Borisov – Barcelona 0:2 (kon.) | Leverkusen – AS Rím 4:4 (kon.) | Arsenal – Bayern 2:0 (kon.)
D. Záhreb – Olympiakos 0:1 (kon.) | Porto – Tel Aviv 2:0 (kon.) | D.Kyjev – Chelsea 0:0 (kon.)
Zenit – Lyon 3:1 (kon.) | Valencia – Gent 2:1 (kon.)
koniec
Arsenal FC
2:0 (0:0)
Bayern Mníchov
Utorok 20.10.2015, 20:45 • Emirates Stadium, London • Liga majstrov • Skupina F
Predzápasové kurzy
    90+4. Mesut ÖZIL - 2:0
     
    90+4
    Arsenal FC dal gól!

    Veľké veci sa dejú na Emirates! Bellerín sa po tomto zápase pridá k najrýchlejším futbalistom sveta, možno bude aj tým celkovo najrýchlejším. Zobral loptu pri rozohrávke Thiagovi, prešprintoval Alaba a prihral pred prázdnu bránu MESUTOVI OZILOVI, ktorý nedal do prázdnej, ako to najprv vyzeralo, nedokázal dať gól z nemožného, keďže loptu Neuer vyrazil pred seba a následne do ešte prázdnejšej brány netrafil Chamberlain – prestrelil. Bránkový rozhodca ale strelu Ozila posúdil ako gól, takže Arsenal víťazí 2-0.
     
    90+3
    Lewandowski nádherne oklamal Koscielneho, lenže následne sa pred Čechom k strele nedostal, Francúz ho skvele a hlavne čisto zablokoval. Bude z toho len odkop od Čechovej brány.
     
    83
    Pas od rohovej zástavky našiel na päťke Girouda, ktorý si dobre vyskočil, avšak zakončil len do stredu, do rúk Neuera. Toho následne zrazil k zemi a vidí kartu.
     
    82
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Alexis Sánchez, prichádza Kieran Gibbs.
    77. Olivier GIROUD - 1:0
     
    77
    Arsenal FC dal gól!

    Domáci dostali k dispozícií priamy kop a center z neho podcenil Neuer, ktorý vybehol vysoko z brány, loptu úplne minul a tá sa následne vlastne len odrazila od OLIVERA GIROUDA do brány.
     
    75
    Veľká šanca Lewandowskeho, ktorý dostal loptu od Douglasa Costu pred Čecha a ponad padajúceho Koscielneho nechať vyniknúť brankára Arsenalu.
     
    74
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Theo Walcott, prichádza Olivier Giroud.
     
    71
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Xabi Alonso, prichádza Joshua Kimmich.
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Arturo Vidal, prichádza Rafinha.
     
    58
    Tá ide do krídla, odkiaľ po zemi pred šestnástku prihrával Ozil, našiel Coquelina, strela Francúza ide tesne vedľa žrde brány Neuera.
     
    57
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Aaron Ramsey, prichádza Alex Oxlade-Chamberlain.
     
    51
    Douglas Costa sa dostal tentoraz na pravé krídlo, pred šestnástkou obišiel jednoduchou kľučkou Koscielneho a bránu minul len o pár centimetrov.
    34.
     
    34
    Tak čo teraz nedali hráči Arsenalu... Skvelý center Monreala našiel na päťke úplne voľného Walcotta, ktorý poslal hlavičku bez rozmýšľania smerom do brány, lenže Manuel Neuer neuveriteľným spôsobom loptu z bránkovej čiary vyrazil preč a následne s pomocou spoluhráčov zrazil aj strelu Ramseyho zblízka.
     
    11
    Skvelá akcia hostí, Thiago dostal prihrávku na šestnástku, narazil si s Mullerom, čím sa dostal až pred Čecha, londýnsky brankár vytiahol po strele z prvej výborný zákrok.
     
    7
    Obrovská šanca Ozila, pretože lopta prepadla cez Bernata až na nemeckého legionára. Jeho tvrdá strela našla pozorného Neuera, ktorý vytiahol skvelý zákrok.

    Matej Kubove

    Góly: 77. Giroud, 90+4. Özil

    Karty:   83. Giroud (ARS)


    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Mertesacker (C), Koscielny, Monreal – Coquelin, Cazorla – Ramsey (57. Oxlade-Chamberlain), Özil, Alexis Sánchez (82. Gibbs) – Walcott (74. Giroud).
    Náhradníci: Macey – Debuchy, Gibbs, Chambers, Arteta, Giroud, Oxlade-Chamberlain.

    Bayern Mníchov: Neuer – Lahm (C), Alaba, J. Boateng, Bernat – Arturo Vidal (71. Rafinha), Alonso (71. Kimmich) – T. Müller, Th. Alcântara, Costa – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Rafinha, Kirchhoff, Javi Martínez, Gaudino, Kimmich, Coman.