Česko – Fínsko 1:4 (kon.) | Slovensko – Švajčiarsko 3:4 (kon.)
koniec
Slovensko
3:4 (2:1, 1:1, 0:2)
Švajčiarsko
Nedeľa 27.12.2015, 18:30Reprezentácia do 18 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:36
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odišiel na dve minúty za držanie protihráča obranca Dušan Kmec.
     
    39:19
    Švajčiari sa v samom závere tretiny ešte budú brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie protihráča Jan Zwissler.
     
    27:24
    Slovensko sa bude brániť dokonca v trojici! Na trestnú lavicu smeruje za zdržiavanie hry aj Rastislav Václav.
     
    26:48
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za držanie protihráča center druhej formácie Filip Krivošík, ktorý dnes zaznamenal už jednu asistenciu.
     
    23:06
    Slovensko sa bude brániť! Za držanie hokejky odchádza na trestnú lavicu na dve minúty center tretej útočnej formácie Rastislav Václav.
     
    19:10
    Švajčiari sa napokon dopustili aj druhého previnenia v zápase a opäť sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie krídelník tretej formácie Jèrôme Lanz.
     
    15:52
    Tentokrát sa bude brániť Slovensko! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Erik Smolka.
     
    11:01
    Švajčiarsko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za držanie protihráča obranca druhej defenzívnej dvojice Julien Massy.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 13. Ružička (Bodák, Feherváry), 20. Lacka (Krivošík), 38. Ružička – 3. Steiner (Brantschen), 36. Lanz, 49. Weder (Haueter), 55. Langenegger (Lanz)


    Slovensko: Kožiak (Sklenár) – Bodák (A), Feherváry, Kmec, Hílek, Krempaský (A), Hedera, Rajnoha – Buček (C), Ružička, Smolka – Lacka, Krivošík, Roman – Vybíral, Václav, Šmída – Marcinek
    Švajčiarsko: Ritz (Wüthrich) – Brantschen (A), Christen, Massy, Jaquet, Buchli, Haueter, Egli, Andersson (A) – Rüegsegger, Jäger, Volejnicek (C) – Maillard, Kyparissis, Abreu de Nobrega – Lanz, Weder, Langenegger – Zwissler, Steiner, Loosli

    Rozhodca: Popovic (SUI), Potočan (SVK) – Dreyfus (SUI), Kroták (SVK)