Čeljabinsk – Novokuzneck 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 2:1 (3:2 po s.n.) | Togliatti – Novgorod 1:2 (kon.)
Nižnekamsk – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Kazaň – Dinamo Minsk 4:5 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Metallurg Novokuzneck
cz Streda 16.09.2015, 16:00 • Traktor Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Kirill KAPRIZOV - 2:3
     
    52:01
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    A početní výhoda je využita, hostující celek se ujímá vedení 3:2! Velká nepříjemnost pro Traktor. Prosadil se 18letý talent KIRILL KAPRIZOV, který vyjetím z pravé strany a následným zakončením zaskočil opařeného Demčenka! Asistence: Ryan Stoa.
    Andrej POPOV - 2:2
     
    39:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Gól do šatny a je vyrovnáno! Přesilová hra byla využita opět rychle, stejně jako v prvním případě. Stanislav Čistov si z levého rohu vybruslil do lepší pozice, ze které našel v mezikruží ANDREJE POPOVA, jenž střelou zápěstím propálil Karejeva a vyrovnal tak na 2:2! Asistence: Stanislav Čistov a Jegor Martynov.
    Stanislav ČISTOV - 1:2
     
    12:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Početní výhoda je bleskurychle využita a domácí se dostávají zpět do zápasu! Kapitán STANISLAV ČISTOV dostal bekhendem přihrávku od Andreje Popova a střelou z levého křídla prostřelil Karejeva! Asistence: Andrej Popov a Jegor Martynov.
    Pavel MAKARENKO - 0:2
     
    10:38
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Naprostý šok pro Traktor Čeljabinsk! Druhá střela na jejich branku a znovu je z toho gól! Hosté se dostali do přečíslení, které Nikita Jazkov vyřešil parádním pasem na PAVLA MAKARENKA, který prostřelil Vasiliije Demčenka! Asistence: Nikita Jazkov.
    Ryan STOA - 0:1
     
    09:18
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak to je něco! Traktor je od začátku utkání jasně lepším týmem, ale prosadit se nedokázal. Hosté mezitím údeřili ze své první střely na branku, když se po parádní individuální akci Kazakova k teči dostal RYAN STOA, jenž tak otevřel skóre dnešního zápasu! Asistence: Maxim Kazakov.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 13. Čistov (Popov, Martynov), 40. Popov (Čistov, Martynov) – 10. Stoa (Kazakov), 11. Makarenko (Jazkov), 53. Kaprizov (Stoa)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilišin) – Quint, Borodkin, Davydov, Martynov, Šinin, Petrov "A", Žuldikov – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Čistov "C", Pesťunov, Popov – Mokin, Osnovin "A", Jakucenja – Bolduc, Paré, Růžička – Afonasjevskij
    Metallurg Novokuzneck: Karejev (Novotný) – Manuchov, Fairchild, Postnikov, Kuklev, Skutar, Amirov, Kamalov, Ljamkin – Kaprizov, Stoa "A", Kazakov – Musin, Komaristij "A", Romanov "C" – Drugov, Orlov, Jazkov – Makarenko, Malinovskij, Kuvajev

    Rozhodca: Oskirko, Sidorenko – Otmachov, Viljugin