Chabarovsk – Dinamo Minsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Novgorod 3:8 (kon.) | Novokuzneck – Čerepovec 4:5 (po pr.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 0:1 (1:2 po s.n.) | HC Slovan – Barys 5:3 (kon.) | Záhreb – Omsk 0:1 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
5:3 (3:1, 0:2, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Streda 21.10.2015, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Cam BARKER - 5:3
     
    59:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan dostal puk do stredného pásma, Surový sa síce k zakončeniu nedostal, no CAM BARKER od obrannej modrej puk poslal do opustenej bránky hostí.
     
    59:08
    Oddychový čas hostí, ktorí si pripravia taktiku na skórovanie, aby zápas poslali do predĺženia.
     
    59:08
    Nedorost dostal dve minúty za hákovanie, bude tu ešte horúco pred Garnettom.
     
    59:05
    Ivanov odkorčuľoval na striedačku, power play hostí, ktorí hrajú bez brankára.
     
    57:32
    Nagy korčuľoval za vyhodeným pukom a od ľavého kruhu tvrdo vystrelil, Ivanov roztiahol betóny a puk vyrazil späť do hry.
     
    53:41
    Bochenski odkorčuľoval na trestnú za podrazenie, príležitosť pre domácich na potvrdenie troch bodov je ako na podnose.
     
    46:46
    Neuveriteľne krásna akcia hostí, Dallman našiel od modrej na ľavom kruhu Boyda, ktorý puk posunul pred bránkovisko voľnému Dawesovi, Garnett sa roztiahol v bránke a puk ľavým betónom v ľahu zneškodnil!
     
    46:31
    Švarný za seknutie dostal dve minúty a prvá päťka hostí sa teší zo svojej príležitosti.
     
    46:31
    Puškariov sa dostal do brejku, keď si prevzal puk na modrej, nakorčuľoval pred bránku a chcel zakončiť, Švarný vyrobil sekanie a pomohol nepriamo Garnettovi v domácej bránke.
    Tomáš SUROVÝ - 4:3
     
    45:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ivanov predsa len kapituloval, Dallman chyboval v rozohrávke, puk neposlal za bránku, pretože sa ten odrazil od oblúka konštrukcie bránky pred bránkovisko a TOMÁŠ SUROVÝ si z pravej strany položil Ivanova na ľad, aby z tej ľavej puk nekompromisne poslal do jeho klietky.
     
    43:03
    Dallman dostal puk pred bránkovisko z rohu klziska z pravej strany, Garnett dobre čítal hru, puk zrazil pred seba a pohotovo ukryl pod rukavicu.
     
    41:46
    Paré z ľavej strany pri bránkovisku zakončil, Ivanov šiel do pokľaku a puk z hokejky Francisa poslal späť do hry, Slovan drží Barys v pásme a kombinuje.
     
    40:33
    Boyd sa previnil proti pravidlám hákovaním, prvá presilová hra pre Slovan v dnešnom dueli.
    Dustin BOYD - 3:3
     
    39:26
    Barys Astana dala gól!
    Laxným prístupom k bráneniu Slovan umožnil hosťom vyrovnať, strelu od modrej v podaní Dallmana Garnett vyrazil pred seba a nikým nekrytý DUSTIN BOYD puk poslal do opustnej klietky Slovana. Asistencie: Kevin Dallman a Brandon Bochenski.
     
    39:21
    Trestuhodne nechali domáci Bochenskeho operovať s pukom v pásme, Brandon z ľavej strany nakorčuľoval pred bránkovisko a vystrelil, Garnett puk zrazil pred seba a ustál aj menšiu skrumáž hostí.
     
    37:34
    Valach od modrej puk nahodil pred bránku, Nagy ho medzi kruhmi jemne tečoval, no puk skončil tesne nad bránkou Ivanova, aká to len škoda.
    Brandon BOCHENSKI - 3:2
     
    34:39
    Barys Astana dala gól!
    Barys opäť využíva presilovú hru, keď puk za Garnettov chrbát dopravil tvrdou strelou z vrcholu pravého kruhu BRANDON BOCHENSKI. Asistencia: Mike Lundin.
     
    34:28
    Podrazenie v podaní Švarného, presilovka pre hostí je tu.
     
    30:18
    Brejk domácich úspechom neskončil, Surový z ľavej strany hľadal pred bránkoviskom Bartoviča, ktorý puk netrafil a ten len preletel popred bránku a skončil v rohu klziska.
     
    29:26
    Luža odkorčuľoval na trestnú lavicu, dve minúty za podrazenie, druhá presilová hra pre Barys, tú prvú využil.
     
