Třinec – Mladá Boleslav 4:3 (2:1 po s.n.) | Sparta Praha – Chomutov 4:0 (kon.) | Plzeň – Zlín 3:2 (2:0 po s.n.)
Litvínov – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec
HC Sparta Praha
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
Piráti Chomutov
cz Nedeľa 18.10.2015, 17:00 • O2 arena • Tipsport extraliga (ČR) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    35:27 Jan BUCHTELE - 4:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí tým využívá dobře sehranou přesilovku a navyšuje vedení na 4:0. Réway našel od modré Hlinku na pravém kruhu. Kapitán sparťanů pak přistrčil puk JANU BUCHTELEMU, který byl zaparkován přímo před Kopřivou. Po několikanásobné dorážce vlastní střely se nakonec Buchtele prosadil, a to i přes následné mohutné protesty týmu kouče Vladimíra Růžičky st. Asistence: Jaroslav Hlinka, Martin Réway.
    17:59 Jaroslav HLINKA - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zastavit rozjetou lokomotivu, kterou nakládá uhlím JAROSLAV HLINKA. To je těžký úkol pro ten Chomutov, který se nyní trápí na ledové ploše. Přečíslení tří na jednoho vyřešil Kudrna přihrávkou na najetého Hlinku, kterému stačilo usměrnit puk do prázdné brány. Asistence: Andrej Kudrna, Vladimír Eminger.
    13:24 Lukáš CINGEL - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    13:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Výbornou práci odvedl za brankou soupeře Réway, jenž chytře obral soupeře o puk, který poté umě naservíroval před branku svému krajanovi LUKÁŠI CINGELOVI. Nejlepší sparťan v tabulce +/- účast na ledě se už nemohl mýlit. A nemýlil. Asistence: Martin Réway.
    01:06 Jan PISKÁČEK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    01:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pouhých 66 sekund stačilo domácím k otevření gólového účtu. Z pravého kruhu přihrál Buchtele na mezikruží dobře najetému obránci JANU PISKÁČKOVI, který z první překonal Kopřivu střelou na vyrážečku. Asistence: Jan Buchtele, Daniel Přibyl.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 2. Piskáček (Buchtele, Přibyl), 14. Cingel (Réway), 18. Hlinka (Kudrna, Eminger), 36. Buchtele (Hlinka, Réway)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Lukáš) – Barinka (A), Čajkovský, Eminger, Piskáček, Mikuš, Hrbas, Kalina, Polášek – Kumstát (A), Pech, Sabolič – Buchtele, Hlinka (C), Přibyl – Hamilton, Cingel, Réway – Klimek, Černoch, Kudrna.
    Piráti Chomutov: Kopřiva (Strmeň) – Drtina (A), Rutta, Dlapa, Rýgl, Jánošík, Redlihs, Trefný, Blaha – Vondrka (C), Červenka, Pospíšil – Sklenář, Růžička, Hovorka – Hřebejk (A), Dušek, Květoň L. – Tomica, Kämpf, Kaše.

    Rozhodca: Svoboda, Šír – Jelínek, Pešek

    Diváci: 6 409