Slovan Bratislava U21 – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Pohronie – Dunajská Lužná 0:0 (kon.) | Sereď – Senec 1:0 (kon.)
Košice – Spiš. N. Ves 1:0 (kon.) | Dolný Kubín – Poprad 0:2 (kon.)
koniec
MFK Dynamo Dolný Kubín
0:2 (0:0)
FK Poprad
Nedeľa 16.08.2015, 17:30 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka (Dolný Kubín) • MONACObet liga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov športu pri sledovaní on-line textového prenosu zo zápasu medzi MFK Dolný Kubín – FK Poprad s výkopom o 17:00! O tomto čase sa tak začne aj tento on-line textový prenos, v ktorom sa dozviete najdôležitejšie situácie zo zápasu priamo z dejiska zápasu!

    Druhá najvyššia futbalová súťaž, ktorá nesie názov DOXXbet liga pokračuje svojim 3.kolom. V ňom určil žreb súťaže, že v Dolnom Kubíne si zmerajú sily domáci celok MFK Dolný Kubín a FK Poprad! Pred zápasom sa ešte spoločne pozrime na situáciu v oboch tímoch, ktoré pôsobia v skupine Východ.

    MFK Dolný Kubín:
    Domáci celok vstúpil do súťaže najlepšie, ako sa len dalo. Prvé aj druhé kolo hral doma proti nováčikom súťaže. Najprv si zmeral sily s Tepličkou nad Váhom, ktorú zdolal po góloch Saniho a Chromeka 2:0! Minulý týždeň pricestoval do Dolného Kubína opäť nováčik súťaže a to FK Haniska, ktorá má vo svojich radoch skúsených hráčov. Domáci boli od úvodu jasne lepší, ale gól nie a nie prísť. Vykúpenie prišlo až v samom závere zápasu, keď v nadstavenom čase zariadil pre domácich 3 body svojim gólom Laura! Dolný Kubín má tak po dvoch kolách na konte 6 bodov a ešte neinkasoval!

    FK Poprad:
    Ambiciózny celok z Popradu vstúpil trošku menej úspešne do súťaže ako domáci, ale žreb im hneď na úvod nadelil oveľa ťažších súperov. Prvé kolo odohral Poprad vonku v Bardejove, kde podľahli Partizánu 2:1, keď za hostí vyrovnával Streno, ale domáci ešte do polčasu strhli vedenie späť na svoju stranu a skóre zápasu sa už nemenilo. Druhé kolo odohral Poprad doma, kde odohral pred výbornou diváckou kulisou výborný zápas proti VSS Košice, ktorá porazili s prehľadom 3:0 a zrodilo sa tak menšie prekvapenie.

    Cez týždeň v Stredu odohrali oba tímy aj zápas v rámci druhého kola Slovnaft Cupu. V prípade postupu oboch mužstiev by v treťom kole narazili práve na seba! Dolný Kubín svoj zápas v Braväcove zvládol s veľkým prehľadom a pohodlne zvíťazil 8:0! Poprad sa predstavil v Liptovskom Hrádku a prehral napokon po penaltovom roztrele, čo je určite prekvapenie! Dolný Kubín tak 2.9 bude hrať v pohári derby zápas proti Liptovskému Hrádku!

    Favorit zápasu:
    Dovolím si tvrdiť, že tento zápas favorita nemá! Domáci majú zatiaľ dobrú formu, ku tímu sa môže pridať aj pár hráčov z RK. Hostia majú za sebou skvelé víťazstvo a takisto majú ambiciózny káder. Avšak, Poprad si z Dolného Kubína ešte body vo vzájomnej konfrontácii neodniesol! Očakávame teda výborné stretnutie, pri ktorom by sme sa nudiť nemali. V poslednej dobe chodí na futbal v Dolnom Kubíne aj početná divácka kulisa, uvidíme čo tomu bude tak aj v tomto zápase.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Dolný Kubín: Sakar – Sopúch, Kutlík, Laura, Drengubiak (C), Kotora, Kmeť, Otruba, Milutinović, Ferenčík, Sani
    Náhradníci: Lešňovský (NB), Puskarčík, Čučka, Sučák, Baričák, Chromek, Bugan

    FK Poprad: Huszárik – Jurčo, Bendík (C), Tropp, Streňo, Lukáč, Palutka, Zápotoka, Ferenc, Ujčík, Durkot
    Náhradníci: Malec (NB), Šuľa, Bilas, Rams

    Rozhodca: Tomáš Trenčanský – Peter Bóllo, Daniel Poláček – Maroš Libiak.
     
