Togliatti – S.Moskva 1:2 (kon.) | Kazaň – Petrohrad 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Vladivostok 5:1 (kon.)
Čerepovec – Chabarovsk 1:4 (kon.) | Helsinki – Jaroslavľ 3:1 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
HC Slovan – Dinamo Minsk 4:1 (kon.) | Záhreb – Novgorod 2:1 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
HC Dinamo Minsk
Utorok 24.11.2015, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Belasí ťahajú víťaznú šnúru štyroch zápasov a v utorok privítajú na domácom ľade tabuľkového suseda, bieloruského zástupcu v súťaži, Dinamo Minsk. Slovan odohral v Minsku smolný zápas prednedávnom, keď bol po celý čas lepším mužstvom, prestrieľal domácich pomerom striel medzi žrde 39:17, no tri body zostali v Minsk Arene po víťazstve Dinama v pomere 2:1. Prišiel čas splatiť súperovi požičané a v utorok Bratislava uvidí opäť kvalitný a pekný hokej.

    HC Dinamo Minsk je pomerne mladý tím. Datuje vznik v roku 2003. História klubu siaha však až do roku 1976. Dinamo odohralo v najvyššej lige vtedajšieho Sovietskeho zväzu 5 sezón, s najlepším výsledkom v sezóne 1989/1990, keď obsadilo v tabuľke 10. miesto. Neskôr sa klub premenoval na Tivali Minsk a hral domácu ligu v Bielorusku.

    Dinamo Minsk vstúpilo do KHL pri jej zrode v roku 2008. V prvých dvoch ročníkoch sa do play-off súťaže neprebojovalo. V ďalších dvoch ročníkoch sa hráči bieloruského klubu do play-off prebojovali, no svoje účinkovanie ukončili v prvom kole, najskôr boli nad ich sily hráči Lokomotiv Jaroslavľ a o rok neskôr klub Dinamo Moskva. V piatom ročníku brány play-off pre Dinamo zostali zatvorené. Postupne hráči Dinamo Minsk obsadili v záverečnom účtovaní KHL 22. , 19. , 16. , 13. a 19. miesto. V šiestom ročníku tomu nebolo inak, brány play-off zostali zatvorené a klub skončil v celkovom hodnotení na 26. mieste. Pre kluby, ktoré nepostúpili do play-off existovala možnosť zabojovať o Pohár útechy. Minsk sa dostal až do finále, keď postupne vyradil bratislavský Slovan, Atlant Mytišči a Severstaľ Čerepovec. No vo finále bol nad jeho sily Avangard Omsk, ktorý sériu ukončil víťazstvom 3:0 na zápasy. V uplynulej sezóne sa Dinamo prebojovalo do záverečného play-off, no konečnú mu v prvom kole vystavil Jokerit Helsinki, ktorý zvíťazil v sérii 4:1 na zápasy.

    Bielo-modrý dres klubu obliekajú okrem domácich hráčov z Bieloruska aj štyria hráči z Kanady, dvaja hráči z USA, po jednom hráčovi majú zastúpenie Ruská federácia a Česká republika – Lukáš Krajíček. V roku 2010 sa Dinamo presťahovalo do novej haly, ktorá nesie názov Minsk-Aréna a s kapacitou 15.086 divákov je najväčšou halou v celej KHL. Hlavným trénerom mužstva je Andrej Robertovič Kovaľov.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenalo Dinamo z 33 zápasov 47 bodov, Slovan odohral o dva zápasy viac a získal doposiaľ 49 bodov. Súperi sa v súťaži stretli nedávno, v posledný októbrový pondelok Slovan zvíťazil na ľade Dinama 4:3 po samostatných nájazdoch, v druhý novembrový štvrtok to bolo Dinamo, ktoré do tabuľky zapísalo tri body po víťazstve 2:1.

    Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je obranca Cam Barker s 25 kanadskými bodmi (7+18), v závese sa drží Lukáš Kašpar s 20 bodmi (6+14). V tíme hostí je najproduktívnejším Matt Ellison s 27 kanadskými bodmi (15+12), na druhej priečke sa drží obranca Nick Bailen s 23 bodmi (3+20). Gólman domácich Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 90,9% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,32 gólov na zápas, Michael Garnett s 91,0% úspešnosťou drží priemer 2,61 gólov na zápas Na druhej strane Dmitrij Milčakov s 91,3% úspešnosťou zásahov pri priemere 2,29 gólov na zápas, Jeff Glass91,8% úspešnosť zásahov s priemerom 2,47 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub Dinamo Minsk a onlajny.eu vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujú aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    Garnett (Brust) – Starosta, Višňovský, Barker, Švarný, Valach, Mihalik, Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy (A) – Bartovič (A), Surový (C), Paré – Kašpar, Viedenský, Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan

    HC Dinamo Minsk:

    Glass (Milčakov) – Baile, Šinkevič (A), Lisovec, Krajíček, Filičkin, Gunderson – Vesce, Ellison, Cheechoo (C) – Materuchin, Szczechura, Stepanov – Meleško, Drozd, Komarov – Pavlovič, Koľcov (A), Michaľov

    Rozhodca:

    Oskirko, Ravodin – Aľjošin, Ivanov.
    Práve prebieha rozcvička
    Pavol Skalický si svojimi výkonmi vypýtal miesto v základe, kde pravidelne nastupuje na krídle, dnes bude tvoriť úderné trio spolu s Lušňákom a Skokanom
     
    Príjemný hokejový večer z Bratislavy vám želám, na ľadovej ploche sme už privítali tím hostí, počkáme si na domácich, vypočujeme si hymny oboch krajín a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu. Domáci nastúpia na duel v modrých farbách, hostia v bielomodrej kombinácii farieb.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
    Slovanisti pripravení na zápas
     
    00:39
    Do šance sa mohli dostať domáci, puk nahodený pred bránkovisko z pravej strany však dostala defenzíva hostí poľahky pod kontrolu.
     
    01:09
    Barker dostal po buly puk na modrú, vystrelil príklepom, Glass mal odkrytý výhľad a puk poľahky zneškodnil vo svojom náručí.
     
    01:29
    Materuchin z ľavej strany po čiare poslal puk na Garnetta, ten sa odrazil od žrde pred bránkovisko, defenzíva belasých to zvládla bez ujmy.
     
    01:37
    Surový preveril pozornosť Glassa strelou od pravého kruhu, Jeff bol aj teraz pozorný a radovať sa tribúnam nedovolil.
     
    03:22
    Minsk hral chvíľku s pukom v pásme domácich, nič tam však nevymyslel, napokon po chybnej rozohrávke vyrobili domáci zakázané uvoľnenie, hra sa presťahuje pred Garnetta.
     
    03:54
    Tičar za ľavým kruhom prenechal puk na strelu Jegličovi, ktorý poslal skáckajúci puk na bránku hostí, Glass si s pukom poradil a poslal ho späť do hry.
     
    04:25
    Jeglič mal na palici tutovku, napálil puk na bránku hostí, Glass jeho strelecký pokus vyrazil vpravo na kruh, Slovan hrá s pukom v pásme hostí.
     
    05:30
    Aj Minsk sa previnil proti pravidlám zakázaným uvoľnením, vhadzovať budeme v pásme hostí.
     
    05:53
    Kašpar prešiel s pukom po ľavej strane cez útočnú modrú, príklepom vystrelil, minul však bránku Dinama a puk skončil na zadnom mantineli.
     
    06:30
    Komarov vystrelil z medzikružia, Garnett svojim pravým betónom poslal puk do rohu klziska a podržal svoj tím.
     
    07:19
    Minsk s pukom na paliciach za bránkou Glassa, hráči striedajú počas hry a až potom vyrazia do akcie.
     
    08:17
    Pekná akcia prvej päťky, Nagy potiahol puk stredom vpred, za modrou ho poslal vľavo Tičarovi, Rok puk potiahol vpred, od kruhu vystrelil, jeho strelecký pokus usmernil bek hostí svojou hokejkou na ochrannú sieť.
     
    08:34
    Ellison vystrelil z vrcholu kruhov, Garnett aj tento puk poslal do rohu klziska vpravo, Slovan si musí na chyby v rozohrávke dávať pozor.
     
