Novokuzneck – Barys 2:6 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 0:3 (kon.) | Ufa – D. Moskva 2:0 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Jekaterinburg 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Novgorod – Petrohrad 6:5 (po pr.)
S.Moskva – Helsinki 1:3 (kon.) | Záhreb – Riga 0:3 (kon.) | HC Slovan – Dinamo Minsk 4:2 (kon.)
koniec po predl.
HC Torpedo Nižnij Novgorod
6:5 (1:2, 1:2, 3:1 - 1:0)
SKA Petrohrad
cz Utorok 22.12.2015, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:51 Dmitrij SJOMIN - 6:5
     
    61:51
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod vítězí v tomto krásném utkání! Po střele z levé strany s kotouč dostal do brankoviště, kde si jej nejrychleji našel DMITRIJ SJOMIN a zasunul ho do prázdné brány. Asistence: Nikolaj Žerděv.
    54:24 Alexej SOPIN - 5:5
     
    54:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Zas a znovu je vyrovnáno! Zpoza klece Petrohradu našel svým pasem Danill Iljin před brankou ALEXEJE SOPINA a ten překonává Koskinena popáte. Asistence: Danill Iljin, Roman Koňkov.
    50:26 Vadim ŠIPAČJOV - 4:5
     
    50:26
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Po obrovském tlaku domácích přichází studená sprcha v podobě vedoucí branky SKA!! Na modré čáře se k puku dostal VADIM ŠIPAČJOV, nabruslil si mezi kruhy a parádní střelou trefuje šibenici Aljapkinovi branky. Bez asistence.
    45:48 Arťom ALJAJEV - 4:4
     
    45:48
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno!! ARŤOM ALJAJEV dostal nahrávku na levou stranu a krásnou ranou od modré vymetl pavučiny v horní rohu Koskinenovy svatyně. Asistence: Nikolaj Žerděv, Maxim Osipov.
    44:50 Danill ILJIN - 3:4
     
    44:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A je zaděláno na drama! Koskinen nejprve skvěle zlikvidoval tutovku domácích. Kotouč se poté odrazil za bránu k Romanu Koňkovovi, který naservíroval puk do mezikruží na DANILLA ILJINA a ten svou střelou prostřeluje brankáře SKA. Asistence: Roman Koňkov, Alexej Sopin.
    29:45 Alexander BARABANOV - 2:4
     
    29:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jen dopíšu poslední větu, už je to opět o dvě branky!! Do přečíslení 2 na 1 se dostali hráči SKA. ALEXANDER BARABANOV vyhodnotil situaci velice dobře, protože se k jeho spoluhráči stáhli domácí obránci. Rozhodl se tedy zakončovat sám a překonal Proskurjakova bekhendovým blafákem. Bez asistence.
    28:11 Carter ASHTON - 2:3
     
    28:11
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A je to opět o gól! Z levé strany přišla přihrávka od Alexeje Pepeljajeva na modrou čáru, kde se do kotouče opřel CARTER ASHTON a tvrdou ranou překonává Koskinena. Asistence: Alexej Pepeljajev, Jevgenij Mozer.
    27:45 Jevgenij KETOV - 1:3
     
    27:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují o dva góly při vlastním oslabení! JEVGENIJ KETOV našplánul k samostatnému úniku, přebruslil obránce Torpeda a střelou nad vyrážečku Proskurjakova střílí třetí branku svého týmu. Bez asistence.
    10:29 Vadim ŠIPAČJOV - 1:2
     
    10:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohradští si berou vedení zpět! Z pravé strany přišla přihrávka na stranu levou, kde stál Jevgenij Dadonov, který puk naservíroval do mezikruží, kam si sjel VADIM ŠIPAČJOV, který trefuje odkrytou klec Proskurjakova. Asistence: Jevgenij Dadonov, Nikita Gusev.
    08:28 Vjačeslav KULJOMIN - 1:1
     
    08:28
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A máme bleskově srovnáno! VJAČESLAV KULJOMIN obdržel přihrávku na levou stranu a přesnou střelou mezi betony Koskinena střílí vyrovnávací branku ve vlastním oslabení. Asistence: Dmitrij Sjomin, Alexej Pepeljajev.
    06:33 Jevgenij DADONOV - 0:1
     
    06:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA se ujímá vedení! Z rohu hřiště se puk dostal na modrou čáru na hokejku Andreje Kutějkina, který svým nahozením trefil přímo hokejku JEVGENIJE DADONOVA, který neměl problém trefit odkrytou bránu. Asistence: Andrej Kutějkin, Vadim Šipačjov.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 9. Kuljomin (Sjomin, Pepeljajev), 29. Ashton (Pepeljajev, Mozer), 45. Iljin (Koňkov, Sopin), 46. Aljajev (Žerděv, Osipov), 55. Sopin (Iljin, Koňkov), 62. Sjomin (Žerděv) – 7. Dadonov (Kutějkin, Šipačjov), 11. Šipačjov (Dadonov, Gusev), 28. Ketov, 30. Barabanov, 51. Šipačjov


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Aljapkin) – Jegoršev, Aljajev, Osipov, Pepeljajev, Piganovič, Sergijenko, Lukjančikov – Galuzin, Mozer, Žerděv – Daugavinš, Sjomin (A), Sopin – Ashton, Kosticyn (A), Koňkov (C) – Kuljomin, Klingberg, Iljin
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Čudinov (A), Kalinin, Bělov, Jakovlev, Judin, Kutějkin, Zubarev, Rukavišnikov – Ponikarovskij, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Dadonov, Šipačjov (A), Gusev – Barabanov, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Arťuchin

    Rozhodca: Ravodin, Jeřábek – Šeljanin, Zacharenkov