok 29.12.2015, 14:30 • Sport Complex • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:24
    Radulov našel na levé straně volného Kiseleviče, jehož střelu však dokázal Poluektov vyrazit. CSKA si však zahraje přesilovou hru, neboť Lipin trefil Stoljarova holí do obličeje!
     
    49:59
    CSKA si zahraje deset minut před koncem základní hrací doby přesilovou hru! Na trestnou lavici míří domácí Konstantin Pukšarjov, který hákoval Muršaka, jenž se dostával do šance.
     
    45:22
    Kazašský tým mohl vyrazit do nebezpečného protiútoku, ten však zastavil hvizd hlavní rozhodčího, který signalizoval vyloučení. Stephane Da Costa zasáhl holí Bochenskiho do obličeje, a míří na trestnou lavici!
     
    43:36
    Na trestnou lavici však míří ještě Nikita Zajcev, který poslal nedovoleným způsobem k zemi Brandona Bochenskiho, a Astana tak má k dispozici přesilovou hru pět na tři!
     
    42:03
    Moskevský celek kombinoval v útočném pásmu, avšak po souboji Kiseleviče s Lundinem se bude vylučovat! Na trestnou lavici odchází právě Kiselevič, který trefil holí Lundina do obličeje!
     
    41:03
    Velká komplikace pro domácí celek! Na trestnou lavici míří Michail Manšin, který poslal k zemi u mantinelu Kvartalnova, a dostává dvouminutový trest!
     
    35:10
    Moskevský celek si však zahraje svou první přesilovou hru ve druhé třetině. U brankoviště se pokoušel dorážet Stoljarov, toho však poslal k zemi Panšin, kterž odjíždí na trestnou lavici.
     
    26:32
    Kazašský celek si však zahraje další přesilvoou hjru! Obránce Michail Naumenkov zasáhl ve středním pásmu holí do obličeje Bochenskiho, a na řadě je další přesilová hra Astany!
     
    23:52
    Průběh druhé třetiny nám okořenila bitka mezi domácím Konstantinem Puškarjovem a Janem Muršakem, která však neměla dlouhého trvání, a na zemi nakonec skončil domácí borec. Na trestnou lavici nakonec míří pouze slovinský útočník ve službách CSKA, neboť to byl právě on, kdo vyprovokoval bitku! Moskevskému celku se však toto rozhodnutí vůbec nelíbí ...
     
    15:43
    Kazašský celek si však v závěru třetiny zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Jevgenij Korotkov, který mezi kruhy podrazil Starčenka!
     
    10:33
    Vzápětí však fauloval domácí Ilja Solarev, a CSKA si zahraje přesilovou hru!
     
    07:28
    Astana se dobrým pohybem dostala ke kotouči a osvobodila se. Následně najel do pásma Nikita Zajcev, který se dostal ke střele, při tom však trefil holí do obličeje Lundina, a míří na trestnou lavici.
     
    06:20
    Jak jsem již zmiňoval, moskevský celek si zahraje první přesilovou hru v tomto zápase. Na trestnou lavici míří Maxim Chudjakov za držení protihráče.

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 2. Savčenko (Puškarjov, Chudjakov), 9. Starčenko (Bochenski, Dallman), 38. St.Pierre (Chudjakov, Krasnoslobodcev), 45. Lundin (Starčenko, Dallman) – 39. Andronov (Kugryšev, Muršak), 40. Muršak (Kutuzov), 58. Da Costa (Radulov)


    Barys Nur-Sultan: Poluetkov (Ivanov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov – Bochenski, Boyd, Starčenko – Krasnoslobodcev, Chudjakov (A), Puškarjov – Panšin, Romanov, St.Pierre – Michajlis, Solarev, Žajlauov – Markelov
    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Zajcev (A), Kiselevič, Kutuzov, Naumenkov, Sergejev, Panin, Ožiganov – Radulov (C), Stoljarov, Da Costa – Kugryšev, Muršak (A), Andronov – Žarkov, Korotkov, Kvartalnov – Telegin, Ljubimov, Pihlström

    Rozhodca: Oskirko, Sergejev – Gorděnko, Tomilov

    Diváci: 6908