    09:33
    Hrá má tempo, no obe mužstvá sa viac sústredia na svoju defenzívu v snahe nevyrobiť chybu, Slovan sa previnil proti pravidlám ofsajdom na modrej.
     
    09:45
    Garnett zlikvidoval puk z hokejky Drozda z ľavej strany, ani teraz sa skóre meniť nebude, hostia majú pásmo na vhadzovanie.
     
    11:36
    Od modrej z jej stredu príklepom vystrelil Lisovec, bol však nepresný a Garnett v bránke Slovana zasahovať nemusel.
     
    12:16
    Krajíček zo stredného pásma nahodil puk na bránku domácich, Garnett vzduchom letiaci puk radšej schoval do svojej lapačky.
     
    12:58
    Bartovič dostal puk do brejku, pred bránkoviskom mu však puk z hokejky vypichol jeden z hráčov hostí, Milana poslal na ľad a ten spolu s Glassom posunuli bránku, hra je prerušená, arbitri zákrok hráča hostí posúdili ako dovolený.
     
    14:39
    Obe mužstvá sa striedajú v držaní puku v tom ktorom pásme, defenzíva na výbornú, gólmani v strehu, no teraz bez práce.
     
    15:25
    Bailen vystrelil z pravého kruhu, oblúčikom puk ako muška letiaci na bránku domácich Garnett chytil do svojej mucholapky.
     
    16:15
    Paré dostal puk do pásma hostí, potiahol ho na ľavý kruh a švihom vystrelil, Glass mal odkrytý výhľad a puk poslal na ochranné sklo.
     
    17:58
    Skokan sa snažil zakončiť spoza bránky, Glass dobre čítal hru a Dávidov puk stroskotal na jeho betónoch.
     
    18:20
    Pavlovič vystrelil spred bránkoviska z ľavej strany, Garnett puk vyrazil a zožal potlesk publika.
     
    18:44
    Jeglič bol defenzívou domácich poslaný na Glassa, arbitri predsa len budú v prvej tretine vylučovať, protesty domácich nepomohli, Žiga dostal dve minúty za nedovolené bránenie a Šinkevič za krošček.
     
    19:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    Takmer do posledného miesta zaplnená aréna buráca, ROK TIČAR zachytil rozohrávku hostí na modrej, nakorčuľoval s pukom na bránku hostí, lišiacky si položil Glassa na ľad a kľučkou vľavo po ľade zakončil.
    19:00 Tičar (SBA)
    19:00 Rok TIČAR - 1:0
    Radosť po góle
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine sa hral opatrný hokej, zákroky na hranici pravidiel arbitri púšťali a Minsk si dovoľoval čoraz viac. Až v závere tretiny prišlo obojstranné vylúčenie a po chybe hostí Tičar vyškolil Glassa v bránke Dinama a diváci do bufetov odchádzali spokojní. Pomer striel na svetelnej kocke, ten do priestorov medzi žrde, 9:5.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:48.
    Michael Garnett zatiaľ drží čisté konto
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:16
    Bailen vystrelil od modrej z jej stredu, no skôr nahadzoval puk na bránku, Garnett puk prikryl pod rukavicu.
     
    20:44
    Obe mužstvá s plným počtom hráčov, hostia vyrobili v strednom pásme chybu, k odrazenému puku korčuľoval Bartovič, Bailen to stihol o meter skôr a puk upratal do bezpečia.
     
    21:34
    Zakázané uvoľnenie v podaní hostí, vhadzujeme po pravej ruke gólmana Glassa.
     
    21:37
    Skalický dostal po buly puk za kruh a Pavol pohotovo vystrelil, Glass puk zlikvidoval a mladému hráčovi v belasom drese radosť nedoprial.
     
    22:00
    Aj Slovan vyrobil chybu pri zakladaní útoku, po zakázanom uvoľnení sa sťahujeme pred Garnetta.
     
    22:25
    Lušňák doviezol puk do pásma hostí, od kruhov ho poslal vpravo Skokanovi, Dávid vystrelil bez prípravy, minul bránku Dinama, škoda.
     
