Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 4:3 (po pr.) | Jaroslavľ – Helsinki 3:1 (kon.) | Petrohrad – Togliatti 2:1 (kon.)
S.Moskva – Kazaň 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Metallurg Magnitogorsk
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 1:0)
Traktor Čeljabinsk
cz Nedeľa 18.10.2015, 13:30 • Metallurg Ice Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Danis ZARIPOV - 4:3
     
    60:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, na branku jsme dlouho nečekali! Zadovkou posílal Mozjakin puk na vrchol pravého kruhu, kde se do něj opřel DANIS ZARIPOV, jemož střela prošla hostujímu brankáři mezi betony. Asistence: Sergej Mozjakin, Rafael Batyršin.
    Sergej MOZJAKIN - 3:3
     
    58:19
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí ze závěrečného tlaku vyrovnávají. Střela Leeho se odrazila od tyče k Filippimu, jemuž puk sklouzl z čepele, ale jen k SERGEJI MOZJAKINOVI, který trefil odkrytou klec, čímž rozjásal zaplněnou halu Magnitogorsku. Asistence: Tomáš Filippi, Chris Lee.
    Danis ZARIPOV - 2:3
     
    56:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí ještě dramatizují tento duel. V přesilové hře poslal Mozjakin puk bekhendem z otočky na Děmčenka, který puk vykopl betonem pouze na hůl DANISE ZARIPOVA, který uklidil puk do odkryté brány. Asistence: Sergej Mozjakin.
    Artjom BORODKIN - 1:3
     
    48:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec zužitkovali tuto přesilovou hru. Rybakov střílel z pravého kruhu jen do Košečkina, který puk vyrazil jen před sebe. Z bezprostřední blízkosti mohlo dorážet hned několik hráčů, ale nakonec se kotouč odrazil na osu hřiště, odkud vyslal dělovku ARTJOM BORODKIN. Tato rána si našla cestu do sítě, čímž zvýšila vedení Traktoru. Asistence: Aleksandr Rybakov.
    Artjom PENKOVSKIJ - 1:2
     
    35:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté jdou opět z ničeho nic do vedení. Čistov si naváděl puk na střed, ten mu ovšem vypíchl jeden z domácích zadáků jen do míst, kde byl najetý ARTJOM PENKOVSKIJ, který pohotově překonal Košečkina střelou mezi betony. Asistence: Stanislav Čistov, Nikita Chlystov.
    Sergej MOZJAKIN - 1:1
     
    28:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nepříliš dobře sehraná přesilovka 5 na 3 nakonec přinesla domácím branku. Pomalou kombinaci zakončil SEGEJ MOZJAKIN, který svojí střelou vymetl bližší růžek hostující brány. Děmčenko nebyl schopný zasáhnout, protože před brankovištěm skvěle clonil Platonov. Asistence: Tomáš Filippi.
    Ilja DAVYDOV - 0:1
     
    20:47
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Traktor využívá popřesilovkového tlaku a odskakuje svému soupeři. Novák v pádu zpoza branky přihrál puk do mezikruží na ILJU DAVYDOVA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Novák, Anton Glinkin.

    Jan Brabec

    Góly a asistencie: 29. Mozjakin (Filippi), 57. Zaripov (Mozjakin), 59. Mozjakin (Filippi, Lee), 61. Zaripov (Mozjakin, Batyršin) – 21. Davydov (Novák, Glinkin), 36. Penkovskij (Čistov, Chlystov), 49. Borodkin (Rybakov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Lee, Chabarov, Těreščenko, Batyršin, Medvěděv, Bereglazov – Mozjakin, Filippi, Zaripov, Potěchin, Kaletnik, Kosov, Timkin, Osala, Železkov, Platonov, Charytinkskij, Arsenjuk
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Quint, Borodkin, Davydov, Novák, Chlystov, Petrov, Klimontov, Žuldikov – Popov, Pestunov, Glinkin, Čistov, Penkovskij, Kruchinin, Mokin, Růžička, Osnovin, Kokujov, Rybakov, Gubarev

    Rozhodca: Anisimov, Naumov – Gorděnko, Parfjonov