    Príjemný podvečer všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line textový prenos! V Dolnom Kubíne panuje slnečné a veľmi horúce počasie, čo pre futbal moc dobré nie je. Zostavy oboch mužstiev sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť. V drese hostí sa od začiatku predstaví Róbert Ujčík, ktorý hrával aj za Dolný Kubín.

    Do začiatku zápasu už ostáva len chvíľa, uvidíme ako tento zápas nakoniec skončí.
     
    Hráči v sprievode rozhodcov práve prichádzajú na trávnik! Zápas sa tak čo nevidieť začne, my vám z neho prinesieme priamo zo štadióna tie najpodstatnejšie informácie!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    10
    Domáci zahrávali nebezpečný priamy kop, Otrubov pokus na bránu však brankár hostí chytá.
     
    12
    Do pokutového územia hostí vnikol Sani, v dobrej pozícii však trafil len bočnú sieť!
     
    15
    Hrá sa zatiaľ vyrovnaný futbal, domáci však mali zatiaľ dve sľubné príležitosti, hostia zatiaľ domáceho brankára nepreverili.
     
    17
    Domáci celok začína hrať smerom dopredu aktívnejšie, avšak zatiaľ sme žiadnu veľkú príležitosť na strelenie gólu nevideli.
     
    20
    Hrá sa rýchly futbal hore-dole, avšak moc striel na bránu a tak aj šancí nevidíme. Skôr vidíme opatrnejšiu hru z oboch strán.
     
    25
    Krásna akcia domáceho tímu po pravej strane, do pokutového územia hostí vnikol Kotora, prihraval pred bránu Sanimu, pred ním však na poslednú chvíľu odkopol obranca hostí na rohový kop!
     
    28
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Durkot, prichádza Bilas.
     
    29
    Zatiaľ sa hrá výborný futbal, viacej šancí si dokáže vypracovať domáci celok, hostia ešte domáceho brankára Sakara nepreverili.
     
    31
    Z ničoho nič však prišla obrovská šanca pre hostí! Po chybe domácej obrany sa ocitol sám pred domácim brankárom Bilas, brankár domácich však výborným zákrokom zabránil gólu!
     
    35
    Domáci Laura sa dostal ku odrazenej lopte, jeho šikovný pokus len tesne minul bránu hostí. Domáci začínajú mierne tlačiť na hostí.
     
    40
    Pretiahnutý center do pokutového územia domácich od Lukáča nikoho nenašiel.
     
    42
    Spoza 16-tky hostí nebezpečne pálil Kotora, jeho pokus len tesne minul bránu hostí.
     
    44
    Výborný center Kotoru na Lauru, domácemu hráčovi sa však hlavička nevydarila, lopta minula svoj cieľ.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme napokon gól nevideli, hral sa vyrovnaný a výborný zápas, avšak viacej šancí mali domáci futbalisti. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas a či sa dočkáme aj nejakého gólu!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Výborná šanca pre domácich! Sani sa dostal pred bránou hostí ku odrazenej lopte, sám pred brankárom však poslal loptu len do jeho nôh!
     
    48
    Domáci začali druhý polčas veľkým náporom, ku gólu im však chýbal len kúsok!
     
    50
    Žltú kartu dostáva Jurčo (FK Poprad).
     
    54
    Žltú kartu dostáva Zápotoka (FK Poprad).
     