    23:20
    Dinamo sa s pukom na čas dostalo do pásma domácich, samozrejme, že vyrobilo ofsajd, keďže v pásme Slovana bol ešte hráč v bielom drese.
     
    23:34
    Gunderson poslal od modrej z ľavej strany reklamný puk na bránku domácich, Garnett si aj s týmto pukom hravo poradil a schoval ho do lapačky.
     
    24:39
    Skalický vybojoval puk v pásme domácich, odzbrojil Bailena, no napokon Dinamo predsa len puk poslalo do stredného pásma, akciu založiť však nedokázalo.
     
    26:30
    Szczechura sa prezentoval strelou spoza obrancu z vnútornej strany pravého kruhu, Garnett bol však na mieste a puk schoval vo svojom náručí.
     
    26:51
    Surový sa dostal s pukom cez modrú až na ľavý kruh, švihom pekne vystrelil, od masky Glassa sa puk odrazil za jeho bránku, arbitri hru prerušili a Glass sa s ťažkosťami zdvíhal z ľadu.
     
    27:34
    Valach najskôr stratil puk v pásme hostí, Szczechura sa s ním dostal po pravej strane do pásma belasých, chcel ho prihrať na ľavú stranu, Valach ho však z akcie vygumoval a puk poslal k mantinelu.
     
    29:10
    Dinamo len nahodilo puk do pásma domácich, oba tímy striedajú, vidíme veru bojovný hokej, Slovan však umne režíruje hru aj v tejto fáze hry.
     
    30:00
    Jeglič s Tičarom vyrobili akciu, Rok z pravej strany zakončiť nechcel, obranca hostí bol blízko pri ňom, puk poslal medzi kruhy, no nerozumel si so Žigom, ktorý zrejme čakal strelu svojho krajana.
     
    31:11
    Paré bojoval o puk ako lev, poslal ho okolo mantinelu na modrú, z ľavej strany ho na bránku poslal Švarný, Glass puk ukryl do lapačky.
     
    32:14
    Kozák dostal dve minúty za podrazenie, Minsk si zahrá presilovku, Slovan bude brániť svoje vedenie.
     
    32:34
    Jeglič vyhodil puk von z pásma a získal pre svoj tím cenné sekundy z oslabenia.
     
    33:09
    Gunderson vystrelil od modrej po ľade, Garnett puk cez svoju hokejku poslal na ochrannú sieť.
     
    33:33
    Mihalik vybojoval puk za bránkovou čiarou domácich a poslal ho von cez všetky čiary, čas z oslabenia plynie.
     
    34:14
    Domáci v plnom počte a bol to Slovan, ktorý dohrával oslabenie v pásme hostí, Jeglič sa na ľavej strane k zakončeniu nedostal a strela od modrej v podaní Švarného mala reklamný charakter.
     
    35:33
    Minsk teraz dostal Slovan pod tlak, Slovan vybojoval puk a snažil sa o akciu, Lisovec však fauloval a za držanie išiel von, skrátime mu pobyt na lavici hanby?
     
    36:10
    Slovan dostal Minsk pod tlak, no na medzikruží sa previnil proti pravidlám prihrávkou rukou, tak to posúdil hlavný, hru prerušil a poslal ju do stredného pásma.
     
    37:33
    Hostia v plnom počte, Slovan mydlil Dinamo v pásme, Glass však zasahovať nemusel, keďže puky poslané na jeho bránku defenzíva hostí zblokovala.
     
    37:50
    Paré vystrelil z ľavého kruhu bekhendom, puk však teraz poslal mimo bránku hostí a Glass opäť zasahovať nemusel.
     
    38:32
    Dinamo Minsk dal gól!
    Slovan nedokázal puk vyhodiť von z pásma, na modrej sa zmocnili hostia, Bailen poslal puk vľavo Vescemu a ten v prečíslení dva na nula poslal puk vpravo pred bránkovisko, kde stál nekrytý MATT ELLISON a nuž, bez problémov vsietil. Asistencie: Ryan Vesce a Nick Bailen.
    38:32 Ellison (MIN)
    38:32 Matt ELLISON - 1:1
     
    39:44
    Jeglič sa prezentoval peknou strelou z pravého kruhu, Glass ešte krajším zákrokom a Jegličov puk, smerujúci do bránky, schoval do lapačky.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli rovnako jeden gól, rovnako v predposlednej minúte a rovnako do tej istej bránky. No a keďže si mužstvá po prestávke strany vymenili, gól dosiahli hostia a vyrovnali. O všetkom tak rozhodne tretia časť hry, pomer striel medzi žrde po druhej tretine podľa informácií zo svetelnej kocky nad ľadom 18:11.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:39.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:06
    Slovan vyhral buly, Jeglič bol však v pásme skôr ako puk, Slovan vyrobil ofsajd.
     
