Žilina – Zvolen 3:2 (kon.) | B. Bystrica – Skalica 5:0 (kon.) | Poprad – Košice 1:4 (kon.)
Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Piešťany – Martin 4:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Košice
Piatok 27.11.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    BARTÁNUS - 1:4
     
    59:22
    Košice dali gól!
    Košice pečatia svoju výhru pod Tatrami presným zásahom do prázdnej brány! Puk prišiel do stredného pásma, tam si ho prevzal MAREK BARTÁNUS. Od korčule sa mu ešte odrazil až ku kruhu, no odtiaľ ho už pohodlne strelil do bránky.
    Asistencia: Jiří Bicek.
    HRIČINA - 1:3
     
    48:55
    Košice dali gól!
    Košice po tomto góle vyhrávajú 1:3! Puk získal na ľavom kruhu TOMÁŠ HRIČINA, ktorý ho z otočky poslal priamo na bránu. Kostúr si nedal pozor na priestor medzi betónmi, kde mu nakoniec puk prenikol!
    Asistencie: Peter Boltun a Dalibor Bortňák.
    R. RAPÁČ - 1:2
     
    30:59
    Poprad dal gól!
    Popradčania v posledných sekundách početnej prevahy o dvoch hráčov skórujú! Hvila posunul po modrej čiare SUchému. Ten sa neulakomil a krížnou prihrávkou pekne našiel RICHARDA RAPÁČA, ktorý od ľavej žrdi iba doklepol puk do brány!
    Asistencie: Radoslav Suchý a Lukáš Hvila.
    BARTOŠ - 0:2
     
    21:19
    Košice dali gól!
    Hosťujúci tím využíva presilovú hru a zvyšuje svoj náskok! Lelkeš posunul z rohu klziska na modrú čiaru Dudášovi. Ten nahodil na bránku, pred ktorou dobre zapracoval PETER BARTOŠ a ľahkým tečom usmernil puk pod hornú žŕdku!
    Asistencie: Martin Dudáš a Richard Lelkeš.
    HRNKA - 0:1
     
    15:49
    Košice dali gól!
    Oceliari sa dostávajú do vedenia v zápase! Na modrej čiare puk zachytil Deyl, ktorý ho nahodil na zadný mantinel. Odtiaľ sa odrazil puk pred bránku, kde bol pohotový TOMÁŠ HRNKA a ten ho iba popri nič netušiacom Kostúrovi strelil do odkrytej brány!
    Asistencie: Radek Deyl a Richard Lelkeš.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 31. R. Rapáč (Suchý, Hvila) – 16. Hrnka (Deyl, Lelkeš), 22. Bartoš (Dudáš, Lelkeš), 49. Hričina (Boltun, Bortňák), 60. Bartánus (Bicek)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Briják, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak
    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Cebák, Šedivý, Pavúk, Macejko, Dudáš – Bartánus (C), Suja, Bicek (A) – Bartoš (A), Hrnka, Lelkeš – Jenčík, Češík, Chovan – Bortňák, Boltun, Hričina

    Rozhodca: Jonák, Novák – Kacej, Tvrdoň

    Diváci: 2083