Metallurg Magnitogorsk – Záhreb 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – Helsinki 5:3 (kon.) | Ufa – HC Slovan 3:2 (kon.)
Togliatti – Viťaz 1:0 (kon.) | Nižnekamsk – Riga 3:1 (kon.) | Kazaň – D. Moskva 3:2 (kon.)
Soči – S.Moskva 2:6 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
3:2 (3:1, 0:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Streda 07.10.2015, 16:00 • Univerzálna športová aréna „Ufa-Arena", Ufa • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    24:38 Milan BARTOVIČ - 3:2
     
    24:38
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan pomotal defenzíve domácich hlavy ako na kolotoči, k zakončeniu sa dostal na ľavom kruhu Sersen, Svedberg vykorčuľoval z bránky, puk vyrazil na kruh, potom vystrelil Mihalik a Svedberg vyrazil aj dorážku Mihalika, puk však defenzíva v zelených dresoch nedokázala poslať do bezpečia, a tak MILAN BARTOVIČ nezaváhal a puk poslal do opustenej domácej klietky. Asistencie: Vladimír Mihalik a Michal Sersen.
    13:44 Marek VIEDENSKÝ - 3:1
     
    13:44
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia hostí, ktorí nezložili zbrane, Miklík poslal puk do pásma Nedorostovi, ktorý si všimol na ľavej strane voľného MAREKA VIEDENSKÉHO, poslal mu puk a prečíslenie hostí končí gólom do odkrytej časti Svedbergovej bránky. Asistencie: Vaclav Nedorost a Michel Miklík.
    10:51 Sami LEPISTÖ - 3:0
     
    10:51
    Salavat Ufa dala gól!
    Engqvist poslal od mantinelu z pravej strany puk na hokejku SAMI LEPISTÖA, ktorý s pukom nakorčuľoval cez obranu belasých pred Garnetta a zakončil. Asistencia: Andreas Engqvist.
    10:18 Maxim GONČAROV - 2:0
     
    10:18
    Salavat Ufa dala gól!
    Gončarov z bránkovej čiary z pravej strany poslal puk na bránku hostí, neviem, či niekoho hľadal pred bránkou, alebo len tak puk nahodil na bránku, každopádne Garnettovi prekĺzol za chrbát a MAXIM GONČAROV sa zapísal do listiny strelcov.
    09:15 Igor GRIGORENKO - 1:0
     
    09:15
    Salavat Ufa dala gól!
    Ufa dokonale rozobrala defenzívu belasých a účet zápasu otvára IGOR GRIGORENKO. Engqvist z bránkovej čiary poslal puk na pravý kruh, Omark si všimol pred bránkoviskom voľného Grigorenka, ktorý dostal puk, premiešal pred Garnettom a bekhendom zakončil. Asistencie: Linus Omark a Andreas Engqvist.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 10. Grigorenko (Omark, Engqvist), 11. Gončarov, 11. Lepistö (Engqvist) – 14. Viedenský (Nedorost, Miklík), 25. Bartovič (Mihalik, Sersen)


    HC Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatský) – Loginov, Lepistö, Gončarov, Višnevský, Koľcov, Bodrov, Culygin, Derľuk – Omark, Engqvist, Grigorenko (C) – Lisin, Makarov, Hartikainen – Ankudinov, Soin (A), Lazarev – Chripunov, Prochorkin, Chlystov (A)
    HC Slovan Bratislava: Garnett (11. Brust) – Barker, Novák, Sersen (A), Mihalik, Starosta, Švarný, Luža – Miklík, Nedorost, Viedenský – Bartovič, Surový (C), Nagy (A) – Šťastný, Tičar, Jeglič – Skalický, Lušňák, Puliš

    Rozhodca: Hofman, Ravodin – Novikov, Šichanov

    Diváci: 5.503