Motor ČB – Třebíč 6:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 6:5 (kon.)
Šumperk – Přerov 1:2 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
6:2 (3:0, 1:1, 2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Utorok 22.12.2015, 17:30 • Budvar Arena • Chance Liga (CZ) • 34. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další českobudějovická formace se prosazuje. Kříž poslal křižnou přihrávku JAKUBU BABKOVI, jemuž se sice střela na klečícího Šindeláře příliš nepovedla, cestu do branky si ovšem poměrně překvapivě našla. Domácí vedou opět o čtyři branky. Asistence: Lukáš Kříž, Tomáš Guman.
     
    50:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Dnes se s bleskově využitými přesilovkami roztrhl pytel. Po ráně Jána Nika od modré čáry se kotouč dostal k MATĚJI PSOTOVI, který nikým nepokrytý zamířil do odkryté českobudějovické branky! Asistence: Ján Niko.
     
    41:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další velice rychle využitá přesilovka Motoru! Ránu Lukáše Zíba sice hostující hráč zblokoval, bohužel pro Třebíč však tak nešťastně, že se puk odrazil k TOMÁŠI NOUZOVI. Domácí ostrostřelec z první vypálil a trefil se přesně za záda brankáře Faltera, který už míří na střídačku. Asistence: Lukáš Zíb.
     
    37:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak už ano! Druhý českobudějovický útok střílí dnes už třetí gól. Straka dostal puk za branku Faltera a okamžitě ho poslal na připraveného TOMÁŠE NOUZU. Ten se nerozpakoval a vypálil po ledě ke vzdálenější tyči. Třebíč tak inkasuje již počtvrté. Asistence: Josef Straka, David Kuchejda.
     
    25:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nešťastný odraz puku nyní připravil domácí o nulu v kolonce obdržených branek. Niko v útočném pásmu přihrával na spoluhráče, jenž byl bráněn Bohunickým, od jehož brusle se kotouč nešťastně zastavil před odkrytou brankou. DAVID DOLNÍČEK už měl snadnou práci, protože Bláha byl z branky vyjetý. Asistence: Ján Niko, Matěj Pekr.
     
    18:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak jednoduchou branku asi ROK PAJIČ ještě nedal. Vráblíkovo nahození od červené za branku se totiž zamotalo Falterovi mezi nohy a situaci příliš nepomohl ani naivní obránce hostů, který si v domění, že je nikým neatakován, nechal přizvednout hokejku Chovanem. Ten okamžitě posunul puk před branku, kde číhal slovinský forvard, jenž měl na střelu do prázdné branky dostatek času. Asistence: Michal Chovan.
     
    11:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Elitní formace Motoru se trefuju podruhé v krátkém sledu! Nouza bojoval o puk na pravém mantinelu a podařilo se mu posunout puk na střed hřiště. Tam číhal DAVID KUCHEJDA, který pohotovou střelou pod horní tyč rozsvítil červené světlo za Falterovou brankou podruhé! Asistence: Tomáš Nouza, Josef Straka.
     
    10:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor bleskově využívá přesilovou hru! Straka vyhrál buly na Zíba, jehož střela od modré čáry se zastavila o dvojici hráčů před brankou. Falter reagoval na původní střelu a vyjel mimo úhel, čímž dovolil pohodlně skórovat nepokrytému DAVIDU KUCHEJDOVI. Motor vede 1:0! Asistence: Lukáš Zíb, Josef Straka.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 11. Kuchejda (Zíb, Straka), 12. Kuchejda (Nouza, Straka), 19. Pajič (Chovan), 38. Nouza (Straka, Kuchejda), 42. Nouza (Zíb), 56. Babka (Kříž, Guman) – 26. Dolníček (Niko, Pekr), 51. Psota (Niko)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Kříž, Vráblík, Suchánek, Zíb, Bohunický, Žovinec, Klinecký – Květoň, Pajič, Chovan – Nouza, Straka, Kuchejda – Žálčík, Rob, Babka – Guman, Mikyska, Švihálek – Marek
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (42. Šindelář) – Malena, Bartoň, Čejka, Bilčík, Šaur, Niko, Šik, Přibyl – Erat, Dolníček, Pekr – Kusko, Švec, Psota – Wasserbauer, Baldwin, Zohorna – Čech, Miškovský, Pokorný

    Rozhodca: Schmejkal – Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 6421 (vyprodáno)