    40:41
    Dinamo sa snažilo o brejkovú akciu, ofsajd na modrej a čiarový im akciu zobral.
     
    41:22
    Bartovič vystrelil po ľade, minul bránku hostí, puk sa od zadného mantinelu odrazil do bránkoviska, Glass predviedol otočku o 360 stupňov a puk schoval pod rukavicu.
     
    42:32
    Michaľov svojim pukom od ľavého kruhu hľadal spoluhráčov pred bránkoviskom, nikoho nenašiel, Slovan s pukom na hokejkách opúšťa obranné pásmo.
     
    43:22
    Za podrazenie dostal dve minúty Szczechura, nechcelo sa mu von, no musel, musel.
    V Bratislave sa dnes zišla pekná návšteva
     
    43:44
    Dinamo poslalo puk von z pásma až za bránku Garnetta, Slovan musí vyrobiť inú presilovkovú akciu.
     
    44:09
    Ďalší puk Dinamo vyhodilo von z pásma, Slovan hostí zatiaľ pod tlak nedostal.
     
    45:22
    Hostia v plnom počte, Slovan hral presilovku plano, ani raz neohrozil Glassa v bránke hostí.
     
    45:55
    Šinkevič dnes po druhýkrát opúšťa hraciu plochu, ani jemu sa nechcelo na lavicu hanby, no musel, musel veru. Dve minúty za držanie.
     
    46:53
    Slovan zamkol Dinamo v pásme, Skalického dva strelecké pokusy z ľavého kruhu Glass vyrazil späť do hry, z pravej strany od kruhu zlikvidoval puk z hokejky Lušňáka.
     
    47:25
    Švarný najskôr vystrelil od modrej, jeho puk zblokovali hráči spred bránkoviska za bránku, Slovan kombinoval s pukom v pásme a Švarný vystrelil spoza kruhov, Glass s dávkou šťastia puk poslal do rohu klziska.
     
    47:55
    Hostia v plnom počte, Slovan hral presilovku veľmi dobre, v gól ju však nepretavil.
     
    48:29
    Surový preveril pozornosť Glassa od pravého kruhu, ani Tomášov puk v sieti neskončil a tak bojujeme naďalej s nádejou na plný bodový zisk.
    Slovan blahoželal Karolovi Fakovi k 84. narodeninám. Pripájame sa aj my a legende slovenského hokeja prajeme všetko dobré!
     
    49:25
    Švarný vystrelil spoza pravého kruhu, Glass puk vyrazil pred seba a defenzíva hostí puk poslala mimo svoje pásmo.
     
    51:16
    Barker dostal puk na pravú stranu do voľného priestoru, nakorčuľoval s ním na kruh a vystrelil, Glass vykorčuľoval z bránky a puk v pokľaku schoval medzi betóny.
     
    51:24
    Slovan Bratislava dal gól!
    CAM BARKER vystrelil od modrej, pred bránkoviskom clonil Tomáš Surový a puk skončil za chrbtom nič netušiaceho Glassa. Asistencia: Francis Paré.
    51:24 Barker (SBA)
    51:24 Cam BARKER - 2:1
    Slovan oslavuje druhý gól
     
    52:53
    Publikum razom ožilo a Slovan aj teraz vybojoval pásmo na vhadzovanie, bude to Dinamo, ktoré bude musieť tvoriť hru.
     
    53:52
    Garnett v ľahu na ľade na pravej strane bránkoviska prikryl pod telo puk nahodený na jeho bránku, vhadzujeme po pravej ruke Garnetta.
     
