Žilina – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 2:1 (2:1 po s.n.) | Košice – Piešťany 5:1 (kon.)
Skalica – Zvolen 1:3 (kon.) | Nitra – Martin 3:1 (kon.)
koniec
HK Nitra
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HK VITAR Martin
Piatok 20.11.2015, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    RZAVSKÝ - 3:1
     
    36:25
    Martin dal gól!
    A nitrianska defenzíva teraz úplne pozabudla na Daniela Rzavského, ktorý pred bránou Michala Valenta dostal príliš veľa priestoru a natrikrát sa mu podarilo dotlačiť puk za chrbát domáceho gólmana.
    SLOVÁK - 3:0
     
    32:05
    Nitra dala gól!
    Marek Slovák teraz potvrdzuje, že dnes hrá vynikajúci zápas. Po dvoch asistenciách si do štatistík pripisuje aj gól, keď sa v oslabení dostal do úniku a nechytateľnou strelou zápästím nedal inak výborne chytajúcemu Orčíkovi šancu. Nitra vedie 3:0.
    LALIBERTÉ - 2:0
     
    15:18
    Nitra dala gól!
    Po strele Guotha od modrej čiary sa k puku dostal Slovák, ktorý mohol zakončovať, no napokon zvolil prihrávku na lepšie postaveného Lalibertého, ktorý bez väčších problémov poslal puk za Orčíka a Nitra tak v závere prvej tretiny vedie o dva góly!
    LALIBERTÉ - 1:0
     
    12:02
    Nitra dala gól!
    A David Laliberté sa teraz presadzuje krásnou strelou do pravého horného rohu brány, keď strieľal bez prípravy po vynikajúcej prihrávke Mareka Slováka. Laliberté si vynikajúco nakorčuľoval z druhej vlny do medzikružia a peknou strelou poslal svoj celok do vedenia.

    Dávid Lech

    Góly a asistencie: 13. Laliberté (Slovák, Blackwater), 16. Laliberté (Slovák, Guoth), 33. Slovák (Ordzovenský) – 37. Rzavský (Kabáč, Dírer)


    HK Nitra: Valent – Kuzma, Milam, Novák, Ordzovenský, Guoth, Milo, Pupák – Laliberté, Slovák, Blackwater – Ručkay, Stűmpel, Stloukal – Macík, Štefanka, Bajtek – Kutálek, Bene, Piačka. Tréner: Antonín Stavjaňa
    HK VITAR Martin: Orčík (33. Halo) – Tabaček, Matejka, Dlouhý, Dvořák, Bačík, Jáchym, Trávniček, To. Varga – Ti. Varga, Murček, Skladaný – Kokavec, Jurášek, Pokrivčák – Rzavský, Dírer, Jokeľ – Uhrík, Kabač, Rusina. Tréner: Ivan Dornič

    Rozhodca: Novák, Snášel – Jobbágy, Smrek