Česko – Slovensko 7:0 (kon.)
koniec
Česko
7:0 (1:0, 1:0, 5:0)
Slovensko
cz Streda 26.08.2015, 12:00 • Zimní stadion Sokolov • Reprezentácia žien
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Slovenská hradba držela opravdu jenom dvě třetiny, než se pod náporem českého tanku rozpadla v sutiny. Že nám víc prostoru na ledě svědčí, prokázala útočná dvojka z první formace. ANETA LÉDLOVÁ nabila Vendule Přibylové, její střelu vyrazila Kiapešová jen do strany a Lédlová poslala puk tam, kam měla – 7:0. Asistence: Vendula Přibylová.
     
    48:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ouuu, tak tohle byla nádhera! Na ledě bylo hodně místa a slovenská defenzíva si myslela, že nás má pod kontrolou. Jenže si nechala rozjet PAVLÍNU HORÁLKOVOU, která s obrovskou grácií přebruslila všechny slovenské kužely a pak hodila puk do růžku, jako kdyby dávala pět gólů každý zápas – 6:0! Bez asistence.
     
    47:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Za čtyři minuty jsme toho stihli víc než za celé první dvě třetiny. A tentokrát musí i nestranný divák vesele tleskat. Lucie Povová poslala přes obránkyni vychytralý kotouč DENISE KŘÍŽOVÉ, která si ho před gólmankou stáhla na bekhend a vlastně ani nemusela střílet, jenom ho lahůdkově posunula mezi betony do sítě – 5:0! Asistence: Lucie Povová.
     
    46:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace ale nepotřebuje žádnou školu čar a kouzel, aby navýšila své vedení. Potřetí v zápase se raduje naše mladičká třetí formace! Veronika Bucifalová vybídla zpoza branky KLÁRU HYMLÁROVOU, jejíž zakončení přeletělo Kiapešovou a se štěstím jí zapadlo za záda – 4:0! Asistence: Veronika Bucifalová.
     
    43:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naprosto skvěle odehrané oslabení končí třetí brankou ve slovenské síti! Byť přišla v momentu, kdy už Vanišová naskakovala na led. Martina Vonková šikovně vypálila přes obránkyni na druhou tyčku, kde ještě Kiapešová vykopla pravý beton. Puk ale vyrazila jen k DENISE KŘÍŽOVÉ, která v poměrně velkém úhlu praštila do puku a gólmanka se nestihla přesunout – 3:0! Asistence: Martina Vonková.
     
    28:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pět sekund po buly nám stačilo k tomu, abychom zdvojnásobili své vedení. A byl to nádherný kousek! Do nabídky Kláry Hymlárové vložila svou hokejku DOMINIKA FOREJTOVÁ a s touhle tečí si Kiapešová zkrátka nemohla poradit – 2:0! Asistence. Klára Hymlárová, Veronika Bucifalová.
     
    16:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku využíváme a konečně se v odvetě ujímáme vedení! Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše. Pavlína Horálková poslala puk od modré na branku, kde stály připravené Klára Hymlárová s VERONIKOU BUCIFALOVOU. Právě druhá jmenovaná si našla kotouč nejrychleji a poslala ho k tyčce slovenské branky – 1:0! Asistence: Klára Hymlárová, Pavlína Horálková.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 17. Bucifalová (Hymlárová, Horálková), 29. Forejtová (Hymlárová, Bucifalová), 44. Křížová (Vonková), 47. Hymlárová (Bucifalová), 48. Křížová (Povová), 49. Horálková, 53. Lédlová (Přibylová)


    Česko: Škodová (Peslarová) – Horálková "C", Herzigová, Černá, Flachsová, Zíková, Zedníková, Brotánková – Vanišová, Přibylová, Lédlová – Vonková, Povová, Křížová – Bukolská, Hymlárová, Bucifalová – Patočková, Forejtová. Trenér: Jiří Vozák.
    Slovensko: Kiapešová (Budajová) – Lalíková, Drábeková, T. Ištocyová, Králiková, Čurmová, Gáborčíková, Fedoročková, Honečková – Mikesková "C", Trebulová, Mišková – Gápová, Obercianová, Gorecká – Maskaľová, Záborská, Suráková – Korenková, L. Ištocyová. Trenér: Andrej Schöber.

    Rozhodca: Malá – Novotná, Svobodová.