Chabarovsk – Dinamo Minsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Novgorod 3:8 (kon.) | Novokuzneck – Čerepovec 4:5 (po pr.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 0:1 (1:2 po s.n.) | HC Slovan – Barys 5:3 (kon.) | Záhreb – Omsk 0:1 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
5:3 (3:1, 0:2, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Streda 21.10.2015, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Cam BARKER - 5:3
     
    59:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan dostal puk do stredného pásma, Surový sa síce k zakončeniu nedostal, no CAM BARKER od obrannej modrej puk poslal do opustenej bránky hostí.
    Tomáš SUROVÝ - 4:3
     
    45:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ivanov predsa len kapituloval, Dallman chyboval v rozohrávke, puk neposlal za bránku, pretože sa ten odrazil od oblúka konštrukcie bránky pred bránkovisko a TOMÁŠ SUROVÝ si z pravej strany položil Ivanova na ľad, aby z tej ľavej puk nekompromisne poslal do jeho klietky.
    Dustin BOYD - 3:3
     
    39:26
    Barys Astana dala gól!
    Laxným prístupom k bráneniu Slovan umožnil hosťom vyrovnať, strelu od modrej v podaní Dallmana Garnett vyrazil pred seba a nikým nekrytý DUSTIN BOYD puk poslal do opustnej klietky Slovana. Asistencie: Kevin Dallman a Brandon Bochenski.
    Brandon BOCHENSKI - 3:2
     
    34:39
    Barys Astana dala gól!
    Barys opäť využíva presilovú hru, keď puk za Garnettov chrbát dopravil tvrdou strelou z vrcholu pravého kruhu BRANDON BOCHENSKI. Asistencia: Mike Lundin.
    Václav NEDOROST - 3:1
     
    18:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia belasých ako z hokejovej učebnice, všetko to vymyslel Luža, ktorý diagonálou z obrannej modrej našiel vľavo na útočnej modrej Kašpara. Lukáš puk posunul na kruh a VACLAV NEDOROST puk letiaci tesne nad ľadom golfovým úderom poslal okolo lapačky gólmana do siete Barysu. Asistencie: Lukáš Kašpar a Patrik Luža.
    Nigel DAWES - 2:1
     
    16:48
    Barys Astana dala gól!
    Barys pomotal hlavy domácej defenzíve, Slovan nedokázal puk poslať mimo pásmo, Dallman od pravého kruhu puk poslal medzi kruhy a do siete domácich ho efektným tečom dopravil NIGEL DAWES. Asistencie: Kevin Dallman a Mike Lundin.
    Ladislav NAGY - 2:0
     
    13:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Puk pri mantineli na pravej strane vybojoval Surový, posunul ho na stred a LADISLAV NAGY prestrelil Laca v bránke hostí. Asistencia: Tomáš Surový.
    08:58 Aréna Ondreja Nepelu oslavuje gól
    Andrej ŠŤASTNÝ - 1:0
     
    08:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    Brejk domácich dva na jeden, Tičar zaviezol puk do pásma po ľavej strane, od kruhu ho poslal na pravú stranu a ANDREJ ŠŤASTNÝ puk poslal do siete hostí. Asistencia: Rok Tičar a Žiga Jeglič.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 9. Šťastný (Tičar, Jeglič.), 14. Nagy (Surový), 19. Nedorost (Kašpar, Luža), 46. Surový, 60. Barker – 17. Dawes (Dallman, Lundin), 35. Bochenski (Lundin), 40. Boyd (Dallman, Bochenski)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Pavlas) – Barker, Sersen (A), Mihalik, Švarný, Starosta, Valach, Luža – Paré, Nedorost, Kašpar – Nagy (A), Surový (C), Bartovič – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skalický, Viedenský, Lušňák
    Barys Nur-Sultan: Laco (21. Ivanov) – Dallman (A), Lundin, Semionov (A), Savčenko, Litvinenko, Ellerby, Ryspajev, Triasunov – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Žajlauov, St. Pierre, Krasnoslobodcev – Romanov, Kajgorodov, Puškariov – Grenc, Poliščuk, Jevdokimov

    Rozhodca: Gamalej, Naumov – Raming, Šichanov

    Diváci: 7.862