FC Ural – Zenit 1:4 (kon.) | Kazaň – Perm 0:2 (kon.) | FK Krasnodar – S. Moskva 0:1 (kon.)
koniec
FC Ural
1:4 (0:1)
Zenit Petrohrad
cz Nedeľa 26.07.2015, 12:30 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Artur Jusupov, přichází Alexej Jevsejev.
    90+1. DANNY - 1:4
     
    90+1
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná akce, která nám pomalu uzavře toto utkání! Rjazancev našel na hranici vápna sebíhajícího si DANNYHO, která se z první nemýlil, trefil se přesně ke vzdálenější tyči placírkou.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Roman Jemeljanov (FK Ural).
     
    88
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Hulk, přichází Danny.
     
    87
    A mohli jsme mít sníženo! Po několika odrazech zůstal ve vápně zapomenutý Jerochin, který ale těsně před možným zakončením zakopl, a tak se pokusil dostat balon do branky hrudí, to se mu ale nepodařilo a balon skončil těsně vedle.
     
    84
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Nikita Burmistrov, přichází Vjačeslav Podběrezkin.
     
    76
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Oleg Šatov, přichází Alexandr Rjazancev.
    71. HULK - 1:3
     
    71
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    No podívejme se na to rázem je to zase o dvě branky! Skoro jako v předchozí akci, ale nyní opačně. Šatov přihrál pod sebe na HULK, který udělal dva rychlé kroky a propálil Žawnowa. To je pro domácí nemilé.
     
    70
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Chisamba Lungu, přichází Edgar Manučarjan.
    67. Alexandr JEROCHIN - 1:2
     
    67
    Ural právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl! Obrana sice stále dobře bránila, ale ALEKSANDR JEROCHIN si vzal balon a z dálky poslal ho přesně k tyči! Lodygin se po něm natahoval marně, perfektní střela!
     
    63
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Denis Dorožkin, přichází Alexandr Stavpec.
     
    61
    Krásná sólo akce Hulka! Ten se protáhl do vápna, obešel Martynoviče a hned vypálil, Žawnow musel balon vyrazit na rohový kop, z toho ale už hosté neudeřili.
     
    54
    Chvíli po brance byl opravdový klid, až se najednou dostali domácí do vápna, odkud se snažil dorážet Jerochin, toho ale vychytal Lodygin.
    50. HULK - 0:2
     
    50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se ze začátku druhé poločasu dostávají do dvoubrankového vedení! K míči se u puntíku postavil HULK, krátce se rozběhl a poslal balon pod břevno, navíc do protipohybu Žawnowa, ten neměl šanci.
     
    50
    Po faulu Fontanella na Šatova byla nařízena penalta pro hosty!
     
    49
    Žlutou kartu dostává Pablo Fontanello (FK Ural). Ve vápně se jemně dotkl soupeře, který šel rychle a ochotně k zemi, rozhodčí i tak píská proti domácím.
     
    44
    Na druhé straně jsme ale viděli další pěknou akci! Šatov vysunul Dzjubu, který udělal dva rychlé kroky a byl za obranou, Žawnow ho ale vychytal z bezprostřední blízkosti.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Artur Jusupov (FK Zenit Petrohrad) fauloval hráče v úniku před vápnem, pro domácí je to dobrá pozice pro standardní situaci.
     
    33
    Už je to tady, po drsném skluzu žlutou kartu dostává Alexandr Jerochin (FK Ural). Ten se sice zlobí, ale je to zasloužené, skluz zezadu moc pěkný tedy nebyl.
    21. Arťom DZJUBA - 0:1
     
    21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Smrtelná akce v podání hostujícího celku, který se po minutách neaktivity dostává do vedení! ARŤOM DZJUBA dostal krásný pas za obranu, balon si první dotykem zpracoval a balon poslal obloučkem do šibenice, brankář neměl šanci.
     
    14
    První výraznější šance domácího celku, kdy se po pravé straně prohnali kupředu a balon se dostal až do vápna zásluhou Dorožkina, avšak jeden z obránců ho stihl odkopnout ještě před zakončením, které by šlo do prázdné brány.

    Tomáš Hála

    Góly: 67. Jerochin – 21. Dzjuba, 50. Hulk (pen.), 71. Hulk, 90+1. Danny

    Karty:   33. Jerochin (URA), 49. Fontanello (URA), 90. Jemeljanov (URA) – 39. Jusupov (PET)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:4.
    FC Ural: Ževnov – Sapeta, Fontanello, Martynovič, Chozin – Burmistrov (84. Podběrezkin), Jerochin – Dorožkin (63. Stavpec), Kulakov, Jemeljanov – Lungu (70. Manučarjan).
    Náhradníci: Timofejev – Kňazev, Dancev, Manučarjan, Stavpec, Podběrezkin, Acevedo, Merkulov, Fidler, Ščerbakov, Šumihin.

    Zenit Petrohrad: Lodygin – Criscito, Neto, Garay, Smolnikov – Witsel, Lombaerts, Hulk (88. Danny) – Jusupov (90+2. Jevsejev), Šatov (76. Rjazancev) – Dzjuba.
    Náhradníci: Malafejev, M. Keržakov – Aňukov, Ansaldi, Rjazancev, Danny, Fajzulin, Rondón, Dolgov, Jevsejev, Ivanov.