Žilina – Zvolen 3:2 (kon.) | B. Bystrica – Skalica 5:0 (kon.) | Poprad – Košice 1:4 (kon.)
Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Piešťany – Martin 4:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Košice
Piatok 27.11.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Od modrej čiary strieľal Branislav Rapáč, no puk bol zblokovaný na ochrannú sieť. Následne ešte odchádza na trestnú lavicu Richard Jenčík za hákovanie.
    BARTÁNUS - 1:4
     
    59:22
    Košice dali gól!
    Košice pečatia svoju výhru pod Tatrami presným zásahom do prázdnej brány! Puk prišiel do stredného pásma, tam si ho prevzal MAREK BARTÁNUS. Od korčule sa mu ešte odrazil až ku kruhu, no odtiaľ ho už pohodlne strelil do bránky.
    Asistencia: Jiří Bicek.
     
    58:05
    Kostúr je na striedačke, domáci to skúšajú v šestici!
     
    58:05
    Oddychový čas pre Poprad!
     
    53:43
    Poprad zvyšuje tlak na hostí, ktorí musia hrať nedovolene. Za podrazenie odchádza na dve minúty Juraj Cebák.
     
    52:57
    Kroták to skúšal strelou medzi betóny, no brankár Melicherčík ich efektívne spojil a prípadnému gólu zabránil! Stav je 1:3.
     
    52:57
    Arne Kroták sa pretlačil do samostatného zakončenia, no bol faulovaný. Hlavný rozhodca odmenil popradského kapitána trestným strieľaním!
     
    51:16
    Košická presilovka sa končí. Hráčska lavica Košíc dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Odsedí si to Lelkeš.
     
    50:21
    Arne Kroták teraz svojmu tímu príliš nepomohol. Na modrej čiare stratil puk a do rýchleho brejku sa mohol dostať Bartoš. Kroták ho však poctivo zahákoval a okamžite je vylúčený na dve minúty za hákovanie.
    HRIČINA - 1:3
     
    48:55
    Košice dali gól!
    Košice po tomto góle vyhrávajú 1:3! Puk získal na ľavom kruhu TOMÁŠ HRIČINA, ktorý ho z otočky poslal priamo na bránu. Kostúr si nedal pozor na priestor medzi betónmi, kde mu nakoniec puk prenikol!
    Asistencie: Peter Boltun a Dalibor Bortňák.
     
    46:44
    Ľuboš Bartečko sa po ľavom krídle vysunul do dobrej šance, vystrelil z ľavého kruhu, ale Melicherčík si postrážil svoju svätyňu.
     
    43:04
    Poprad bude hrať presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza Eduard Šedivý. Odsedí si dve minúty za hákovanie.
     
    36:32
    Košice budú hrať ďalšiu presilovku. Na dve minúty za držanie odchádza Lukáš Paukovček.
     
    35:57
    Podtatranci to teraz prekombinovali! Heizer sa vysunul po pravom krídle a do gólovej šance prihrával Richardovi Rapáčovi ku opačnej žrdi. Ten však chcel ešte akciu skrášliť a prihrať Branislavovi Rapáčovi do medzikružia. Poslal mu však ťažký puk vo vzduchu, ktorý nedokázal hráč Popradu spracovať!
     
    33:33
    V početnej výhode budú na dve minúty košickí hokejisti. Lukáš Hvila dostáva dve minúty za nedovolený zákrok menom nedovolená hra so zdvihnutou hokejkou.
    R. RAPÁČ - 1:2
     
    30:59
    Poprad dal gól!
    Popradčania v posledných sekundách početnej prevahy o dvoch hráčov skórujú! Hvila posunul po modrej čiare SUchému. Ten sa neulakomil a krížnou prihrávkou pekne našiel RICHARDA RAPÁČA, ktorý od ľavej žrdi iba doklepol puk do brány!
    Asistencie: Radoslav Suchý a Lukáš Hvila.
     
    29:44
    Poprad bude hrať presne minútu a 16 sekúnd v početnej prevahe o dvoch hráčov. Martin Dudáš odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    29:00
    Košice budú hrať v oslabení. Juraj Cebák dostáva dve minúty za seknutie.
     
    27:25
    Paukovček nahodil na pravé krídlo Matúšovi Paločkovi. Paločko vykorčuľoval do príležitosti, no bekhendom namieril iba do Melicherčíkovej výstroje!
     
    24:33
    Bartánus vyrazil so Sujom do rýchleho útoku. Z ľavého kruhu svojmu spoluhráčovi poslal strieľanú prihrávku pred bránu, no zachytil ju alebo teda vyrazil iba Kostúr.
    BARTOŠ - 0:2
     
    21:19
    Košice dali gól!
    Hosťujúci tím využíva presilovú hru a zvyšuje svoj náskok! Lelkeš posunul z rohu klziska na modrú čiaru Dudášovi. Ten nahodil na bránku, pred ktorou dobre zapracoval PETER BARTOŠ a ľahkým tečom usmernil puk pod hornú žŕdku!
    Asistencie: Martin Dudáš a Richard Lelkeš.
     
    20:24
    Košice si zahrajú presilovú hru. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
    HRNKA - 0:1
     
    15:49
    Košice dali gól!
    Oceliari sa dostávajú do vedenia v zápase! Na modrej čiare puk zachytil Deyl, ktorý ho nahodil na zadný mantinel. Odtiaľ sa odrazil puk pred bránku, kde bol pohotový TOMÁŠ HRNKA a ten ho iba popri nič netušiacom Kostúrovi strelil do odkrytej brány!
    Asistencie: Radek Deyl a Richard Lelkeš.
     
    13:42
    Richard Rapáč vybojoval puk od zadného mantinelu a posunul ho pred bránu Branislavovi. Následná strela skončila v moci brankára Marcela Melicherčíka.
     
    09:30
    Ďalšia chyba domácich v obrannom pásme. Chovan sa natlačil z rohu klziska pred Kostúra, no úspešný nebol. Dorážať sa snažil ešte Jenčík, ale puk sa mu nepodarilo pretlačiť do bránky.
     
    08:58
    Dinda urobil chybu v rozohrávke. Puku sa v medzikruží zmocnil nebezpečný Peter Bartoš, ktorý pálil príklepom. Bránu však nakoniec netrafil.
     
    02:39
    Poprad dohral svoju presilovú hru. Richard Rapáč takisto dostáva dve minúty za podrazenie a po desiatich sekundách sa teda bude hrať v hre štyroch proti štyrom.
     
    02:29
    Poprad bude hrať presilovú hru. Marek Bartánus dostáva dve minúty za podrazenie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 31. R. Rapáč (Suchý, Hvila) – 16. Hrnka (Deyl, Lelkeš), 22. Bartoš (Dudáš, Lelkeš), 49. Hričina (Boltun, Bortňák), 60. Bartánus (Bicek)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Briják, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak
    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Cebák, Šedivý, Pavúk, Macejko, Dudáš – Bartánus (C), Suja, Bicek (A) – Bartoš (A), Hrnka, Lelkeš – Jenčík, Češík, Chovan – Bortňák, Boltun, Hričina

    Rozhodca: Jonák, Novák – Kacej, Tvrdoň

    Diváci: 2083