    28:16
    Slovan vyrobil opäť peknú akciu v pásme hostí, z pravého kruhu tvrdým príklepom vystrelil kapitán domácich Surový, Ivanov šiel opäť do pokľaku a puk schoval do náručia.
     
    28:02
    Krásna akcia domácich, Kašpar zaviezol puk do pásma po ľavej strane, od kruhu našiel milimetrovým pukom na pravom kruhu hokejku Parého, ktorý pekne vystrelil, Ivanov sa stihol presunúť na ľavú stranu a puk v pokľaku zneškodnil!
     
    24:53
    Prečíslenie domácich tri na jeden, Nagy z ľavej strany poslal puk pred bránkovisko, ten trochu skáckal a tak ho Surový efektne netrafil, napokon puk skončil v náručí kľačiaceho Ivanova.
     
    23:59
    Krásne zakončenie novej posily belasých Francisa Parého, ktorý z pravej strany vyskúšal Ivanova. Alexej bol pozorný a teraz veru podržal svoj tím, keď puk zneškodnil vo svojom výstroji.
     
    20:58
    Prečíslenie hostí tri na dva dopadlo pre domácich veľmi dobre, keďže Barys svoju akciu pokazil chybnou prihrávkou.
     
    19:41
    Puk na modrú dostal na hokejku Dawes, potiahol v rýchlosti puk na stred k pravému kruhu a efektne vystrelil, Garnett puk vyrazil na druhú stranu klziska a na dorážku Boyda reagovať nemusel.
    Václav NEDOROST - 3:1
     
    18:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia belasých ako z hokejovej učebnice, všetko to vymyslel Luža, ktorý diagonálou z obrannej modrej našiel vľavo na útočnej modrej Kašpara. Lukáš puk posunul na kruh a VACLAV NEDOROST puk letiaci tesne nad ľadom golfovým úderom poslal okolo lapačky gólmana do siete Barysu. Asistencie: Lukáš Kašpar a Patrik Luža.
    Nigel DAWES - 2:1
     
    16:48
    Barys Astana dala gól!
    Barys pomotal hlavy domácej defenzíve, Slovan nedokázal puk poslať mimo pásmo, Dallman od pravého kruhu puk poslal medzi kruhy a do siete domácich ho efektným tečom dopravil NIGEL DAWES. Asistencie: Kevin Dallman a Mike Lundin.
    15:48 Nedorost smeruje na trestnú lavicu
     
    15:48
    Za hákovanie odkorčuľoval na trestnú Nedorost, pred Garnettom bude veru horúco, prvá päťka hostí je pekne rozbehnutá.
     
    14:20
    Slovan opäť vyrobil peknú akciu, puk dostal na pravú stranu na hokejku Jeglič, ktorý vystrelil, Laco puk zrazil pred seba a následne v ľahu prikryl pod svoje rukavice.
    Ladislav NAGY - 2:0
     
    13:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Puk pri mantineli na pravej strane vybojoval Surový, posunul ho na stred a LADISLAV NAGY prestrelil Laca v bránke hostí. Asistencia: Tomáš Surový.
     
    09:25
    Bochenski v úniku zoči voči Garnettovi neuspel, Michael cez svoju vyrážačku poslal puk späť do hry a z tribún sa ozývalo jeho meno.
    08:58 Aréna Ondreja Nepelu oslavuje gól
    Andrej ŠŤASTNÝ - 1:0
     
    08:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    Brejk domácich dva na jeden, Tičar zaviezol puk do pásma po ľavej strane, od kruhu ho poslal na pravú stranu a ANDREJ ŠŤASTNÝ puk poslal do siete hostí. Asistencia: Rok Tičar a Žiga Jeglič.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 9. Šťastný (Tičar, Jeglič.), 14. Nagy (Surový), 19. Nedorost (Kašpar, Luža), 46. Surový, 60. Barker – 17. Dawes (Dallman, Lundin), 35. Bochenski (Lundin), 40. Boyd (Dallman, Bochenski)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Pavlas) – Barker, Sersen (A), Mihalik, Švarný, Starosta, Valach, Luža – Paré, Nedorost, Kašpar – Nagy (A), Surový (C), Bartovič – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skalický, Viedenský, Lušňák
    Barys Nur-Sultan: Laco (21. Ivanov) – Dallman (A), Lundin, Semionov (A), Savčenko, Litvinenko, Ellerby, Ryspajev, Triasunov – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Žajlauov, St. Pierre, Krasnoslobodcev – Romanov, Kajgorodov, Puškariov – Grenc, Poliščuk, Jevdokimov

    Rozhodca: Gamalej, Naumov – Raming, Šichanov

    Diváci: 7.862