Skalica – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Myjava 1:3 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 1:3 (kon.)
Žilina – Trnava 2:0 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:3 (0:1)
Spartak Myjava
Sobota 28.11.2015, 17:00Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Myjava dala gól!

    Hostia napokon v samom závere pridávajú aj svoj tretí gól v tomto zápase. Útočiaci Zlatomoravčania nechali úplne voľný priestor pre DENISA DUGU, ktorý sa na bránku vyrútil úplne osamotený a so zaončením proti Ranilovičovi už nemohol mať problém..
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Marques De Souza (FC ViOn Zlaté Moravce), ktorý zbytočne postrčil protihráča.
     
    90
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Štefan Pekár, prichádza Martin Černáček.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Toni Tipurić (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    82
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Denis Duga.
     
    80
    Napokon z toho ale bola vyložená šanca pre Zlaté Moravce! Po peknom Bambovom centri Tawamba posunul loptu na Ploja, ktorý ihneď bez prípravy pálil, ale do jeho rany sa vrhol pozorný Hruška a loptu skrotil vo svojej moci.
     
    79
    Videli sme vynikajúcu šancu na vyrovnanie! Bamba našiel pred šestnástkou Tawambu, ktorý ani na sekundu nezaváhal a ihneď sa pustil do útoku, ale jeho strelu Hruška rukami vytlačil mimo priestoru troch žrdí.
     
    78
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Tomáš Marček, prichádza Luboš Kolár.
     
    70
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Marin Glavaš, prichádza Alen Ploj.
     
    70
    Myjavčania vzápätí získali ďalší rohový kop, ktorý tentokrát z opačnej strany rozohral Pekár. Loptu poslal priamo pred Raniloviča, kde bolo poriadne horúco, ale domáci napokon vyrazili na ďalší roh.
     
    67
    Zlaté Moravce dali gól!

    Zlatomoravčania napokon situáciu využívajú a dostávajú sa späť do hry! Po rozohrávke štandardky prišiel center do vápna, kde na loptu striehol MARQUES DE SOUZA a hlavou ho umiestnil do siete. Hruška sa naťahoval márne, na túto hlavičku vôbec nedosiahol.
     
    65
    Lopty sa chopil Pekár, ktorý ju skúšal umiestniť k ľavej žrdi, no to ideálne prečítal brankár Ranilovič a v páde situáciu vyriešil naozaj ukážkovo.
     
    56
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Školník, prichádza Farras Bamba.
     
    52
    Myjava dala gól!

    Myjavčania predviedli perfektný protiútok a zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! Videli sme úplne hladké preniknutie hostí pred bránku domáceho tímu, kde ostal nepokrytý FREDERIK BÍLOVSKÝ, ktorý prihrávkou skutočne nemohol opovrhnúť.
     
    50
    Domáci hráči ale teraz svojho súpera poriadne zaskočili! Tawamba si podržal loptu, naviazal na seba spoluhráča a prihral na ľavú stranu Školníkovi, ktorý ihneď pálil, no jeho pokus Hruška vytlačil nad brvno.
     
    48
    Myjavskí hráči napokon dokázali loptu ustáržiť a rozohrať smerom dopredu. Tam si ju na pravej strane prevzal Daniel, ihneď sa pustil do otvoreného priestoru a prudko pálil, avšak mieril iba niekoľko desiatok centimetrov vedľa bránky súpera.
     
    44
    Domáci ešte v útoku ostali. Do šestnástky teraz prenikla dvojica Školník – Perišič a obaja sa pokúsili vystreliť, ale Hručka proti nim vybehol a loptu zrazil.
     
    42
    Myjavčania ešte v útoku ostali a mohli skórovať aj druhýkrát! Daniel ostal v šestnástke, odkiaľ pálil z pravej strany, ale trafil iba Raniloviča.
     
    38
    Myjava dala gól!

    Hostia rozohrali rohový kop, ale ihneď po ňom nezakončili. TOMÁŠ KÓŇA sa následne dostal k lopte vedľa šestnástky na pravej strane a skúsil to centrom, ktorým však spoluhráča nenašiel. To ho však mrzieť rozhodne nemôže, pretože jeho center prekvapil všetkých prítomných a skončil až za čiarou.
     
    36
    Tawamba mal prsty v ďalšej vyloženej šanci Zlatých Moraviec! Narážačkou vysunul dopredu Perišiča ktorý sa razom pred Hruškom ocitol úplne osamotený, ale v rýchlosti loptu napálil iba do spomínaného gólmana.
     
    31
    Tawamba napokon prihrávkou na ľavú stranu našiel Orávika, ktorý ihneď pálil, ale zoči-voči Hruškovi nepochodil! Myjavský gólman vybehol, zmenšil strelecký uhol a šancu súpera zmaril.
     
    24
    Napokon z toho bola ďalšia nebezpečná šanca pre Tawambu! Ten dostal prihrávku tesne za hranicu šestnástky, bez prípravy ihneď vypálil, ale jeho pokus Hrušku neprekvapil.
     
    22
    Takmer na vlas rovnaká situácia ako pred dvomi minútami! Daniel opäť centroval z pravej strany a pokúšal sa nájsť spoluhráča, avšak jeho lopta bola aj tentokrát zblokovaná.
     
    20
    Myjavčanom sa napokon podarilo dostať do útoku a mohol z toho byť otvárací gól! Daniel na pravej strane obišiel obrancu a z hranice šestnástky poslal krížny center, na ktorý však Škutka tesne nedosiahol.
     
    15
    Žltú kartu dostáva Josip Krznarić (FC ViOn Zlaté Moravce), ktorý k zemi stiahol unikajúceho Pekára.
     
    14
    Zlaté Moravše teraz spálili ďalšiu vynikajúci šancu na otvorenie skóre! Tawamba v šestnáske zrazil loptu na TIpuriča, ktorý ihneď pálil bez prípravy, ale Hruška jeho pokus iba vyrazil. Následne ešte hlavičkoval De Souza, no aj toho vychytal pozorný gólman.
     
    13
    Lopty sa pri rozohrávke štandardky chopil Perišič, obstrelil múr, ale trafil iba ľavú tyč! Hruška sa tam naťahoval úplne márne, keby Perišič mieril o pár centimetrov viac doľava, lopta by určite skončila v sieti.
     
    11
    Domáci hráči však teraz mohli otvoriť skóre! Tawamba si hruďou v šestnástke spracoval dobrý center a ihneď pálil, avšak jeho rana skončila nad brvnom. Zlaté Moravce teraz spálili obrovskú príležitosť.
     
    3
    Myjavčania sa dostali do prvej vážnejšej príležitosti! DOpredu sa presunuli po pravej strane, odkiaľ prišiel do šestnásty zaujímavý center, po ktorom hlavou zakončoval Škutka, ale iba mimo bránky.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.

    Góly: 67. De Souza – 38. Kóňa, 52. Bílovský, 90+4. Duga

    Karty:   15. Krznarić (ZMO), 90. Tipurić (ZMO), 90+1. De Souza (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović, Školník (56. Bamba) – Tipurić, Kana, De Souza, Majkić – Perišić, Orávik, Krznarić, Kupec – Glavaš (70. Ploj).
    Náhradníci: Novota – Cebara, Mance, Burić, Ploj, Pintér, Bamba.

    Spartak Myjava: Hruška – Jánošík, Karlík, Beňo, Kóňa – Pekár (90. Černáček), Chovanec, Bílovský, Škutka – Marček (78. Kolár), Daniel (82. Duga).
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Kolár, Egri, Duga, Slančík, Piroska.

    Rozhodca: Hrčka – Vorel, Kováč