    54:15
    Dinamo sa bude snažiť stupňovať tlak, zakázané uvoľnenie domáci, Dinamo však nestrieda.
     
    54:30
    Slovan čaká súpera na svojej modrej čiare, Dinamo má problém zakombinovať s pukom na paliciach cez útočnú modrú čiaru.
     
    55:39
    Domácim sa nedarí vyhodiť puk von z pásma, Dinamo si zatiaľ nevytvorilo streleckú pozíciu.
     
    55:57
    Hra prerušená, puk po teči domácich skončil vysoko na ochrannej sieti, Slovan bráni svoj jednogólový brejk.
     
    56:07
    Švarný puk spred bránkoviska poslal do stredného pásma a z hokejky hráča hostí napokon puk skončil na tribúne, arbitri nariadili vhadzovanie v strednom pásme.
     
    56:42
    Cheechoo poslal spoza bránky puk pred bránkovisko, tam sa najlepšie zorientoval Švarný, puk potiahol za bránku a poslal ho okolo ochranného skla k modrej čiare.
     
    57:37
    Švarný vyhodil puk okolo mantinelu von cez všetky čiary, zakázané uvoľnenie, hostia si time out nepýtajú?
     
    57:37
    Oddychový čas hostí, tak predsa len Dinamo mobilizuje sily na záver zápasu, či len tretej tretiny? Veríme, že zápasu.
     
    57:50
    Višňovský vyhodil puk von z pásma, Slovan vyrobil zakázané uvoľnenie, Glass stále zostáva vo svojej klietke.
     
    58:14
    Puk za bránkou hostí, kam ho poslal Višňovský, čas ku klaksónu sa nezadržateľne blíži.
     
    58:43
    Glass si to namieril na striedačku, Dinamo bude hrať bez brankára.
     
    58:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Glass vykorčuľoval na striedačku ako ruské torpédo, Slovan poslal puk von z pásma, po pravej strane za pukom nakorčuľoval MICHEL MIKLÍK, Glass sa ešte zo striedačky hodil na ľad, puk hokejkou nezachytil a Michel už vedel, kam ho poslať.
    58:50 Miklík (SBA)
    58:50 Michel MIKLÍK - 3:1
     
    59:11
    Na konci tretiny kotol spustil mexickú vlnu a zápas dohrávame vo víťaznom tóne.
     
    59:26
    Oddychový čas hostí, Dinamo to zrejme ešte raz skúsi s prázdnou klietkou.
     
    59:26
    Glass zostal na striedačke, Dinamo hrá opäť power play bez brankára.
     
    59:56
    Slovan Bratislava dal gól!
    Garnett sa predviedol pekným zákrokom, puk smeroval na modrú, Dinamo chybovalo zlou prihrávkou, puk zachytil LUKÁŠ KAŠPAR a od obrannej modrej poslal puk do prázdnej klietky hostí.
    59:56 Kašpar (SBA)
    59:56 Lukáš KAŠPAR - 4:1
     
    Koniec zápasu.
     
    V Bratislave sa skončil pekný hokej tak, ako sme si predstavovali, víťazstvom domácich. Nerodilo sa ľahko. Slovan o plnom bodovom zisku rozhodol až tretej tretine a dvomi gólmi do prázdnej bránky len potvrdil svoju výhru. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí Matt Ellison, v tíme domácich Rok Tičar. Pozrieme si tradičnú ďakovačku, víťazné kolo a pôjdeme do postele, peknú a hlavne dobrú noc všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (21:18:36)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 19. Tičar, 52. Barker (Paré), 59. Miklík, 60. Kašpar – 39. Ellison (Vesce, Bailen)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Starosta, Višňovský, Barker, Švarný, Valach, Mihalik, Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy (A) – Bartovič (A), Surový (C), Paré – Kašpar, Viedenský, Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Baile, Šinkevič (A), Lisovec, Krajíček, Filičkin, Gunderson – Vesce, Ellison, Cheechoo (C) – Materuchin, Szczechura, Stepanov – Meleško, Drozd, Komarov – Pavlovič, Koľcov (A), Michaľov

    Rozhodca: Oskirko, Ravodin – Aľjošin, Ivanov

    Diváci: 9.332