Michalovce – Lipt. Mikuláš 2:6 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 3:6 (kon.) | Pov. Bystrica – Humenné 1:7 (kon.)
Topoľčany – Senica 3:4 (kon.) | Detva – Bardejov 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Trnava 5:3 (kon.)
koniec
HK DUKLA Ingema Michalovce
2:6 (1:2, 1:2, 0:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 21.10.2015, 17:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované. Michalovce nezvládli priamy súboj o štvrtú priečku a Liptovskému Mikulášu podľahli 2:6. Nutno uznať, že hostia predviedli na ľade zemplínskeho tímu skvelý výkon, strelili šesť gólov a zaslúžene tak svojmu dnešnému súperovi v tabuľke odskakujú na rozdiel piatich bodov. (19:11:31)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:12
    Zápas sa v poslednej minúte už len dohráva. Každému je jasné, že Liptovský Mikuláš si dnes z Michaloviec odvezie tri body a upevní si tak pozíciu v najlepšej štvorke prvej ligy.
     
    58:46
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Aby toho nebolo málo, posledný klinec do rakvy Michaloviec zabíja forward Jaroslav Jabrocký, ktorý pečatí víťazstvo hostí a zvyšuje už na 2:6!
     
    57:36
    Do konca zápasu ostáva 144 sekúnd, hráči Liptovského Mikuláša môžu začať pomaly oslavovať svoj cenný triumf.
     
    56:23
    Musel by sa udiať menší zázrak, aby Michalovce v dnešnom zápase bodovali. Liptáci predvádzajú vynikajúci hokej a krátko pred koncom súboja vedú 2:5.
     
    55:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Aby toho nebolo málo. Drotárov trest síce uplynul celý, no niekoľko sekúnd na to Liptáci udreli opäť a vedú už 2:5. Tentoraz si gól na svoje konto pripisuje Tomáš Marcinko, ktorý dnes hrá vydarený duel.
     
    54:55
    Hostia držia puk ďaleko od svojej brány, Dukla Michalovce sa kvôli nižšiemu počtu hráčov na ľade musí brániť a všetko nasvedčuje tomu, že Liptáci dovedú dnešný duel do víťazného konca.
     
    53:48
    Liptovskému Mikulášu sa v presilových hrách v tejto sezóne až tak nedarí, keď využili len šesť početných výhod z 49 presiloviek, no dvojminútové vylúčenie Drotára im hrá do karát.
     
    53:19
    Domáci hokejisti sa navyše budú najbližšie dve minúty brániť. Na trestnú lavicu odchádza Martin Drotár za hákovanie.
     
    52:40
    Liptáci navyše v tretej tretine už neraz ohrozili bránu Okoličányho a dali jasne najavo, že v závere zápasu budú len vyčkávať na záverečnú sirénu.
     
    51:22
    Hokejisti Michaloviec sa všemožne snažia streliť kontaktný gól, ktorý by vykresal iskierku nádeje pre domáci mančaft, no Liptáci sa výborne bránia s vedomím pohodlného dvojgólového náskoku.
     
    50:49
    Domáci hráči nemajú veľa času na vyrovnanie. Liptovský Mikuláš kontroluje hru a na ľade predvádza vynikajúci kompaktný výkon.
     
    50:00
    Začala sa posledná desaťminútovka dnešného stretnutia.
     
    49:10
    O chvíľu na nás čaká posledná desaťminútovka hry, v ktorej sa Michalovce budú snažiť o zmazanie dvojgólového náskoku Liptovského Mikuláša.
     
    48:52
    Michalovčanom sa čas na vyrovnanie kráti, Liptáci umne držia puk na svojich hokejkách, snažia sa zdržiavať čas a kúskovať hru.
     
    48:01
    Liptáci si ale s touto situáciou skúsene poradili, Bartík sa vrátil na ľad a po vylúčeniach na oboch stranách sa v hre pokračuje za stavu 2:4.
     
    47:27
    Šangin sa už vrátil na ľadovú plochu a Michalovce tak majú k dispozícii krátku početnú výhodu o jedného muža.
     
    46:44
    Pokračuje sa tak v hre štyroch proti štyrom, po návrate Georgija Šangina na ľad budú mať Michalovce k dispozícii 44-sekundovú presilovú hru.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dávid Lech


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 13. Banovský, 21. Klouda (Faith, Banovský) – 9. Števuliak (Uram, Burzala), 18. Cibuľa (Bartík), 30. Laco (Kadlubiak), 37. Cibuľa (Bartík, Marcinko), 56. Marcinko (Bartík, Dovina), 59. Jabrocký (Oravec)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Dolgoš, Boboš, Buraľ – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Schnelly – Čížek, Huňady, Fedorko – Hinďoš, Gavura, Jenčo. Tréner: Štefan Tóth
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina – Mezovský, Krčula, Nádašdi, Burzala, Kadlubiak, Oravec, Oško – Marcinko, Cibuľa, Bartík – Števuliak, Lichanec, Uram – Jabrocký, Piatka, Laco – Brezniak, Gápa. Tréner: Róbert Spišák

    Rozhodca: Husár – Šoltés, Wolf

    Diváci: 650