Česko – Fínsko 1:4 (kon.) | Slovensko – Švajčiarsko 3:4 (kon.)
koniec
Slovensko
3:4 (2:1, 1:1, 0:2)
Švajčiarsko
Nedeľa 27.12.2015, 18:30Reprezentácia do 18 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:37
    Švajčiarsko dalo gól!
    Tak toto je pre našich chlapcov veľmi nepríjemná situácia. Švajčiari dokázali skórovať aj štvrtýkrát v zápase a druhýkrát sa dostávajú do vedenia. Gól strelil LIVIO LANGENEGGER, asistenciu si pripisuje Jèrôme Lanz.
     
    48:04
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari presilovku nevyužili, ale skórujú pár sekúnd po jej skončení. O presný zásah sa postaral center tretej formácie DOMINIC WEDER. Asistencia: Wesley Haueter.
     
    37:10
    Slovensko dalo gól!
    Naši reprezentanti dokázali bleskovo odpovedať a druhýkrát v zápase sa ujímajú vedenia! Už svojím druhým gólom v zápase sa o to postaral ADAM RUŽIČKA. Bez asistencií.
     
    35:21
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari nevyužili dvojnásobnú presilovku, ale vyrovnávajú proti plnému počtu hráčov súpera. Postaral sa o to krídelník tretej formácie JÈRÔME LANZ. Bez asistencií.
     
    19:57
    Slovensko dalo gól!
    Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou, Slovensko využíva aj druhú presilovku v zápase a tesne pred prestávkou sa ujíma vedenia! O presný zásah sa tentokrát postaral krídelník druhej formácie JAKUB LACKA. Asistencia: Filip Krivošík.
     
    12:50
    Slovensko dalo gól!
    Slováci to dokázali a v presilovke sa im podarilo vyrovnať! Postaral sa o to center prvej útočnej formácie ADAM RUŽIČKA. Asistencie si pripisujú obrancovia Martin Bodák a Martin Feherváry.
     
    02:06
    Švajčiarsko dalo gól!
    Tak toto je pre Slovensko skutočne smolný úvod! Švajčiari sa už po dvoch minútach hry ujímajú vedenia po tom, čo puk do siete dostal center štvrtej formácie OLIVER STEINER. Asistenciu si pripisuje Yves Brantschen.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 13. Ružička (Bodák, Feherváry), 20. Lacka (Krivošík), 38. Ružička – 3. Steiner (Brantschen), 36. Lanz, 49. Weder (Haueter), 55. Langenegger (Lanz)


    Slovensko: Kožiak (Sklenár) – Bodák (A), Feherváry, Kmec, Hílek, Krempaský (A), Hedera, Rajnoha – Buček (C), Ružička, Smolka – Lacka, Krivošík, Roman – Vybíral, Václav, Šmída – Marcinek
    Švajčiarsko: Ritz (Wüthrich) – Brantschen (A), Christen, Massy, Jaquet, Buchli, Haueter, Egli, Andersson (A) – Rüegsegger, Jäger, Volejnicek (C) – Maillard, Kyparissis, Abreu de Nobrega – Lanz, Weder, Langenegger – Zwissler, Steiner, Loosli

    Rozhodca: Popovic (SUI), Potočan (SVK) – Dreyfus (SUI), Kroták (SVK)