    58
    Rýchly brejk domácich, Laurov center však končí len v náručí brankára hostí! Obraz hry, ktorý sme sledovali v prvom polčase platí aj teraz.
     
    60
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Lukáč, prichádza Rams.
     
    65
    Domáci mali teraz pomerne dlho loptu na svojich kopačkách, pritlačili na hostí, hostia sa však všetkými silami ubránili a loptu z dvoch nebezpečných situácii poslali do bezpečia!
     
    67
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Sani, prichádza Chromek.
     
    68
    Poprad dal gól!
    Z ničoho nič prichádza gól hostí, ku ktorému prišli ako slepý ku husliam! Nenápadný prechod do útoku, centrovana lopta prepadla za domácu obranu a RÓBERT UJČÍK nádherné hlavou poslal loptu do brány domácich!
     
    70
    Domáci sú však naďalej lepším tímom, dostali sa pred bránu hostí kde zahodili dve veľké šance! Hostia mali teraz obrovské šťastie!
     
    71
    Žltú kartu dostáva Laura (MFK Dolný Kubín).
     
    73
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Zápotoka, prichádza Šuľa.
     
    75
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Milutinovic, prichádza Čučka.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Kotora, prichádza Bugan.
     
    81
    Poprad dal gól!
    Domáci hrajú aktívne, útočné ale góly dnes dávajú len hostia! Rýchly brejk Popradu, hostia sa vyhli ofsajdu a ERIK STREŇO dáva druhý gól hostí! Hostia moc futbalovej krásy neukázali
    , zato však domácich vyškolili z efektivity!
     
    82
    Žltú kartu dostáva Bilas (FK Poprad).
     
    84
    Žltú kartu dostáva Sakar (MFK Dolný Kubín).
     
    85
    Bola nariadená penalta pre hostí! Sakar mal loptu v moci, hráč hostí ho otravoval, vznikla medzi oboma hráčmi strkanica a hlavný rozhodca odpískal podľa všetkých veľmi prísnu penaltu! Pánom na ihrisku je však rozhodca.
     
    86
    Veľmi spornú penaltu domáci brankár chytá! Vystihol smer strely a následná dorážka letela mimo brány! Ujčík mieril svoju strelu doprava, Sakar jeho úmysel vystihol a zachránil domácich od tretieho gólu!
     
    87
    Žltú kartu dostáva Kutlík (MFK Dolný Kubín).
     
    88
    Žltú kartu dostáva Streňo (FK Poprad).
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    Zápas je na svojom konci, domáci celok mal množstvo šancí a hral veľmi aktívne smerom dopredu, avšak gól streliť nedokázal! Hostia prakticky z dvoch šancí v druhom polčase dali dvakrát gól a tak sa stali víťazom tohto zápasu! Pre domácich veľmi smolný zápas, avšak kto gól nedá tak vyhrať nemôže.

    Z Dolného Kubína želám pekný zvyšok víkendu a úspešný štart do pracovného týždňa! (21:26:31)

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dynamo Dolný Kubín. Viac informácií tu.

    Góly: 68. Ujčík, 81. Streňo

    Karty:   71. Laura (DKU), 84. Sakar (DKU), 87. Kutlík (DKU) – 50. Jurčo (PPD), 54. Zápotoka (PPD), 82. Bilas (PPD), 88. Streňo (PPD)

    Nepremenená penalta: 86. Ujčík (PPD), brankár Sakar zneškodnil


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Sakar – Sopúch, Kutlík, Laura, Drengubiak (C), Kotora, Kmeť, Otruba, Milutinović, Ferenčík, Sani
    Náhradníci: Lešňovský (NB), Puskarčík, Čučka, Sučák, Baričák, Chromek, Bugan

    FK Poprad: Huszárik – Jurčo, Bendík (C), Tropp, Streňo, Lukáč, Palutka, Zápotoka, Ferenc, Ujčík, Durkot
    Náhradníci: Malec (NB), Šuľa, Bilas, Rams

    Rozhodca: Tomáš Trenčanský – Peter Bóllo, Daniel Poláček – Maroš Libiak