Nitra – Piešťany 6:3 (kon.) | Košice – Zvolen 4:3 (kon.) | B. Bystrica – Martin 4:1 (kon.)
Žilina – Poprad 2:5 (kon.) | Skalica – Trenčín 2:3 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
2:5 (0:1, 1:1, 1:3)
HK Poprad
Nedeľa 18.10.2015, 17:00 • DOXXbet Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:19
    Žilina dala gól!
    Domáci ešte využívajú presilovú hru, keď sa peknou strelou do vinkla z pravého krídla presadil ADRIÁN LIPOVSKÝ. Asistencia: Dávid Bajaník.
     
    49:19
    Poprad dal gól!
    Hostia znovu zopakovali spoluprácu dvoch Rapáčovcov, tentoraz Tomeka prekonal RICHARD RAPÁČ, ktorému nabíjal jeho brat Branislav. Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    44:36
    Poprad dal gól!
    Nuž a zdá sa, že o osude stretnutia je rozhodnuté, pretože BRANISLAV RAPÁČ prestrelil Tomáša Tomeka. Asistencie: Rapáč Richard, Jaroslav Kasík.
     
    43:26
    Poprad dal gól!
    Nuž a po skrumáži pred Tomekom už hostia znovu vedú o 2 góly. Ako posledný sa k puku dostal RUDOLF HUNA a dostal ho za bránkovú čiaru. Asistencie: Ľuboš Bartečko, Lukáš Paukovček.
     
    35:40
    Žilina dala gól!
    A tentoraz tá finálna prihrávka prišla. Do úniku sa dostal RÓBERT HUNA a puk krásne zavesil pod víko popradskej bránky. Asistencie: Emil Švec, Richard Huna.
     
    24:20
    Poprad dal gól!
    A ten im vychádza! Hostia pekne zakombinovali, ĽUBOŠ BARTEČKO sa ako posledný dostal k puku a dáva svoj druhý gól v zápase. Asistencie: Richard Rapáč, Radoslav Suchý.
     
    13:15
    Poprad dal gól!
    Únik dvojice hostí, Rudolf Huna pálil z pravej strany. Tomáš Tomek puk vyrazil a ĽUBOŠ BARTEČKO bez problémov zakončil do prázdnej bránky. Asistencia: Rudolf Huna.

    Dávid Švec

    Góly a asistencie: 36. Huna Róbert (Švec, Huna Richard), 53. Lipovský (Bajaník) – 14. Bartečko (Huna Rudolf), 25. Bartečko (Rapáč Richard, Suchý), 44. Huna Rudolf (Bartečko, Paukovček), 45. Rapáč Branislav (Rapáč Richard, Kasík), 50. Rapáč Richard (Rapáč Branislav)


    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Grman, Kurali, Makovský, Novotný, Rehák, Brejčák, Niník, Bajaník – Ri. Huna, Ró. Huna, Švec – Konečný, Valášek, Stupka – Drábek, Ježek, Drevenák – Rehák, Schroner, Lipovský
    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Gáborčík, Briják, Fabian, Malina, Kasík, Pitka, Dinda – Bartečko, Paukovček, Huna Ru. – Kroták, Rusnák, Hvila – Štrauch, Rapáč Ri., Rapáč Br. – Török, Bajaruns, Števuliak

    Rozhodca: Jonák – Návratek, Výleta

    Diváci: 1129